Dodaj do ulubionych

Mobilny internet w Polsce będzie...za darmo

• Gość: wielblad Mobilny internet w Polsce będzie...za darmo IP: 149.254.120.* 20.08.09, 13:36
      Darmowy internet jest teoretycznie mozliwy jesli operator bedzie
      mial dochody ze sprzedazy terminali albo gdy bedzie mial dochody np
      z reklam. Jesli zasieg ma byc na caly kraj (ok 5000 stacji bazowych)
      oraz liczac 50k USD za stacje bazowa i infrastrukture oraz liczac 2
      mln abonentow to terminal musi kosztowac przynajmniej 125 USD (500
      zlotych). Czuje, ze ten darmowy internet bedzie calkiem drogi...
    • Gość: gosc Mobilny internet w Polsce będzie...za darmo IP: *.centuria.pl 20.08.09, 14:02
      Darmowy będzie darmowy - wiecej informacji jest tutaj:
      blog.kmg.hcm.pl/darmowy-internet/
      • jan.i Re: Mobilny internet w Polsce będzie...za darmo 20.08.09, 16:33
        Gosciu!
        Jesli ten internet bedzie dzialal tak,jak Twoj link,to szczescia,zdrowia,pomyslnosci!!!
        • Gość: gosc Re: Mobilny internet w Polsce będzie...za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 17:00
          oby działał tak jak ten link. Bo jesli bedzie dzialal tak jak internet
          u Ciebie, to pewnie nikt korzystac nie bedzie (czytaj: link działa,
          sprawdzilem na 2 komputerze)
      • Gość: pops Autor tej storny z logiką nie jest za "pan brat" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 21:18
        • Gość: mitar Re: Autor tej storny z logiką nie jest za "pan br IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 22:41
          Dlaczego?
    • Gość: el_toroo Mobilny internet w Polsce będzie...za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 14:11
      dlaczego Polacy sa takimi pesymistami i na wszystko od razu zle patrza??
      [patrz sonda obok artykułu]
      cos ktos chce zrobic a tu od razu 50% ludzi zaczyna narzekac... ehh paranoja...
    • brak-uje Mobilny internet w Polsce będzie...za darmo 20.08.09, 14:47
      Ja zrobie to tak, i inni też powinni.

Jak w moim PDA skorzystam z tego internetu, wejde na pare stron dopiero będę komentować :)

• nick_in_the_cave Mobilny internet w Polsce będzie...za darmo 20.08.09, 15:55
      O_o Wnioskując po zdjęciu: artykuł o dodopodobnych gwiazdkach,
      solarka aż bije po oczach
    • Gość: Karol Mobilny internet w Polsce będzie...za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 16:40
      Wystarczy do facebook mobile, emaile push/fetch i sprawdzić rozklad-pkp.pl
      Dla mnie super, ale będę komentował jak zobaczę na swoim telefonie.
    • Gość: pc486 NIe ma nic za darmo IP: *.chello.pl 20.08.09, 16:44
      wole informacje o tym ile za to zaplace z podatkow; wole zeby mi
      obnizono podatki niz zebym finansowal komus "darmowy" inetrnet.

Socjalistyczne pomysly wrzucmy do smietnika!
    • charliefrown co mowia Panie na zdjeciu? 20.08.09, 17:53
      "Ej stara, nie uwierzysz. wczoraj moj misiek wraca z silki i widzi, ze jakis cwaniak leje pod biedronka leszcza z gimnazjum.wkracza wiec do akcji, powala goscia na ziemie, po czym tak jak to robi w pracy-sprawdza dokladnie czy kolo nie ma przy sobie niebezpiecznych przedmiotow, a tak bajdeuej znasz kogos kto by kupil soniacza eriksona bez ladowarki i pudelka?okazyjnie, zobacz jaki kozacki."
    • Gość: fackir Tylko zabrakło informacji - kiedy? IP: *.tktelekom.pl 20.08.09, 18:51
      przetarg OK. usługa - obecnie wcale w większości miejsc nie jest szybciej o
      gdzie nie gdzie nie ma wcale ani sygnału komórki ani internetu. kiedy ma być
      rozstrzygnięty przetarg i w jakim czasie ma być uruchomiona usługa - za rok,
      dwa a może 10?
    • Gość: pops Czy redakcja Faktu dorabia w Gazecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 20:54
      Przeczytajcie warunki przetargu i dopoero wtedy napiszcie artykuł!!! Po co siejecie zamęt. Przetarg jest na wykorzystywanie czestotliwosci w celach komercyjnych. Oferent ma zaoferować kwotę jaką jest gotów zapłacic za rezerwację częstotliwości do 2024 roku. Aby zdobyć dodatkowe punkty dla swojej oferty moze FAKULTATYWNIE zaoferowac bezpłatny dostep do internetu. Maks do zdobycia jest 1000 punktów. Za bezpłatny dostep do internetu mozna zyskać do 400 punktów. Za zaoferowane pieniądze można zdobyć 450 punktów. Inne kryteria mogą dać 150 punktów. Czyli oferent moze zdobyc dość punktów bez oferowania darmowego internetu i wygrać przetarg. Czyzby Fakt stal sie powazniejszym tytułem od Gazety?
    • Gość: JAN Mobilny internet w Polsce będzie...za darmo IP: *.elektron.com.pl 20.08.09, 22:00
      Będzie to wielkie G.Za darmo pokrywka i kij.Znowu robią wodę z mózgu tak jak
      zapoczątkował to walęsa.
      • Gość: franek Re: Mobilny internet w Polsce będzie...za darmo IP: 94.254.235.* 22.08.09, 16:38
        Oj tak! Janie! Oj tak!
        Za komuny, przed Walesa, to fajnie było. I stawało lepiej! No nie??
    • amadeus123 Re: Mobilny internet w Polsce będzie...za darmo 22.08.09, 23:09
      oj obawiam sie ze nie dozyjemy czasow kiedy net mobilny w polsce
      bedzie darmo :/
    • Gość: Krejzol Re: Mobilny internet w Polsce będzie...za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 14:41
      Moim zdaniem, tutaj nie nalezy sie tak bardzo zapalac do tego pomyslu. To nie bedzie taki internet, ze siadasz na lawce w parku, albo nad jeziorem i mozesz sobie surfowac po zasobach sieci. To raczej bedzie cos takiego, zeby sprawdzic, czy jakis mail doszedl, moze bedzie mozna tego maila nawet czasem przeczytac. Ale to tyle moim zdaniem. Za dobry mobilny dostep do sieci zawsze bedzie trzeba troche zaplacic. Ale chyba warto, bo zaczyna to wygladac naprawde dobrze. Wprowadzaja nowe technologie (Orange - cdma, 4G w przyszlosci), rozbudowuja infrastrukture. Naprawde idzie to w dobrym kierunku.

• Gość: sopel Mobilny internet w Polsce będzie...za darmo IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.08.09, 21:21
      O matko, ale tępy artykuł :-) Co mają operatorzy komórkowi do bezpłatnego
      internetu... i to przez komórkę... Ludzie, podstawy! To są częstotliwości
      zupełnie niezwiązane z "komórkami"... Koszmar... ktoś, kto to pisał albo nie
      sprawdził podstawowych rzeczy, albo po prostu totalnie nie pomyślał. Nie
      spodziewałem się tego po gazeta.pl
    • mauta2 Mobilny internet w Polsce będzie...za darmo 05.05.10, 20:09
      no ciekaw jestem kiedy to nastąpi, jeżeli nastąpi. ale jak na razie nie
      narzekam, korzystam z iPlusa i też jest fajnie, tym bardziej teraz jak
      od 24 do 9 rano mogę pobierać ile chcę i nie liczy mi się do transferu
      :D
      • rasputin83 Re: Mobilny internet w Polsce będzie...za darmo 06.05.10, 17:36
        W sumie zdziwiłem się jak zobaczyłem, że iplus ma taką ofertę z pobieraniem poza
        limitem. W sumie nie głupie to jest, bo użytkownicy dostają to co chcą przy
        zachowaniu komfortu pracy i nie zapychaniu sieci pobieraniem muzy i filmów w
        godzinach pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka