Gość: Szymek IP: *.mobile.playmobile.pl 20.03.09, 18:57 A nie lepiej do Firefoxa mieć dodatek - Video Download Helper? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pie88 Re: Jak ściągnąć z YouTube filmiki? 20.03.09, 19:17 Popieram Download Helper jest dużo latwiejszym sposobem, ściagamy filmik w 2 klikniecia, jednoczesnie oglądając go... Odpowiedz Link Zgłoś
michalcyprian Re: Jak ściągnąć z YouTube filmiki? 06.09.09, 18:19 DownloadHelper pozwala ściągać filmiki z większości stron. Ale jeżeli ma to być program do youtube to lepszy jest Easy Youtube Video Downloader (oczywiście pod Firefoxa) - po otwarciu strony youtuba z wybranym filmem po prawej stronie pod opisem użytkownika, który filmik umieścił, pojawia się ikonka "Download video as:", mamy możliwość wybrać z kilku formatów: FLV, 3GP, MP4. Jeżeli dostepna jest wersja HQ lub HD to ją też możemy pobrać. Genialnie proste w użyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Jak ściągnąć z YouTube filmiki? IP: 85.202.96.* 20.03.09, 19:19 Free Video Downloader Odpowiedz Link Zgłoś
piowiec Jak ściągnąć z YouTube filmiki? 20.03.09, 19:37 Ja używam safari na Macu i jest to przegladarka która bez zadnych wtyczek sciąga plik flv na dysk komputera. Jesli chodzi o odtawrzanie pliku flv to VLC Player nie ma konkurencji - przynajmniej w swiecie maczków Odpowiedz Link Zgłoś
rmiechowicz Jak ściągnąć z YouTube filmiki? 20.03.09, 20:02 Też używam Download-helper'a. Odpowiedz Link Zgłoś
rmiechowicz Jak ściągnąć z YouTube filmiki? 20.03.09, 20:04 I przed chwilą ściągnałem film zamieszczony w artykule :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc wystarczy real player IP: *.acn.waw.pl 20.03.09, 21:04 real Player pobiera wszelkie filmiki z neta jakie zechcemy więc z czym problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKW Re: wystarczy real player IP: *.acn.waw.pl 21.03.09, 10:16 A ktoś jeszcze w ogóle używa Real Playera? Tej kobyły, w której 90% rzeczy jest niepotrzebnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Re: wystarczy real player IP: *.bagu.cable.ntl.com 21.03.09, 10:59 Dokladnie hehe az sie zdziwilem ze ktos real playera uzywa,pamieciozerny syf z kupa reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumb Jak ściągnąć z YouTube filmiki? IP: *.217.146.194.generacja.pl 20.03.09, 23:42 Mystarczy zbiór kodeków, np k-lite MCP i tam Media Player Classic radzi sobie bez problemu. Nawet winamp potrafi wtedy. A do ściągania nie potrzeba żadnego osobnego programu, firefox jak i IE zapisują same ściągnięty plik na dysk - trzeba tylko wiedzieć gdzie, odnaleźć go i wstawić rozszerzenie. A do tego jest opcja "szukaj". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojek Jak ściągnąć z YouTube filmiki? IP: 195.117.201.* 21.03.09, 10:16 W URLu filmu zmienić „youtube” na „kickyoutube”. Możliwość zapisania w kilku najpopularniejszych formatach (m.in. bezpośrednio w .mp3) Odpowiedz Link Zgłoś
michalcyprian Re: Jak ściągnąć z YouTube filmiki? 06.09.09, 18:23 Znaczy jak w mp3? Samą ścieżkę audio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odrzewo Jak ściągnąć z YouTube filmiki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 10:22 Polecam prosty program "Free Video Downloader". Poza ściąganiem plików z youtube konwertuje je od razu do formatu .avi. Używam go od 3 lat i jest lux. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emek Jak ściągnąć z YouTube filmiki? IP: 92.251.181.* 21.03.09, 10:25 bzdury- jak masz zainstalowanego nowego realplayera to nad okienkiem yutube pojawia ci sie ikonka w trakcie odtwazania z pyt czy chcesz zapisac plik na dysk-nic prostszego - tumoki pisza te artykuły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyniczny pingwin ojoj, komercyjne świecidełko (WMP) nie daje rady IP: 80.48.2.* 21.03.09, 10:53 FLV? Nabity w butelkę kliencie M$ - domagaj się zwrotu pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hę? Voila??? IP: *.zone8.bethere.co.uk 21.03.09, 11:01 Co to za słowo? I nikt tu nie krzyczy? Gdyby zostało użyte słowo angielskie, to autor byłby zrównany z ziemią, natomiast używanie słów francuskich jest uważane za normalne. Co ciekawe rzucanie łacińskich cytatów jest uważane za wyjątkowo mądre. Dlaczego taka różnica w traktowaniu języków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: old_user Jak ściągnąć z YouTube filmiki? IP: *.oswiecim.vectranet.pl 21.03.09, 11:15 Free Video Downloader i po kłopocie... Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Jak ściągnąć z YouTube filmiki? 21.03.09, 11:22 W artykule odkryli Amerykę w konserwie. Mogli ograniczyć się do słów "ściągnij VDownloader, wklej adres filmiku, zapisz filmik na dysku". Ale wtedy autor dostałby mniej wierszówki. ---------- kultturystyka.blox.pl - popkultura lat osiemdziesiątych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Jak ściągnąć z YouTube filmiki? IP: *.cust.tele2.se 21.03.09, 12:33 Ja sciagam filmy bez problemu poprzez Real Playa. Po zainstalowaniu programu (basic- gratis) pojawia sie opcja "download this video" w prawym gornym kancie filmu, ktory wlasnie ogladam. Naciskam i VOILA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lump Te filmy nieuki macie na dysku ściągnięte!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.09, 13:36 Tyle tylko że w cache przeglądarki i bez rozszerzenia, ale grzebiąc tam po rozmiarach plików tymczasowych można je bez problemu odszukać. Te stronki czy aplikacje zaśmiecające dysk właśnie to robią... zmieniają rozszerzenia plików tymczasowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voice Jak ściągnąć z YouTube filmiki? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.03.09, 15:41 Je z innej beczki. Przy okazji obejzalem zwiastun "Tajemnicy rajskiego wzgorza" i Wam serdecznie wspolczuje. Wspolczuje Wam skopanego przez dubbing filmu. Jesli wszystkie sa tak beznadziejnie robione, to jest mi Was zal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Jak ściągnąć z YouTube filmiki? IP: *.chello.pl 21.03.09, 16:56 a ja korzystam z tej stronki jaksciagnac.pl/ i sciaga także z wrzuty nie tylko z yotube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyxel Jak ściągnąć z YouTube filmiki? IP: *.west1.11.vie.surfer.at 22.03.09, 10:10 Co wy kombinujecie? Przecież w katalogu Internet Temporary Files pozostaje ślad po obejrzanym filmiku i wystarczy weń kliknąć, żeby zainicjować ściąganie na dysk pliku flv, na którym tak bardzo komuś zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond a to jest legalne? 03.09.09, 15:33 zaraz, chwileczkę. to można czy nie można? bo zaraz ściągnę wszystkie teledyski BJORK? ...to co mi tu wszędzie piszą że olrajtsrizerwd? Odpowiedz Link Zgłoś
michalcyprian Re: Jak ściągnąć z YouTube filmiki? 06.09.09, 18:30 A ja nie mam takiego katalogu: Internet Temporary Files. Mam w katalogu Windows katalog Temp. A w nim kilka pliczków z końcówką .dat, mimo że przez cały dzień obejrzałem na youtube masę filmów. Dlatego wolę dodatki do FireFoxa, tam mam wszystko poukładane, wiem co ściągam, mogę wybrać sobie format, nie muszę odpalać oddzielnej aplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
helisasg Jak ściągnąć z YouTube filmiki? 01.08.10, 13:35 A czemu nie zapisać w mp4 po prostu? wtedy otworzy to każdy normalny odtwarzacz - WMP czy QuickTime... LOL Odpowiedz Link Zgłoś