Dodaj do ulubionych

Przedszkole Tęcza

IP: *.078.c71.petrotel.pl 09.11.11, 22:11
Bardzo prosze o opinie na temat tego przedszkola?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mama Re: Przedszkole Tęcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.11, 08:12
      Bardzo złe przedszkole
      • Gość: Gabi Re: Przedszkole Tęcza IP: *.078.c71.petrotel.pl 13.11.11, 20:36
        Czy dostane więcej informacji, chodzi mi przede wszystkim jaka jest opieka nad dziećmi ?
        • Gość: Kamka Re: Przedszkole Tęcza IP: *.014.c73.petrotel.pl 14.11.11, 07:17
          Ja uważam, że to fantastyczne przedszkole. Moje dwie córki opuściły to przedszkole świetnie przygotowane do szkoły i zawsze wracały do domu z uśmiechem na buzi chętnie opowiadając jak spędziły czas. Polecam Ci to przedszkole ze względu na dobrą opiekę, dbanie o bezpieczeństwo jak i dobre przygotowanie do szkoły pozdrowionka Kamka
    • gujdka Re: Przedszkole Tęcza 17.11.11, 14:55
      Moja córcia od września chodzi do Tęczy (ma 3,5 roku, jest w grupie 3-latków)i jestem zadowolona - ona zresztą też:) wydaje mi się, że najważniejsze w przedszkolu to jest to, jakie są panie w grupie - a mojej córci trafiły się rewelacyjne!!! po 2 tyg chodzenia do przedszkola, córcia przyszła do domu i oznajmiła mi, że "chyba się zakochała w tej cioci Ewelince" (jednej z pań) :) dla mnie takie coś jest jednoznaczne:)
    • Gość: Gabi Re: Przedszkole Tęcza IP: *.078.c71.petrotel.pl 20.11.11, 08:26
      Słyszałam opinie na temat wychowawczyń w tym przedszkolu i nie są wszystkie aż takie pozytywne.
      • Gość: ojciec Re: Przedszkole Tęcza IP: *.zep.com.pl 14.02.12, 10:03
        Zdania są jak zwykle podzielone. to normalne. Jeśli dziecko trafi na odpowiednią osobę to OK. Moja córka nie miała tyle szczęścia niestety. Opieka fatalna, podejście jak z PRL. Równanie "w dół" (jak już wykonałaś zadanie to siedź cicho i czekaj bo nie mam czasu). Kawki herbatki itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka