darkam1 09.01.10, 13:00 wiadomo, że mamy prawdziwą zimę, przydałyby się sanki dla mojej córki. Niestety w auchan,obi, nomi, taygerze(bambi na górze)sanek brak. Czy jest tu ktoś kto mógłby podpowiedzieć, gdzie mogę w Płocku kupić sanki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: sanki dla dziecka IP: *.238.c64.petrotel.pl 09.01.10, 13:48 Właśnie, może ktoś wie gdzie można kupić? Jedynie chyba na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: sanki dla dziecka 09.01.10, 14:59 Tydzień temu widziałam w sklepie sportowym w galerii Wisła, na piętrze, bodajże przy CCC. Ale na wystawie stały tylko jedne, a jakiś czas wczesniej mnóstwo. A w Go Sporcie patrzyliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sanki dla dziecka IP: *.176.c93.petrotel.pl 09.01.10, 19:54 Ja kupiłam w hurtowni "Gumiś" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOALA Re: sanki dla dziecka IP: *.003.c88.petrotel.pl 09.01.10, 21:25 Dziewczyny widziałam sanki metalowe z oparciem i drewniane bez oparcia w Bobasku na Tysiąclecia.Te z oparciem kosztowały 75 zł. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: sanki dla dziecka IP: *.117.c85.petrotel.pl 09.01.10, 23:41 masz kilka opcji: -go sport -jawor na bielskiej koło giełdy -bobas -bona hurtownia -allegro -biedronka widziałam kilka dni temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: sanki dla dziecka IP: *.238.c64.petrotel.pl 10.01.10, 00:01 widzialas te sanki w jaworze kolo gieldy, czy byly z oparciem? w ktorej biedronce? Odpowiedz Link Zgłoś
darkam1 Re: sanki dla dziecka 10.01.10, 12:03 ok dzia. w go sporcie takie sanki z oparciem 160zl :/ chyba koło giełdy się przejadę. w biedronce już też brak. w gumisiu widziałam , ale tylko bez oparcia. :/ dzięki dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idziaaa Re: sanki dla dziecka IP: *.centertel.pl 10.01.10, 13:00 Dziewczyny sanki z oparciem mają być w Obi we wtorek bo mają na magazynie tylko na razie nie zostały wystawione do sprzedaży w hurtowni Bona na podolszycach mają być koło środy (pytałam się stąd wiem. Ja zamówiłam sobie w Taygerze na górze. Jak wieżdża się schodami i prosto po prawej stronie. Tam są takie zabawki dla dzieci. Z drugiej strony kurcze jak się wszyscy rzucili na te sanki. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
darkam1 Re: sanki dla dziecka 10.01.10, 14:08 super dzięki idziaaa za info. a wszystcy się rzucili, bo zapowiada się na to że śnieg jeszcze troche poleży. Odpowiedz Link Zgłoś
darkam1 Re: sanki dla dziecka 10.01.10, 16:39 dziewczyny sanki z oparciem sa już dziś w obi i kosztują 55zł. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: sanki dla dziecka IP: *.238.c64.petrotel.pl 11.01.10, 20:52 Dzisiaj bylam w Obi przed 16 i juz nie bylo sanek. Byl ktos z Was w Jaworze na Bielskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: sanki dla dziecka IP: 80.48.4.* 10.01.10, 17:45 bo zimą to nie sanki,a rowerki,zabawki do piaskownicy,coś letniego.Młoda mama się dziwi,że sanki,a sama jest nimi zainteresowana.Tak ogólnie szkoda pieniędzy na kilka dni,ale młode mamy tak mają.Nie przyszło im jeszcze dać ciekawej nazwy,jak z bodziakami/kabaret,a to tylko koszulki/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: sanki dla dziecka IP: *.238.c64.petrotel.pl 11.01.10, 22:22 Czy Ty na sankach nie jezdziles? Widac rodzice na Ciebie załowali i Ty teraz innym dzieciom zazdroscisz, ze rodzice kupuja chociaz jest to zabawka na kilka dni w ta zime. Pomyśl trochę, zima bedzie jeszcze za rok, za dwa lata i za trzy, itd. Ciekawe, ciekawe. Ja wiem jaka to frajda jezdzic na sankach, a Ty "ted"? Co do wstawania, to niektórzy pracują, a nie się lenią w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: sanki dla dziecka IP: *.centertel.pl 12.01.10, 12:55 Tak Gosiu w zupełności zgadzam się z Tobą co do wypowiedzi "ted". Nie chce to niech nie kupuje dziecku sanek, ale niech nie oczernia i nie wypisuje głupich wypowiedzi. Każda matka wie co ma swojemu dziecku kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: sanki dla dziecka 16.01.10, 21:01 I jak, macie? Widziałam dzisiaj w Pepco w TSS, ale nawet nie zwróciłam uwagi, czy z oparciem. Odpowiedz Link Zgłoś