nienormalna 30.12.03, 01:17 czy wogole to jest potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LAIK Re: PO co sie formatuje dyski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 01:22 NIE Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: PO co sie formatuje dyski? 30.12.03, 01:36 żeby nadać jej określone właściwości odpowiedniego systemu plików żeby skasować z nich całą zawartość żeby sprawdzić integralność powierzchni dyskietki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.111 Re: PO co sie formatuje dyski? IP: *.arcor-ip.net 30.12.03, 01:52 ...zeby pozbyc sie Windows ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: PO co sie formatuje dyski? IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 31.12.03, 21:02 Bo po formaciku komp jest jak nowo narodzony :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsc Nie formatuj a zobaczysz IP: *.udn.pl 05.01.04, 22:54 po "x" czasie co sie bedzie działo z kompem Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Nie formatuj a zobaczysz 05.01.04, 22:56 Gość portalu: dsc napisał(a): > po "x" czasie co sie bedzie działo z kompem Ja nie pamiętam kiedy formatowałem i u mnie nic się nie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa piecyk, jak to możliwe, to Ty nie wiesz... 10.01.04, 03:39 ... że formatowanie weszło już na stałe do tradycji porządków przedświątecznych? Co najmniej 2 razy do roku, Boże Narodzenie i Wielkanoc. Co bardziej pobożni obskakują też Zielone Świątki, 1 Maj (toz to już święto kościelne) i parę innych, a na Wielkanoc idą z nowo zainstalowanym systemem na dysku do kościoła (format C: wpisują w Wielki Piątek a w niedzielę instalują sytem). Poświeconego systemu wirusy ponoć sie nie imają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ihaha żeby nie piszczały jak myszy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.01.04, 05:56 ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs czasami IP: 194.255.20.* 08.01.04, 12:56 jak masz problem z Windows i nijak nie mozesz sobie poradzic albo jak masz wirusy wtedy warto zrobic format, a czasami jest to jedyne wyjscie. Odpowiedz Link Zgłoś