Gość: gość IP: *.budinet.info 10.02.10, 13:53 Witam dziewczyny! czy na forum jest dziewczyna,która jest pacjętką lub była dr.Piechny? Jakie jest wasze zdanie na temat tego lekarza? Prosze napiszcie.Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: Witold Piechna IP: *.075.c65.petrotel.pl 11.02.10, 10:19 BARDZO POLECAM PANA DOKTORA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Witold Piechna IP: *.181.c83.petrotel.pl 11.02.10, 15:31 A ja nie polecam tego pana doktora!! Niestety mam złe dowiadczenia z tym lekarzem... Parę lat temu trafiłam do niego na tzw. kasę chorych, hmmm... pan doktor stwiedził, że mam nadżerkę... no ok zdarza się , właciwie nic mi nie dolegało ale spoko przyjełam jego diagnozę... Ale jego stylu leczenia do tej pory nie mogę pojąć!! Mianowicie kazał mi przychodzić co miesiąc do gabinetu... po co?? nie wiem... nie dostawałam żadnych leków, przeprowadzał tylko badanie, także w ciągu 1 roku byłam u pana doktora 14 razy... co ciekawe zawsze na kasę chorych. Zmieniło to się kiedy zapytałąm dlaczego muszę tak często do niego przychodzić?? Częste kontrole nadżerki wydawały mi się absurdalne, na co pan doktor stwierdził, że musi przeprowadzić zabieg tzw "przypalankę" Ok, skoro było to wymagane to się zgodziłam, ale oczywicie zabieg wykonywany był prywatnie, był powtarzany i oczywicie płaciłam za niego razy 2. Przestałam do niego chodzić bo naprawdę były to wizyty co najmniej dziwne i kompletnie bez sensu.... Ale najlepsze było póżniej. Trafiłam do innego lekarza, opowiedziałam całą historię i dowiedziłam się, że pacjentkom w tak młodym wieku (miałam 22 lata) i przed urodzieniem pierwszego dziecka nie przeprowadza się takich zabiegów!! Pan doktor to palant i partacz! Po czasie wiem, że NFZ płacił mu za moje wizyty, które były niepotrzebne! mało tego! zrobił mi 2 razy zabieg którego nie powinien robić!! i wziąl za to grubą kasę! NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Witold Piechna IP: *.181.c83.petrotel.pl 11.02.10, 15:35 aha... i jeszze straszył mnie szpitalem, że powinien wypisać mi skierowanie do szpitala, że będę tam leżała ze 2 tygodnie itp, ale oczywicie on mi może zrobić ten zabieg w gabinecie, żeby nie narażać mnie na stres pobytu w szpitalu!!! hahahaah szkoda słów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Witold Piechna IP: *.plock.mm.pl 07.04.10, 09:11 No ja tez niestety nie polecam, ostatnie jego działania w szpitalu nadają się pod ... prokuratora ale wsyztsko zostało przemilczane... brak słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamami Re: Witold Piechna IP: *.253.c93.petrotel.pl 07.04.10, 13:06 a możesz napisać co wiecej?? Odpowiedz Link Zgłoś
grazia-3 Re: Witold Piechna 05.03.19, 21:55 Bardzo polecam Doktora. Kompetentny przemiły opiekuje się swoimi pacjętkami jeśli przebywają w szpitalu. Przemiły. Odpowiedz Link Zgłoś