Dodaj do ulubionych

dieta Konrada Gacy

IP: *.play-internet.pl 04.05.12, 09:44
Witam, słyszałyście może o diecie Konrady Gacy ? oglądałam pytanie na śniadanie i stamtąd się dowiedziałam i jakoś mi nie daje spokoju. Może ktoś na niej jest? w dwa miesiące niektórzy chudną ok 20 kg!
Obserwuj wątek
    • 2111m Re: dieta Konrada Gacy 04.05.12, 13:11
      Witam,
      To dobra dieta ale jak dla mnie nie do przejścia ze względu na bardzo specyficzne jedzenie tzn.jak lubisz karkówkę to dasz radę.Ja poległam:(
      • Gość: Marynka Re: dieta Konrada Gacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.13, 17:21
        Więcej o diecie doktora Gacy mamy tutaj: vitalityforum.pl/najlepsze-metody-na-odchudzanie-f8/dieta-conrada-gacy-t224.html
    • Gość: Katia Re: dieta Konrada Gacy IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.12, 08:06
      Ja jestem na diecie od 3 miesięcy u Konrada Gacy. Jest skuteczna bo schudłam 14 kg. Proponuję zapisać się na" sos odchudzanie " bo warto mieć konsultacje osobiste. Jeśli cię nie stać to znajdź w wyszukiwarce przepisów tej diety plus ćwiczenia i chudniesz. Ja mieszkam w Lublinie więc mam ten komfort, że mogę nawet codziennie iść na trening, i mam konsultacje co 2 tygodnie, na których mogę pogadać o wszystkich bolączkach jakie mnie spotykają na co dzień. Dużo płacę za to, ale jaka jest przyjemność założenia swoich ulubionych spodni i obcisłej koszulki!!!! Ja próbowałam już wszystkich diet i ciągle to samo. Teraz wiem ,że muszę wytrzymać bo tyle już wydałam pieniędzy, że nie mogą one pójść na marne.
      • oliwiap33 Re: dieta Konrada Gacy 09.07.13, 17:30
        Hej! Zrzuciłam 27 kg z pomocą tej diety. Przede mną końcówka- jeszcze 5 kilogramów i zaczynam nowe życie, bo wreszcie faceci zaczynają się za mną oglądać. Żaden balon, żadna operacja, żadne jojo. Trzeba poprzestawiać sobie w głowie, zmienić nawyki żywieniowe, nie ma potrzeby jeść niewiadomo ile. Mają teraz jakąś promocję z której chcę jeszcze skorzystać na końcówce. Z ręką na sercu polecam każdemu, kto potrzebuje pomocy. Sama jestem przykładem tego, że można, że się da bez strasznego wysiłku.
        • Gość: reni1973 Re: dieta Konrada Gacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.13, 00:47
          Straszna bzdura ta dieta .Wszystko jest pięknie jak za nią płacisz zresztą jak większość tego typu .Przede wszystkim trzeba mieć bardzo dużo zdrowia aby jeść smażonà karkówkę 4razy dziennie i tylko to bo na tym ona polega .A konsultacje to zupełna porażka zanim zadasz pytanie okazuje się że czas minął więc nie wiem czy warto ja w każdym razie wylądowałam u lekarza i prawie w szpitalu z atakiem woreczka po tej cholernej karkówce.....
          • Gość: szok to ile jedna z drugą... IP: 193.19.167.* 01.11.13, 10:16
            ... źresz? obleśne baby zapuściły się, a teraz wymagają cudów. porażka!
            • Gość: tuli5 Re: to ile jedna z drugą... IP: *.net-serwis.pl 10.03.15, 10:12
              Jestem tą obleśną babą, żarłam, a teraz dojonuję cudow i nic. nie chudnę, mimo, że się głodzę na diecie Gaca i cwiczę wg jego zaleceń. Ta dieta jest bardzo restrykcyjna, w niektor dni tylko 800 kalorii, więc niby powinny być dobre wyniki. Niestety, ja ich nie mam. Chudnę bardzo wolno jak na innych dietach, które sa zdrowsze i tansze. Niestety, tzw "konsultanci eksperci" nie sa dietetykami, nie sa w stanie odpowiedzić na żadne pytanie dotyczące zdrowia, odżywiania się, nie są w stanie nic poradzić w przypadku trudności. Jak mantrę powtarzają "Pan Konrad poleca" zatrudnieni tam nie są w stanie swoimi malymi rozumkami wyjśc poza dietę "Pana Konrada" wyuczoną na pamięć . Na wszelkie trudności plecają tylko kupić kolejne cudowne pastylki i odżywki, ktore w sklepie obok można kupic za pól tej ceny. Niestety, jestem przekonana, ze ta dieta jest niezdrowa, i nabija tylko kabze "Pana Konrada" a czołobitność konsultantów i głupie spotkania motywacyjne przypominają mi sektę Amwaya.
              • 27magdalenka Re: to ile jedna z drugą... 10.03.15, 16:18
                Po prostu nie trafiłaś do dobrego specjalisty, na to wygląda...jeżeli chodzi o nasz organizm i nasze zdrowie, które jest w życiu najważniejsze, to nie ma żartów. Trzeba poradzić się lekarzy.
              • Gość: ta_obca Re: to ile jedna z drugą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.15, 22:18
                Witam , chciałabym się dowiedzieć ile kosztuje takie odchudzanie w Gaca system?
              • Gość: trzeba chciec Re: to ile jedna z drugą... IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.15, 01:44
                ciekawy wpis ;) i w to nie wierze ... mialam do zrzucenia niewiele w stosunku do tych ktorych odchudza gaca -
              • Gość: odchudzany Re: to ile jedna z drugą... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.05.15, 14:27
                zgadzam się z Tobą w 100%,owszem dieta bardzo skuteczna jak ktoś jest w stanie wytrzymać na dziennej porcji ok 800 kalorii i bardzo monotonnych posiłkach ( z drugiej strony nie trzeba chodzić do CG za jedyne 330 zł / m-c w opcji standard żeby zrzucić zbędne kg tylko przejść na dietę 800-1000 kalorii), niestety eksperci na konsultacjach nie odpowiadają na pytania dotyczące żywienia bo ... nie mają wiedzy na ten temat, jak sądzę głównym ich zadaniem jest motywowanie ludzi ale wg mnie idzie im to słabo- bo jak można w max 15 min przedstawić plan diety na 14 dni, plan treningu i zająć się motywacją? po prostu nie realne, moim zdaniem brak dobrego zarządzania całym klubem: motywatorzy krążą po sali wręcz się snują rozmowy z nimi mają niby zabić czas odchudzającym się a rezultat jest taki, że nie łapią łatwo kontaktu z ludźmi , nie wiedzą o czym rozmawiać, trenerzy totalnie nie zwracają uwagi na jakość wykonywanych ćwiczeń- każdy praktycznie robi je jak chce i co chce ( w weekendy widać to strasznie) a przecież robiąc to byle jak można zrobić sobie większą krzywdę jak pożytek, owszem jak się do nich podejdzie to pokazują dane ćwiczenie, odpowiedzą na pytanie, są mili i uprzejmi jak najbardziej, ale za min 330 zł /mc oczekuje się chyba czegoś więcej niż tylko uprzejmości i uśmiechu.
                Idąc do CG oczekiwałem głównie wiedzy i profesjonalizmu, tego brakuje niestety a można przecież inaczej trzeba tylko chcieć Panie Manager :)
                Ja jestem członkiem CG od kilku tygodni za mną prawie 17 kg :) !!!! a przede mną min drugie tyle :( natomiast mocno się zastanawiam czy płacić za ich niewiedzę w dalszym ciągu, siłownia owszem fajna , czysta ale to samo można mieć za 100 -150 zł/mc i nie będę musiał sam czytać, dopytywać na forach
                Trzymam kciuki za wszystkich którzy chcą warzyć mniej POWODZENIA :)
        • Gość: gość Re: dieta Konrada Gacy IP: *.ists.pl 01.07.14, 10:26
          Zrzuciłaś 27 kg i faceci się za tobą oglądają? Chyba, że za obwisłą skórą, która ci pozostała po tym ubytku. Widziałam parę lat temu w programie "rozmowy w toku" Drzyzgi osoby, które w szybkim tempie schudły tyle kilogramów, te zwisy na ramionach, pod brodą na brzuchu. Nie ukrywały, że następnym krokiem jest chirurgia plastyczna i usuwanie zbędnej skóry.
          Dziękuję za taki efekt
    • Gość: lol Re: dieta Konrada Gacy IP: *.139.c65.petrotel.pl 25.03.15, 12:23
      Ale wy baby jesteście durne. Nie ma diet cud! Odstawić słodycze jeść jedynie zdrowe tluszcze. I ruszyc dupska sprzed telewizorów i oto cala filozofia.
    • Gość: Ania Re: dieta Konrada Gacy IP: *.centertel.pl 13.07.15, 10:00
      Jestem w Centrum Gaca od 3 miesięcy. Schudłam już 18 kg. Z rozmiaru 44 na 36. Powiem tylko, że program jest bardzo skuteczny!
    • Gość: shantall Re: dieta Konrada Gacy IP: *.lubelskie.pl 12.01.16, 14:07
      Ja byłam w 2012 roku i owszem schudłam 20 kg ale diety nie skończyłam ponieważ chcieli abym ważyła 48-46 kg przy 158 cm i ja przy 52 się zbuntowałam (wiec odeszłam). Co do samej diety hmmm... sami byli trenerzy nie wypowiadają się pozytywnie i nie polecają. Ja owszem wage utrzymałam dzieki swojej ciężkiej pracy ale mam ogromne problemy ze zdrowiem po niej a mianowicie mój żołądek bardzo źle reaguje na rzeczy smażone podsmażane i na wiele innych rzeczy tak naprawdę, bo zjedzeniu zwykłego obiadu w niedziele u mamy choruje przez następne 3 dni (leniwe jelita). Samama dieta K. Gacy jest skuteczna i się na niej chudnie, ponieważ w pierwszej fazie spożywa się 920 kcal dziennie i pije duże ilości wody więc pozbywasz sie toksyn oraz wody zgromadzonej w organizmie (ja pierwsze dwa tyg schudłam 8 kg) po 8 miesiącach byłam zapadnięta w każdym możliwym miejscu na ciele pomimo ćwiczeń (koło 3 h/ 3 razy w tyg) ludzie zaczeli mi mówić że wyglądam źle. Dziasiaj po roku odkąd zrezygnowałam z diety oprócz tego że mam wstręt do brokuła i ogromne problemy z przemianą materii nie jestem w stanie powiedziec czy bym ją komuś poleciła. To jest ogromny wysiłek dla organizmu i ogromnym kosztem 330 zł/mies. Proponuje racjonalne odżywianie zmniejszenie porcji regularne pory posiłków odstawienie soli słodyczy fast food zamiast smażenia dotowanie na parze i pieczenie. Oczywiście jesz wszystko ale z głową szkoda waszego zdrowia na diete Gacy (oczywiście jestem mu wdzięczna bo zmienił moje życie ale ogromnym dla mnie kosztem)
    • isabella60 Re: dieta Konrada Gacy 17.04.16, 20:04
      Mam pytanie;czy odchudzał się ktoś w systemie GACA mając chorą tarczycę tzn.niedoczynność.?ja nie mogę schudnąć wogóle przez tą chorobę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka