Dodaj do ulubionych

Kołatanie serca

IP: *.plock.mm.pl 04.03.11, 09:37
Witam, proszę o poradę. Jestem 6 lat po slubie, mam dwójkę dzieci.Po ciazach moje ciało nie moze juz wrócic do dawnych kształtów. Po zimie dosło jeszcze kilka kg. Zauwazyłam, ze mój mąż coraz rzadziej patrzy na mnie jak na piękną kobietę a pare dni temu nakryłam go jak oglądał inne nagie kobiety w sieci i wydawał przy tym nieartykuowane dzwięki. Od tego czasu zauwazyłam u siebie ciagle nerwy oraz ból w klatce piersiowej i kołatanie w sercu. Czy to moze być coś poważnego? Czytałam ze to moze byc objaw depresjii albo newicy. Nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradzić. Piękne słonce za oknem a ja ocieram łzy bezsilności.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anakonda Re: Kołatanie serca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.11, 11:48
      Użalaj się nad sobą. płacz, złość się
      • Gość: Załamana Re: Kołatanie serca IP: *.plock.mm.pl 04.03.11, 12:42
        I myslisz, ze to pomoże?
    • Gość: do załamanej Re: Kołatanie serca IP: *.121.c68.petrotel.pl 04.03.11, 12:46
      wydepiluj sie i zaproponuj hiszpana, to powinno pomóc, jak nie pomoże obejrzyjcie razem jakis film w sieci i spróbujcie powtórzyć to co na ekranie, mysle ze znów zobaczy w tobie kobiete.
      • Gość: Załamana Re: Kołatanie serca IP: *.plock.mm.pl 04.03.11, 12:57
        Próbowałam już to o czym piszesz, ale usłyszałam ze nie mam z czym startowac a moim zdaniem to on nie miał z czym.Z powtarzaniem to chyba nie dla mnie bo troche i ciało i lata juz nie te, boje sie ze sie nie spodobam. Nie wiem czy tylko ja mam taki problem? Liczyłam na wiecej dobrych rad.
        • Gość: do załamanej Re: Kołatanie serca IP: *.121.c68.petrotel.pl 04.03.11, 13:02
          zrób mu masaż, pogłaskaj po jajkach, daj dobrze zjeść i obserwuj nadal, jak nie bedzie poprawy, to zostaje ci tylko pogodzic sie z tym ze jestes typowa płocka mamą i dołączyc do grona kolezanek z takimi samymi problemami.
          • Gość: ja Re: Kołatanie serca IP: *.plock.mm.pl 04.03.11, 13:15
            Szczerze porozmawiaj z nim.
          • Gość: Anakonda Re: Kołatanie serca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.11, 14:52
            nie tylko po jajkach, ale i po wacku
            • Gość: wacek Re: Kołatanie serca IP: *.dynamic.mm.pl 04.03.11, 15:15
              Gość portalu: Anakonda napisał(a):

> nie tylko po jajkach, ale i po wacku

jako wacek szefa anakondy potwierdzam - to bardzo pomaga
              anakondziu dziś też załapiesz nadgodziny
              • Gość: A. Re: Kołatanie serca IP: *.012.c66.petrotel.pl 05.03.11, 13:15
                niestety masz nerwicę, albo są to początki... wszystko jego wina... nie radzę Ci się rozwodzić ale porozmawiaj z nim a jak to nie pomoże to sama wybierz to co dla siebie dobre... nie słuchaj prymitywnych prostackich rad na temat lizania jajek, niech sam sobie wyliże jak dosięgnie..
                • Gość: wacek Re: Kołatanie serca IP: *.dynamic.mm.pl 05.03.11, 14:44
                  to nie jego wina, a jej! idę o zakład że babsztyl rozpasł się po ciąży i zapuścił i teraz strzela fochy.
                  • Gość: Zocha Re: Kołatanie serca IP: *.plock.mm.pl 06.03.11, 15:49
                    Kużwa! Zadbaj o siebie i poka z mu że jesteś lepsza od tych wszystkich "innych". A o sexie już nie wspomne! Durna babo!
                    • Gość: wacek Re: Kołatanie serca IP: *.dynamic.mm.pl 06.03.11, 18:29
                      co ona może pokazać? fałdy tłuszczu jak u większości spacerujących mamuniek :D
                      • Gość: A. Re: Kołatanie serca IP: *.012.c66.petrotel.pl 07.03.11, 14:08
                        jeśli facet żeni się tylko dlatego, ze nie masz tłuszczu i ładnie wyglądasz to na h.j taki facet! czy teraz ludzie żenia się tylko bo się sobie podobają? no z tego co wynika ze statystyk można tak domniemywać bo co 5 małżeństwo się rozpada... absurd, bezsens, patologia.. facet jak ma za grosz rozumu to wie doskonale, ze po ciąży kobieta nie będzie wyglądała tak samo ale czy wy faceci przez 30 czy 40 lat wyglądacie ciągle tak samo? chodzicie na siłownię? basen? nie pijecie piwska? nie idziecie spać bo obiadku? czy wam bebechy nie rosną a jajka nie wydłużają się? golicie pachy i jajka? zawsze ładnie od was pachnie? chodzicie do dentysty i myjecie zęby więcej niż raz dziennie? macie zawsze czyste paznokcie, włosy i skarpety? lepiej się na siebie popatrzcie i zacznijcie doceniac swoje żony bo oprocz chodzenia do roboty to niewiele potraficie robić (są wyjątki) a kobieta pracuje, pierze, sprząta, gotuje, czyta dzieciom książki, odrabia z nimi lekcje, robi zakupy, myśli o wszystkich a potem dostej taką zapłate po latach od męża! to faceci są wszystkiemu winni, wy męskie szowinistyczne świ....!!!
                        • Gość: wacek Re: Kołatanie serca IP: *.dynamic.mm.pl 07.03.11, 15:34
                          Gość portalu: A. napisał(a):

> jeśli facet żeni się tylko dlatego, ze nie masz tłuszczu i ładnie wyglądasz to
                          > na h.j taki facet! czy teraz ludzie żenia się tylko bo się sobie podobają? no z
                          > tego co wynika ze statystyk można tak domniemywać bo co 5 małżeństwo się rozpa
                          > da... absurd, bezsens, patologia.. facet jak ma za grosz rozumu to wie doskonal
                          > e, ze po ciąży kobieta nie będzie wyglądała tak samo ale czy wy faceci przez 30
                          > czy 40 lat wyglądacie ciągle tak samo? chodzicie na siłownię? basen? nie pijec
                          > ie piwska? nie idziecie spać bo obiadku? czy wam bebechy nie rosną a jajka nie
                          > wydłużają się? golicie pachy i jajka? zawsze ładnie od was pachnie? chodzicie d
                          > o dentysty i myjecie zęby więcej niż raz dziennie? macie zawsze czyste paznokci
                          > e, włosy i skarpety? lepiej się na siebie popatrzcie i zacznijcie doceniac swoj
                          > e żony bo oprocz chodzenia do roboty to niewiele potraficie robić (są wyjątki)
                          > a kobieta pracuje, pierze, sprząta, gotuje, czyta dzieciom książki, odrabia z n
                          > imi lekcje, robi zakupy, myśli o wszystkich a potem dostej taką zapłate po lata
                          > ch od męża! to faceci są wszystkiemu winni, wy męskie szowinistyczne świ....!!!

Przytulam... ktoś (twoi partnerzy) cię bardzo skrzywdzili ... straszną masz traumę ;-(
                          • Gość: A. Re: Kołatanie serca IP: *.122.c88.petrotel.pl 07.03.11, 18:58
                            I dlatego warto bzyknąć się z innymi facetami!
                            • Gość: A do A Re: Kołatanie serca IP: *.012.c66.petrotel.pl 07.03.11, 19:12
                              Nie podszywaj się frajerko/frajerze.
                              • Gość: wacek Re: Kołatanie serca IP: *.dynamic.mm.pl 07.03.11, 20:34
                                A. nie masz się czego wstydzić jeśli cie faceci zaspokajali ff.
                                ff- ( fizycznie i finansowo)
    • Gość: lola Re: Kołatanie serca IP: *.107.c82.petrotel.pl 03.04.11, 12:42
      no to kołatanie ustało, brawo:)
    • Gość: casanova Re: Kołatanie serca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 11:55
      Zamiast się użalać i wpędzać w depresję weź po prostu zrób mu loda podczas oglądania. Na pewno będzie zadowolony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka