Dodaj do ulubionych

dr. Arkadiusz Biniewicz

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.10, 13:04
Jestem w ciąży i chcę wybrać jakiegoś ginekologa chodzi o fachowość dobrą atmosferę i nie wyrzucanie kasy na zbędne wizyty. Koleżanka wspomniała coś o dr.Biniewiczu. Bardzo proszę o opinię na jego temat lub polecić kogoś innego.
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: dr. Arkadiusz Biniewicz IP: *.066.c92.petrotel.pl 02.10.10, 20:51
      Szczerze polecam, chodzę do niego od długiego czasu i nie zawiodłam się. Pozdrawiam
      • kuna821 Re: dr. Arkadiusz Biniewicz 05.10.10, 12:56
        ja nie polecam wogóle przez całą ciążę mówił że jest ok a moje uwagi że coś się dzieje zbywał "tak ma być" w rezultacie synek urodził się z wadą serca i cudem go uratowano :( poszukaj kogoś innego
    • Gość: aneta77 Re: dr. Arkadiusz Biniewicz IP: *.class147.petrotel.pl 06.10.10, 08:58
      Chodziłam do niego przez całą ciążę i polecam każdej przyszłej mamie. Pełny profesjonalizm. Pani położna, która jest u niego bardzo miła, pomogła mi bardzo przy porodzie. Nie odstępowała mnie na krok, była na urlopie i przyjechała wezwana na mój telefon i była ze mną do samego finału. POLECAM!!!
      • Gość: mama-wiki Re: dr. Arkadiusz Biniewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.10, 09:25
        Witam! Niedawno urodziłam i całą ciąże chodziłam do dr. Biniewicza-nie narzekam. Zgadzam się z opinią na temat położnej WSPANIAŁA kobieta-nie wyobrażam sobie porodu bez niej-POLECAM.
        • kina82 Re: dr. Arkadiusz Biniewicz 08.10.10, 14:17
          ja chodziłam do niego kilka lat, on prowadził moją ciążę, wszystko było ok więc nie wiem jak się zachowuje jak są komplikacje. Jednak myslę, że każdy lekarz może mieć jakieś wpadki i każdemu lekarzowi może się przyczepić zła opinia. Mam ginekologa prawie w rodzinie (wieloletni przyjaciel rodziny), praktykuje w Wawie, jest bardzo cenionym i znanym lekarzem i niestety dziewczyny, też miał ostatnio bardzo przykrą sytuację, nie chcę opisywac bo sa tu dziewczyny w ciąży ale powiem, że po tym sam musiał chodzić na terapię do psychologa, tak to przeżył. Naprawdę każdemu się to może zdarzyć.
          Co mi sie podobało u Biniewicza - traktowanie swoich pacjentek na oddziale, ja leżałam tydzien przed porodem, przychodził do mnie ze 2 x dziennie, pytał, badał, potem po urodzeniu przyszedł na noworodki, pogratulował, uściskał, obejrzał kartę. To takie fajne ciepłe podejście, że się człowiek interesuje. Inni jakoś starali się nie zauważać swoich pacjentek przyjmowanych za ciężkie pieniądze w prywatnych gabinetach, jakby chcieli ukryć że je przyjmują.
          • Gość: aneta77 Re: dr. Arkadiusz Biniewicz IP: *.class147.petrotel.pl 12.10.10, 07:36
            zgadzam sie z przedmówczynią, że każdemu lekarzowi moze zdarzyć się wpadka. Ja miałam to szczęście, że nic mi nie dolegało w czasie ciąży, ale podczas każdej wizyty dokładnie mnie zbadał, wypytywał o ciążę i związane z nią dolegliwości itp. Po porodzie przyszedł do mnie na oddział położniczy pogratulować , spytał o stan zdrowia. Miło było, zwłaszcza, że do innych nie widziałam, żeby przychodzili lekarze.
            • Gość: mila Re: dr. Arkadiusz Biniewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 23:56
              Jak czytam te pozytywne opinie na jego temat to zastanawiam się czy oby napewno mówimy o tym samym lekarzu!!! Moim zdaniem ten człowiek nie powinien byc lekarzem, przez tego niby super lekarza moja przyjaciółka straciła dziecko a wcale nie musiało tak byc, gdyby choc troche słuchał jej obaw co do ciąży, też twierdził że tak musi byc że to normalne. Mam nadzieje że kiedyś odpowie za to jak traktuje ludzi. Wiec zastanówcie się zanim do niego traficie.
              • Gość: nina12 Re: dr. Arkadiusz Biniewicz IP: *.147.200.202.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.09.11, 23:26
                Nie bardzo rozumie dlaczego ty wypowiadasz sie za kolezanke
                i co to znaczy " przez niego stracila dziecko "
                Latwo kogos anonimowo oczernic
                Ja za to jestem dr, Biniewiczowi wdzieczna za uratowanie mojego synka
                i w tej ciazy chodze do niego
                pozdrawiam
            • Gość: poly25 Re: dr. Arkadiusz Biniewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.10, 21:18
              Do anety77
              O czym ty mówisz!!! że każemu lekarzowi może się zdarzyc wpadka, sory ale Cię wogóle nie rozumię. Ciesz się tym że miałas to szczescie zostac matka bo nie kazemu to sie udaje. Ciekawa jestem czy nadal bys tak uwazala jakby ta wpadka zdarzyla sie u ciebie i z jego winy i zamiast cieszcyc sie narodzinami dziecka, musisz chodzic na cmentarz. ciekawe czy bylabys takiego samego zdania i tak wyrozumiala. Wiec jako matka zastanow sie nad tym.
    • Gość: monika Re: dr. Arkadiusz Biniewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.10, 20:43
      Nie polecam tego Pana, nie nadaje się do prowadzenia ciąży oraz gdy jest jakiś poważny problem, mam wrażenie że on nie wie co ma robic w takich sytuacjach.
      • Gość: kasia Re: dr. Arkadiusz Biniewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.11, 02:24
        Nie polecam. Dla niego liczy sie tylko kasa
    • Gość: moli Re: dr. Arkadiusz Biniewicz IP: *.169.c68.petrotel.pl 20.01.11, 21:43
      Mam porównanie z Muchametczynem, do którego codziłam w pierwszej ciąży. Wolę Biniewicza, jest milszy, bardziej troskliwy i przede wszystkim o każdej porze można zadzwonić i zapytać o coś. W szpitalu dbał bardzo, zaglądał i przed porodem i po porodzie. Ale trudno mi powiedzieć, jak by sie zachował, gdyby coś było nie tak.
      Szczerze mówiąc, nie słyszałam o ginekologu w Płock, któremu nigdy nie zdazyło się jakieś zaniedbanie.
      • Gość: Jola Re: dr. Arkadiusz Biniewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.11, 00:46
        Czytając te pozytywne opinie nie chce mi się w to wieżyc że mówimy o tej samej osobie. ON jest fajny???? jak wszystko jest dobrze to i moze jest fajny a jak będziecie miec problemy to już nie będzie miło i przyjemnie. PROSZĘ WAS OMIJAJCIE TEGO PANA Z DALEKA to nie lekarz to typ któremu zależy tylko na kasie.
        • Gość: Asia Re: dr. Arkadiusz Biniewicz IP: *.plock.mm.pl 30.06.11, 14:06
          Bardzo miły i kompetentny lekarz, prowadzi moją ciąże i jestem zadowolona. na każdej wizycie robi wywiad co się działo od ostatniej wizyty i zawsze każe o siebie dbac i sie nie przemęczać, mozna do niego dzwonic o każdej porze i zawsze udzieli rzetelnych informacji. polecam w 100%.
          P.S.
          Ma bardzo dobry sprzęt USG
          • Gość: Mamka Re: dr. Arkadiusz Biniewicz IP: *.115.c88.petrotel.pl 11.01.12, 19:24
            Proszę omijajcie tego gościa ,jest tylu lekarzy do wyboru,jemu chodzi tylko o kasę wiem co mówię zostawiłam u niego w gabinecie kupę kasy i żałuje, ten żałosny lekarz specjalista jakim się nazywa nie widział u mnie torbieli która po porodzie się rozlała przeszłam koszmar dzięki niemu a przecież chwalicie go za ten wspaniały sprzęt w gabinecie i co nie potrafił dojrzeć prawie 2cm-owej zmiany na jajniku?Teraz mam jajnik w strzępkach i jestem po operacji zapalenia otrzewnej,mało tego po tym wszystkim nawet nie zapytał o samopoczucie na obchodzie nie wspominając o wyjaśnieniach jestem z nim na drodze sądowej.GUBI CIĘ RUTYNA DOKTORKU???
            • Gość: mała Re: dr. Arkadiusz Biniewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 14:34
              Same wiecie, że każdy przypadek jest inny...
              Ja długo nie mogłam znaleźć dobrego ginekologa, chodziłam do wielu prywatnie, wydałam dużo kasy, wybierałam się również do dr Biniewicza prywatnie ale okazało się że przyjmuje w mojej przychodni i zaryzykowałam i poszłam na NFZ i szczerze "odpukać " nie żałuję. Teraz widze że nie jest regułą że prywatnie lekarze są lepsi milsi wykonują więcej badań itp. W tym przypadku naprawdę nie mogę narzekać. Wszystko zależy od danego człowieka. Moja koleżanka chodziła do niego całą ciążę prywatnie, ja chodzę na NFZ i nie widzę żadnej różnicy w naszych wizytach.
              • Gość: ABC Re: dr. Arkadiusz Biniewicz IP: *.124.c82.petrotel.pl 10.02.12, 23:01
                Bo to jest naprawde uczciwy człowiek, polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka