12.12.03, 23:08
Gdzie w internecie mogę znaleźć dekoracyjne czcionki - np. do wypisania
świątecznych kartek? Dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • piecyk.gazowy Re: Czcionki 12.12.03, 23:17
      www.digit.pl/czcionki
      • Gość: Plastyk Re: Czcionki IP: *.proxy.aol.com 13.12.03, 00:36
        Chodziło o czcionki dekoracyjne, a nie o absolutnie idiotyczne bohomazy!
      • koktajl_molotowa odniosłem niemiłe wrażenie... 13.12.03, 00:56
        ...że ahorn i Plastyk to ta sama osoba,
        q****, jak takis cham to uruchom Google i se poszukaj, za pomoc sie dziekuje a
        nie bzdety wipisuje. Mam parę adresów które by Ciebie zainteresowały, ale qltury
        Ci brak i niechęc moja do pomocy osobie Twojej we mnie powstała.
        PS
        Przepraszam osoby trzecie :), do których text en nie jest skierowany, za
        uniesienie moje.
        • ahorn Re: odniosłem niemiłe wrażenie... 13.12.03, 02:31
          ...ahorn i Plastyk to nie ta sama osoba!
          Podany przez piecyka adres przejrzałem dopiero częściowo - mimo, że nic
          jeszcze nie wybrałem, to i tak jestem wdzięczny za reakcję na moją "laicką"
          prośbę.
          A koktajlowi_molotowa dziękuję - bez względu na to, czy na podanej wyżej
          stronce coś znajdę, czy nie, obędę się jako "cham..., któremu brak kultury",
          bez Twojej pomocy! i bez ferowanych przez Ciebie wyroków co do mojej osoby.
          • koktajl_molotowa przepraszam, poniosło mnie trochę... 13.12.03, 04:00
            ...jak przeczytałem odpowiedź na piecyka post. Uniosłem sie niepotrzebnie. Może
            nie niepotrzebnie, tylko niewłaściwie, wyciągnąłem zbyt pochopne wnioski.
            Niedawno szukałem fontów i wtym miejscu znalazłem parę ciekawych, moze się
            przydadzą: www.czcionki.com/
            • ahorn Re: przepraszam, poniosło mnie trochę... 13.12.03, 15:34
              Spoko - jest OK.
              Pozdrawiam i... dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka