patekwawa 08.04.09, 14:46 Podobno najlepszy mobilny Internet jest w Plusie, są najwięksi na rynku i mają największy zasięg...Jak to zweryfikować??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liderka Re: najlepszy mobilny internet, mówią że w Plusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.09, 16:17 Wiesz, jak internet bezprzewodowy, to najlepiej u największego operatora. Plus jest największą siecią w Polsce, ma największy zasięg. Sama mam iPlusa i wiem, co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Plus największy IP: 81.210.38.* 09.04.09, 13:49 Możesz sobie wygooglać raport o mobilnym internecie w Polsce, Zestawiono tam 20 badanych miejsc w Polsce, gdzie najszybciej pobierania się dane – spośród nich aż 14 przypada na połączenie przez iPlusa.Plus jest największym operatorem w Polsce i ma najlepszy zasięg. To cie powinno przekonać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirras Re: najlepszy mobilny internet, mówią że w Plusie IP: 81.210.17.* 09.04.09, 14:24 Mobilny internet nigdy nie jest taki szybki jak stacjonarny, ale jak juz miałbym polecac, to rzeczywiście w Plusie jest najszybciej. Mam porównanie do Orange i pamiętam ze nieźle się wtedu wkurzalem. Teraz tez sie zawiesza, ale rzadziej. Dziala szybiej. Plus ma najlepszy zasięg w porównianiu do innych sieci, w ogóle jest chyba liderem rynku, więc internet tez musi miec najmniej zawodny. Odpowiedz Link Zgłoś
patekwawa dzieki cyba wezme Plusa, 09.04.09, 15:05 mówią duży może wiecej to największa sieć może ........ sprawdze jeszcze na innych forach papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dzieki cyba wezme Plusa, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 16:26 polecam orange free, ale najlepiej wez oba na probe i sprawdz ktory CI lepiej działa w miejscu zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś