Dodaj do ulubionych

Sprzedaż netbooków przekroczy 26 milionów

08.06.09, 09:07
Kryzys = mniej forsy = lansowanie netbooków przez producentów w celu pozbycia
się części, które wstyd włożyć do pełnowartościowego komputera = kupowanie
tego szajsu przede wszystkim przez osoby, których nie stać na pełnowartościowy
komputer przenośny = sprzedaż netbooków przekroczy 26 milionów...
Obserwuj wątek
    • Gość: fanboj netbooków Re: Sprzedaż netbooków przekroczy 26 milionów IP: *.sds.uw.edu.pl 08.06.09, 09:27
      Złóż mi w przystepnej cenie przenośny i mały sprzęcior na którym jestem w stanie
      surfować po necie bez większych przeszkód (tak wiem, że flashe żrą procesor),
      poedytować doksy (czy tam odty) i który na bateriach pociągnie po parę godzin,
      to go od Ciebie kupię.

Na rasie jestem wielce napalony na lenowo S12
    • Gość: gossc Sprzedaż netbooków przekroczy 26 milionów IP: *.aster.pl 08.06.09, 09:30
      co nazywasz szjsem??

moze to:
      lapkowo.pl/product_info.php?cPath=19&products_id=101
    • kotek.filemon Re: Sprzedaż netbooków przekroczy 26 milionów 08.06.09, 09:31
      Stać mnie na "pełnowartościowy komputer przenośny" ale mi on na ch*j potrzebny. W domu i w pracy mam "pełnowartościowe komputery stacjonarne" a netbook nie jest podstawowym narzędziem pracy tylko leciutkim i małym wyjściem awaryjnym na czas podróży...
      • Gość: zenek Re: Sprzedaż netbooków przekroczy 26 milionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 09:41
        bardzo ciekawe, napisz o tym książkę chłopie
        • cmocz_wuja_w_pedzel Re: Sprzedaż netbooków przekroczy 26 milionów 08.06.09, 09:44
          Coś ci powtórzyć? Nie zrozumiałeś?
    • koham.mihnika.copyright a ja majac dwa laptopy i dwa pecety 08.06.09, 09:47
      kupilem sobie netboka i jestem zadowolony.
      W czasie wypadu do Stanow spisywal sie znakomicie, skypowalismy na potege.
    • Gość: szyderca Re: Sprzedaż netbooków przekroczy 26 milionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 09:47
      Kolejna wypowiedź pseudo-znawcy, który uznaje tylko masywne blaszaki i nic więcej, bo cała reszta jest dla tzw. "lamerów" hahaha... chłopie przeczytaj jeszcze raz tę nazwę "NETBOOK"... jak sama nazwa wskazuje jest to mały komputer służący przede wszystkim do łączenia się z netem.. i przy okazji robienia pomniejszych prac na kompie... Naprawdę nie wszyscy muszą w terenie oglądać filmy HD czy grać w Crysisa 2... Tutaj użytkownik godzi się na małe wymiary i niższą wydajność w zamian za akceptowalną cenę.
    • Gość: zartie Re: Sprzedaż netbooków przekroczy 26 milionów IP: 193.111.144.* 08.06.09, 09:50
      Powiedział co wiedział.
      Na cholerę mi komputer "przenośny", który muszę taczką wozić? Normalne notebooki
      same ważą 2,5 - 3 kg, na akumulatorze wytrzymują 2, góra 3 godziny. Z torbą,
      zasilaczem i kablami mam do dźwigania 5 kg! Netbook z powiększoną baterią waży
      mi 1,2 kg, na akumulatorze pracuje ok. 6 godzin, a nawet jak muszę zabrać
      zasilacz, to razem z kablem waży on 0,2 kg! Codziennie chodzę spacerkiem 20
      minut do pracy i nawet nie czuję, że niosę w torbie coś dodatkowego. A na
      wakacje zamierzam go zabrać jako magazyn i podręczną przeglądarkę zdjęć.
    • koham.mihnika.copyright powiem wiecej, moj as(i)us(ak) swiadczy o mnie!!! 08.06.09, 09:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka