Gość: mama IP: *.147.104.88.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.03.11, 09:16 Chciałabym znać weasze opinie na jego temat. A może macie do niego jakieś namiary? Wiem, żę jest lekarzem pediatrą w Szpitalu Swiętej Trójcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamcia Re: Lekarz Paweł Chrobot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 22:40 Przyjmował w Wa-Medzie na Czwartaków, ale nie wiem czy jeszcze tam pracuje. Konkretny, rzeczowy, bez nadmiernych słów, nieco oschły w stosunku do dzieci ale jako pediatra w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Lekarz Paweł Chrobot IP: *.centertel.pl 03.03.17, 08:14 Porażka lekarz trafiliśmy do szpitala z zapaleniem gardła w trakcie przyjęcia osluchowo wszystko w pozadku w ciągu 2 dni nie dostawał nic poza solą stezona do inhalacji i paraxetamolu po 2 dniach dziecko zagoraczkowalo pan doktor jednak stwierdził że badania które zlecił wykazały zapalenie płuc i dziecka podał antybiotyk który podawał przez 7dni nie pelnke Jednak po tygodniu naszego pobytu stwierdził że dziecko w stanie dobrym może opuścić szpital pod warunkiem że jeszcze o godzinie 13 przyjmie antybiotyk gdzie powinien przyjąć fo jeszcze o godzinie wieczornej żeby było równe 7 dni ale cóż wypuścił nas.Po powrocie do domu w 2 dobie dziecko zagoraczkowalo zrobiło się apetyczne z silnym kaszlem wręcz duszacym pojechałam z dzieckiem do lekarza pierwszego kontaktu okazało się ze dziecko ma nadal zapalenie płuc i trzeba podać antybiotyk......Jestem wstrząśnięta podejściem Pana doktora do naszego dziecka nie przypuszczałam że w tak prosty sposób można pozbyć się problemu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Lekarz Paweł Chrobot IP: *.146.86.148.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.04.11, 10:00 A może zna ktoś numer telefonu do pana doktora? Byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mama Re: Lekarz Paweł Chrobot IP: *.dynamic.mm.pl 02.04.11, 11:22 a słyszała o ustawie o ochronie danych osobowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pouczającej Re: Lekarz Paweł Chrobot IP: *.251.c66.petrotel.pl 05.05.11, 22:18 Przecież ta mama nie pyta o adres domowy, datę i miejsce urodzenia, tylko o numer telefonu, który (pewnie nie wiesz) ale nie jest danymi osobowymi!!!! Telefony i adresy gabinetów zamieszczane są w internecie i dostępne dla wszystkich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony tatus Re: Lekarz Paweł Chrobot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 21:19 świetny specjalista b.dobry ,fachowy lekarz, konkretny Odpowiedz Link Zgłoś