Dodaj do ulubionych

ortodonta?

IP: *.class103.petrotel.pl 23.11.11, 15:17
czy któraś z mam orientuje się jak wygląda sytuacja odnośnie ortodonty w Płocku?
gdzie na nfz przyjmuje ,ile się czeka w kolejce lub polecić prywatnie dla dziecka 3 letniego z wadą zgryzu może macie doświadczenie w tym temacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: ortodonta? IP: *.012.c81.petrotel.pl 25.11.11, 10:22
      ortodonta prywatnie jest na ul.synów pułku obok a raczej na przeciwko hurtowni bona nie wiem czy dzieci przyjmuje proszę się dopytać ,państwowo napisy są jakoś po nowym roku nie pamiętam proszę się dopytać ....
      • Gość: kasia Re: ortodonta? IP: *.152.c86.petrotel.pl 25.11.11, 21:06
        dziękuje sprawdzę a państwowo gdzie przyjmuje?jestem zielona w tym temacie a w necie nie mogę znależć konkretnej informacji
        • Gość: ....... Re: ortodonta? IP: *.class102.petrotel.pl 26.11.11, 11:47
          Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej A-dent
          09-410 Płock, ul. Czwartaków 4, tel.

Poradnia ortodontyczna
          09-410 Płock, ul. Czwartaków 4,ja byłam tam też wtedy z 3 latkiem ale zapisać się nie jest łatwo nie wiem jaki macie problem ale przy takich maluchach jedyne co można zrobić to dają taką nakładkę w kształcie smoczka do zakładania na noc,naszym problemem było zbyt długie używanie smoczka ,po odstawieniu smoka ząbki się same zrównały ,,,,,,
          • Gość: kasia Re: ortodonta? IP: *.152.c86.petrotel.pl 26.11.11, 19:06
            dzięki za info, problem polega na tym iż od ssania kciuka dziecko ma wade zgryzu przednie jedynki są wysunięte do przodu to o czym mówisz to płytka przedsionkowa którą się ssie jak smoka ale by były efekty to dziecko musi kilka godzin dzienni ssać dlatego potrzebuje konsultacji być może zdecydujemy się na aparat ruchomy jak będzie większa bo nie sądzę by tą płytke chciała ssać od małego na piersi pózniej etap picia z niekapka, butelki i smoka nie tolerowała od urodzenia.
            • Gość: iwa Re: ortodonta? IP: *.class100.petrotel.pl 27.11.11, 19:58
              Podobno dobra jest pani Przybysz. Nie wiem czy zajmuje sie tak małymi dziećmi. Przyjmuje gdzieś na podolszycach bodajże na Jana Pawła.
              • Gość: andzia Re: ortodonta? IP: 185.9.126.* 10.04.15, 00:23
                dobra???? chyba raczej droga- najdroższa w Płocku-
                • Gość: Nina Re: ortodonta? IP: *.class100.petrotel.pl 22.04.15, 12:40
                  Szukam tak samo dobrego ortodonty dla dziecka.Byłam już u dr.Pomirskiej i nie jestem zadowolona.
                  • Gość: do Niny Re: ortodonta? IP: *.ip-192-99-150.net 25.04.15, 10:37
                    Gość portalu: Nina napisał(a):

> nie jestem zadowolona.

z poziomem higieny jamy ustnej jaki reprezentujesz i z doprowadzeniem zębów u dzieciaka do stanu popsucia trudno o zadowolenie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka