ahorn 12.12.03, 23:08 Gdzie w internecie mogę znaleźć dekoracyjne czcionki - np. do wypisania świątecznych kartek? Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Plastyk Re: Czcionki IP: *.proxy.aol.com 13.12.03, 00:36 Chodziło o czcionki dekoracyjne, a nie o absolutnie idiotyczne bohomazy! Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa odniosłem niemiłe wrażenie... 13.12.03, 00:56 ...że ahorn i Plastyk to ta sama osoba, q****, jak takis cham to uruchom Google i se poszukaj, za pomoc sie dziekuje a nie bzdety wipisuje. Mam parę adresów które by Ciebie zainteresowały, ale qltury Ci brak i niechęc moja do pomocy osobie Twojej we mnie powstała. PS Przepraszam osoby trzecie :), do których text en nie jest skierowany, za uniesienie moje. Odpowiedz Link Zgłoś
ahorn Re: odniosłem niemiłe wrażenie... 13.12.03, 02:31 ...ahorn i Plastyk to nie ta sama osoba! Podany przez piecyka adres przejrzałem dopiero częściowo - mimo, że nic jeszcze nie wybrałem, to i tak jestem wdzięczny za reakcję na moją "laicką" prośbę. A koktajlowi_molotowa dziękuję - bez względu na to, czy na podanej wyżej stronce coś znajdę, czy nie, obędę się jako "cham..., któremu brak kultury", bez Twojej pomocy! i bez ferowanych przez Ciebie wyroków co do mojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa przepraszam, poniosło mnie trochę... 13.12.03, 04:00 ...jak przeczytałem odpowiedź na piecyka post. Uniosłem sie niepotrzebnie. Może nie niepotrzebnie, tylko niewłaściwie, wyciągnąłem zbyt pochopne wnioski. Niedawno szukałem fontów i wtym miejscu znalazłem parę ciekawych, moze się przydadzą: www.czcionki.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ahorn Re: przepraszam, poniosło mnie trochę... 13.12.03, 15:34 Spoko - jest OK. Pozdrawiam i... dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś