Dodaj do ulubionych

Dr Halicka. Proszę o opinię.

IP: *.169.c70.petrotel.pl 20.04.10, 16:53
Dr Halicka. Proszę o opinię na jej temat. Dziękuję
Obserwuj wątek
    • mamuska2008 Re: Dr Halicka. Proszę o opinię. 22.04.10, 12:28
      byłam u niej niedawno z 2 letnim synkiem poraz pierwszy i jestem
      bardzo rozczarowana, gdyż niby lekarz dziecięcy a zero podejścia do
      dzieci a pacjentów traktuje lekceważąco, byle szybciej i "odwalić"
      co swoje - nie jest to tylko moja opinia, ale ja zaczełam o nią
      pytać znajomych niestety dopiero po naszej wizycie. może dlatego że
      byliśmy na nfz a w prywatnym gabibnecie jest inna, tego nie wiem....
    • alex0108 Re: Dr Halicka. Proszę o opinię. 26.04.10, 15:53
      Ja chodzę do pani doktor z dwiema córkami i jestem zachwycona.
      Starszą wyprowadziła z alergii, młodszej nie faszeruje
      antybiotykami, jak inni lekarze. Miła, kompetentna, uczynna.
      Polecam
      • Gość: pacjent Re: Dr Halicka. Proszę o opinię. IP: *.plock.mm.pl 24.04.14, 21:31
        NIEMIŁA, AROGANCKA PIERWSZY RAZ SPOTKAŁAM TAKIEGO LEKARZA !!!!!!!!!!!!!! TRAGEDIA DO TEGO NABURMUSZONA , ONA WYKONUJE SWOJĄ PRACE Z ŁASKI!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: aza Re: Dr Halicka. Proszę o opinię. IP: *.class99.petrotel.pl 29.05.14, 09:32
        miła- hahahhaaa- o kurcze- jestes jej koleżanką i zachwalasz????
    • Gość: mamafrania Re: Dr Halicka. Proszę o opinię. IP: *.032.c79.petrotel.pl 27.04.10, 08:28
      Ja też jestem bardzo zadowolona z doktor Halickiej. Pisałam juz o tym na forum.
      Nie znam innych płockich lekarzy bo trafiłam prosto do niej i uważam, że jest
      bardzo dobrym lekarzem. Może wydać sie dziwna, bo taka cicha i troche ospała,
      ale jak przyszło do badania dziecka i sposobu leczenia, wyjaśnienia wszystkiego
      rodzicom to nie moge nic zarzucic. Bardzo dokladna w badaniu, wyprowadzila synka
      z alergii i wielotygodniowego kaszlu. Polecam.
      • Gość: eSTe Re: Dr Halicka - OK IP: 91.212.223.* 09.06.10, 13:04
        jak dla mnie OK miałam z nia do czynienia raz. Przyjechała do nas
        do domu, prosto po szkoleniu w warszawie - owszem wizyta nie była
        tania - ale była rzeczowa konkretna i mogłam ja zapytać o wszystko
        odnosnie zdrowia mojego dziecka. Zrobiła bardzo długi wywiad,
        ponadto póóźniej konsultowałam sie z nią telefonicznie.

• Gość: fifi Re: Dr Halicka - OK IP: *.075.c66.petrotel.pl 15.06.10, 10:18
          Jestem bardzo zadowolona z wizyt.Jako pierwsza po wielu badaniach stwierdziła zmiany astmatyczne, zrobiła co trzeba.Dziecko mniej choruje, ale przede wszystkim nie dusi się do utraty przytomności, tak jak to bywało po wizytach u innych alergologów i nie tylko, bo wszyscy stawiali inne diagnozy. Dowiedziałam się o niej od lekarza neurologa dziecięcego w Instytucie Matki i Dziecka w Międzylesiu. Jest rzeczowa i nie lubi wdawać się w dyskusje, po prostu robi swoje.U mojego dziecka widać efekty.
    • Gość: mamcia Re: Dr Halicka. Proszę o opinię. IP: *.2.116.11.user.mdi.pl 15.06.10, 11:23
      Od 8 lat leczę dziecko u Pani Halickiej, bajpierw na Winiarach,
      później w Orlenie, polecam, trzeba się po prostu do Niej
      przyzwyczaić, każdy ma swoje wady i zalety. Przy takiej ilości
      pacjentów to ja Ja po prostu podziwiam. A jeśli chodzi o efekty
      leczenia to jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: Płocczanin Re: Dr Halicka. Proszę o opinię. IP: 195.245.213.* 07.10.10, 21:59
        Ja też ją podziwiam :), że przyjmuje tyle pacjentów prywatnie i za każdego bierze 80 zł.
        • Gość: tys Re: Dr Halicka. Proszę o opinię. IP: *.090.c70.petrotel.pl 11.05.11, 14:05
          Chyba najlepszy lekarz w Płocku, a mialam do czynienia z duzą iloscia pediatrow...
          • Gość: asdfghj Re: Dr Halicka. Proszę o opinię. IP: *.class99.petrotel.pl 29.05.14, 09:33
            ale ona nie jest pediatrą ............he
        • Gość: PŁOCZCZANKA Re: Dr Halicka. Proszę o opinię. IP: *.plock.mm.pl 24.04.14, 21:35
          PRYWATNIE JAK LECZY TO JEST MIŁA, ALE W PRZYCHODNI TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!! DZIWIĘ SIĘ ŻE JEJ JESZCZE NIE WYWALILI!
    • Gość: mroczka Re: Dr Halicka. Proszę o opinię. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.11, 22:05
      Pani doktor wywarła na mnie b. pozytywne wrażenie. Pomogła mi uporać się z alergią dziecka i już jest wszystko OK. Jak ktoś chce puszkę Nutramigenu to chętnie oddam bo już mi nie jest potrzebny.
      • Gość: Mama Re: Dr Halicka. Proszę o opinię. IP: *.centertel.pl 20.05.11, 13:18
        Słuchajcie bardzo Was proszę dajcie mi namiary na tą lekarz, gdzie przyjmuje, numer telefonu jeśli możecie numer komórkowy do pani doktor. I powiedzcie jak z kosztami u pani doktor ile kosztuje wizyta? Z góry dziękuję za odpowiedzi
    • Gość: aspregesme Re: Dr Halicka. Proszę o opinię. IP: 91.212.223.* 25.05.11, 08:52
      leczę u Pani Doktor starszego syna od 6 lat i młodszego od dwóch:) W tym okresie zdażało mi się eksperymentować z innym lekarzami i zawsze wracałam do Pani Doktor.
      Jest bardzo dokładna. Bada dziecko kompleksowo, niezależnie od objawów z którymi się zgłaszamy. Nie lekceważy żadnych objawów, ani spostrzeżeń rodziców. Zawsze jest do naszej dyspozycji.
      Dodam, ze moje dzieci chorują w ostatnich latach bardzo często. Pani Doktor sprawdziła się w przypadku bardzo różnych schorzeń. W przypaku jednego z nich mój młodszy syn był konsultowany w Centrum Zdrowia Dziecka i schemat leczenia ustalony przez Panią Doktor spotkał się z ogromnym uznaniem tamtejszych specjalistów.
      Bardzo polecam.
    • Gość: gal Re: Dr Halicka. Proszę o opinię. IP: *.class99.petrotel.pl 29.05.14, 09:39
      bardzo nieprzyjemna , arogancka baba.

nielubi dzieci.. zresztą ona chyba nikogo nielubi.
      nie ma szacunku do innych ludzi. uważa się chyba za najlepszego lekarza, a cała reszta to dno.

miała nawet czelność pouczać mnie-matkę , jak mam wychowywać dziecko... no chyba przesadziła. akurat mi to do pięt nie dorasta z tym swoim wykształceniem.

nie polecam tej osobistości, bo jej stosunek do drugiej osoby jest nie do przyjęcia.

Po drugie- jeśli chodzi o leczenie- szału nie ma- ja więcej się dowiedziałam z internetu niż on niej. a jai problem robiła ze skierowaniami do specjalistów....
      • Gość: tata Re: Dr Halicka. Proszę o opinię. IP: *.plock.mm.pl 29.08.14, 07:50
        Co do komunikacji z Panią dr Halicką to niestety trzeba wypytywać o stan dziecka itd. Sama niewiele powie.
        Natomiast jeśli chodzi o fachowość to moją córkę wyprowadziła z alergii. "Lekarze" (cudzysłów nieprzypadkowy) z Winiar to porażka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka