Dodaj do ulubionych

dr Sabatowska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 14:06
witam co sądzicie o Dr Sabatowskiej ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Amebka Re: dr Sabatowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 14:34
      Osobiście nie przepadam za kobietami ginekologami. Jednak przyznam, że gdybym miała zmieniać lekarza i gdyby miała to być kobieta to wybrałabym właśnie Panią dr Sabatowską. Profesjonalne podejście do pacjentek, wszystko tłumaczy, bardzo dobrze wyposażony gabinet. W urządzeniu gabinetu widać kobiecą rękę (wydzielone miejsce do przygotowania do badania, kapcie jednorazowe-nie drepczesz na bosaka po zapiaszczonej i w dodatku zimnej podłodze; fotel oddzielony od reszty gabinetu parawanem; jako jedyna z płockich gin bada piersi).
      Pani dr pracuje na oddziale w Szpitalu Miejskim. Dodam jeszcze, że jest bardzo miła, nie tylko dal swoich prywatnych pacjentek.
      • Gość: mamatomcia Re: dr Sabatowska IP: *.177.c90.petrotel.pl 07.01.11, 23:38
        osobiście nie polecam tej pani doktor, co z tego że ma piękny gabinet. poleciła mi ją koleżanka i chodziłam do niej przez jakiś rok. Gdy pojawiły się problemy z zajściem w ciążę kazała zrobić badania mi i mężowi, a po wynikach powiedziała że są beznadziejne, że nie mamy szans na dziecko-dosłownie tak brzmiały jej słowa :( załamałam się (to był grudzień 2008)
        W styczniu 2009 zaszłam w ciążę i więcej do dr Sabatowskiej nie poszłam i nie polecam jej, co z tego że ma piękny gabinet. Inni lekarze również mają miejsce na przygotowanie się do badania, kapciuszki jednorazowe a nawet spódniczki jednorazowe.
    • Gość: mamka Re: dr Sabatowska IP: *.xdsl.centertel.pl 08.01.11, 09:32
      Prowadziła moją ciążę i nie mam zastrzeżeń. Bardzo konkretna i na pewno profesjonalna. W USG bardzo szczegółowo ogląda dziecko i o wszystkim informuje. Ja z każdej wizyty wychodziłam zadowolona i uspokojona. Polecam.
      • Gość: ania Re: dr Sabatowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 13:33
        Ogolnie trochę zimna osoba i nie liczcie na usmiech na Jej twarzy , ale ważne jest by była dobrym lekarzem , i to mi osobiście przeszkadza to że wizyty są troszkę w pospiechu poprzez opoznienia :(
      • Gość: m Re: dr Sabatowska IP: *.244.c83.petrotel.pl 08.01.11, 13:34
        Ja również polecam panią doktor, jest bardzo konkretna nie owija w bawełnę. Ma świetnie wyposażony gabinet, badania są bardzo dokładne, również piersi. Zleca bardzo dużo badań w laboratorium jeśli jest to uzasadnione, bardzo dokładnie o wszystkim informuje. Na badaniu USG tłumaczy co mierzy dzidziusiowi i jakie to ma znaczenie.Można oczywiście uczestniczyć razem z partnerem.Co prawda do najtańszych nie należy, ale warto. Przed ciążą byłam również w szpitalu i mam jak najbardziej pozytywne wspomnienia.Polecam.
    • Gość: Kasia Re: dr Sabatowska IP: *.class147.petrotel.pl 11.01.11, 07:04
      Obecnie prowadzi moją ciąże i póki co jestem zadowolona. Wcześniej pomogła mi wyleczyć sie z pewnej dolegliwości, której inny lekarz nie rozpoznał, a o którym na forum jest tu duzo pozytywnych opinii.
      • Gość: dorota Re: dr Sabatowska IP: *.play-internet.pl 18.02.11, 16:45
        A ile teraz kosztuje wizyta u Pani dr???
    • Gość: kiki Re: dr Sabatowska IP: *.centertel.pl 26.01.11, 17:11
      nie polecam, przede wszystkim droga, wywiad trawa pół minuty, badanie kolejne dwie i inkasuje 140 złotych ( 2 lata temu) nie warto, przereklamowana
    • Gość: była pacjentka Re: dr Sabatowska IP: *.plock.mm.pl 26.01.11, 21:31
      dla mnie wadą jest to, że jest tylko jeden dzień w tygodniu w szpitalu, w zasadzie tak było jakieś 2lata temu, nie wiem jak jest teraz. Na Kościuszki codzienna obecność lekarza prowadzącego jest konieczna, leżałam z ciążą zagrożoną dłuższy czas i prawie na każdym obchodzie padało pytanie czyją jest pani pacjentką.
    • Gość: kasica Re: dr Sabatowska IP: *.plock.mm.pl 26.01.11, 22:45
      szczerze odradzam. chodziłam do niej i nigdy więcej moja noga nie stanie w jej pięknym gabinecie. nawał pacjentek i kilkugodzinne opóźnienia sprawiają, że pani doktor się gubi i popełnia błędy. moja koleżanka z pracy chodziła z obumarłą ciążą bo Sabatowska nie zauważyła tego robiąc usg w pośpiechu. wizyta zawsze jest bardzo krótka, zawsze siedząc w gabinecie miałam wrażenie, że jest niezadowolona kiedy zadaje się jej pytania, wiele dziewczyn mialo odczucie, że pani doktor tak się śpieszy, że majtki powinno się zakładać w poczekalni. jeśli jesteś w bezproblemowej ciąży to ok, ale jeśli liczysz na leczenie lub pomoc przy zagrożonej ciąży to się przeliczysz!
      • Gość: kasica uwaga IP: *.plock.mm.pl 26.01.11, 22:48
        a poza tym jestem kasica i mnie boli pica hahahha
    • Gość: gość Re: dr Sabatowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 20:22
      Pani doktor prowadziła moją ciążę, synek ma pół roku- moim zdaniem bardzo profesjonalna, wnikliwa i konkretna. Nawiązując do wypowiedzi poprzednich osób - nie zgodzę się, że poświęca mało czasu pacjentom - właśnie przez czas, który im poświęca są opóźnienia, co czasami niewątpliwie jest niekomfortowe, ale jest to jednak niewielki minus, zwłaszcza, że zawsze przed wizytą można zadzwonić do gabinetu i zapytać czy jest opóźnienie i jakie i przyjść odpowiednio później. Ponadto, pani doktor uczestniczyła także przy moim porodzie - opanowana, profesjonalna, kompetentna. W zeszłym roku pani doktor była w szpitalu, o ile dobrze pamiętam, dwa razy przez cały dzień, jeden dzień od rana, a oprócz tego miała dyżury weekednowe, co wcale nie jest mało. Co jeszcze mogę dodać jeśli chodzi o ciążę - zawsze odbierała telefon, o każdej porze dnia i nigdy nie zlekceażyła żadnego mojego niepokoju i niegdy nie była niemiła mimo, że na początku ciąży zdarzało mi się dzwonić dość często i,jak się później okazywało, bez ważnego powodu, bo nic się działo.
      • Gość: kkk Re: dr Sabatowska IP: *.plock.mm.pl 20.02.11, 23:40
        taaaa.... fajna reklama pani doktor szkoda tylko, że mało prawdziwa..... opóźnienia nie wynikają z tego, że długo trzyma pacjentki w gabinecie tylko z tego, ze umawia 2 a nawet 3 pacjentki na tą samą godziną....... co do profesjonalizmu to jak na płockie warunki to może jest niezła, ale i konkurencja nie postawiła zbyt wysoko poprzeczki.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka