Gość: Vicarage IP: *.029.c81.petrotel.pl 02.08.11, 19:26 Witam problem nietypowy i wstydiwy. Mam bezwonne bąki, czy to prawidłowe? bo martwimy się :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rada Re: Bezwonne? IP: *.dynamic.mm.pl 04.08.11, 17:53 też masz kobito problemy.... w sumie typowe jak na płocczankę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Bezwonne? IP: 62.29.173.* 09.08.11, 13:05 Witaj Vicarage, bardzo poruszył mnie twój problem, zasięgnalem wiedzy i przestudiowałem kilka podobnych przypadków i niestety muszę Cię zasmucić - jest to poważny problem, z którym ciężko sobie poradzić - jest to hipochondria. zajmij się wszystkim co Ci sprawia przyjemność, odpocznij albo i nie odpoczywaj, przeczytaj ciekawą książkę albo obejrzyj fajny film, wyjdź z dziećmi na spacer, poczytaj im bajki ale na litość..... przestań zajmować sie tylko sobą i nie szukaj choroby w pierdzeniu! nawet jeżeli nie czujesz smrodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicarage Re: Bezwonne? IP: *.161.c87.petrotel.pl 09.08.11, 17:26 lekarzu, w zasadzie forumowy znachorze - swoje "mundrości" zachowaj dla siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Bezwonne? IP: *.124.c79.petrotel.pl 13.08.11, 22:49 to może być związane z grzybicą przewodu pokarmowego, poczytaj w necie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recepta Re: Bezwonne? IP: *.223.c74.petrotel.pl 17.08.11, 10:15 polecam zjeść gulasz z dużą ilością cebuli i czosnku - na pewno poczujesz swoje wiaterki :D Odpowiedz Link Zgłoś