Dodaj do ulubionych

Problem z zajciem w ciąze

01.09.12, 23:38
Witam, macie może namiary na dobrego ginekologa w Płocku, leczącego problemy z zajściem w ciąże??
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: Problem z zajciem w ciąze IP: *.class100.petrotel.pl 02.09.12, 06:28
      W płocku polecam dr Pędraszewskiego.
    • Gość: Iga Re: Problem z zajciem w ciąze IP: *.171.c67.petrotel.pl 02.09.12, 10:31
      Ja polecam doktora Żurawika.
    • Gość: sylwiaj Re: Problem z zajciem w ciąze IP: *.plock.mm.pl 02.09.12, 14:18
      polecam dr Panka, absolutnie nie Hawryluka.
    • she.78 Re: Problem z zajciem w ciąze 02.09.12, 21:13
      Również polecam dr Pędraszewskiego
    • Gość: Mamusia Re: Problem z zajciem w ciąze IP: 91.212.223.* 03.09.12, 14:20
      Białecki i Pędraszewski
    • Gość: Gość Re: Problem z zajciem w ciąze IP: *.105.c77.petrotel.pl 03.09.12, 21:58
      W dziedzinie niepłodności specjalizuje się w Płocku Gravida czyli Hawryluk i Ciepliński . Niedługo będą u siebie robić invitro. Warto tam spróbować.
      • Gość: Gość Re: Problem z zajciem w ciąze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 22:49
        Każdy ginekolog specjalizuje się w leczeniu niepłodności.
        A Grawidy nie polecam bo tylko naciągają na kasę.
        Jak rozkręcą invitro to dopiero się zacznie nagonka i wyzysk
    • Gość: Kurka Re: Problem z zajciem w ciąze IP: *.127.c86.petrotel.pl 03.09.12, 23:31
      Zmień koguta bo Cie oszukuje
      • Gość: mama Re: Problem z zajciem w ciąze IP: *.plock.mm.pl 04.09.12, 09:29
        dr Ryszard Kruczyński z Winiar
    • Gość: gosc Re: Problem z zajciem w ciąze IP: *.190.c90.petrotel.pl 04.09.12, 15:06
      hej, nie wiem czy slyszalas o tzw terapii fenotypowej? wiem ze teraz mozna to zrobic w plocku, robi sie to tez w warszawie w vimedzie, ale ludzie troche narzekaja, sama sie tym interesuje i wiem ze juz zbieraja zapisy.
    • Gość: mama Re: Problem z zajciem w ciąze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.12, 21:02
      W płocku lekarze są dobrzy jeśli nie masz problemów z zajściem w ciąże, jeśli są jakiekolwiek komplikacje ZDECYDOWANIE odradzam, ja po 5 latach leczenia w Płocku i w Warszawie znalazłam lekarza który w moim przypadku okazał się wręcz cudotwórcą , specjalista w dziedzinie bezpłodności, ordynator ginekologii w szpitalu w Kutnie Prof. Witold Malinowski. Z czystym sumieniem mogę go polecić gdyż dzięki niemu mam obok siebie prawie rocznego szkraba, on nie boi się trudnych przypadków i nigdy nie pozwala tracić nadziei i nie wyczyści Wam całego portfela jak płoccy ,,specjaliści,,.
      • enaka Re: Problem z zajciem w ciąze 14.09.12, 10:43
        gdzie umawiałaś się do prof. Malinowskiego? Czy są możliwe wizyty w przychodni przyszpitalnej?
        • Gość: mama Re: Problem z zajciem w ciąze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.09.12, 13:36
          Profesor Witold Malinowski dwa razy w tygodniu przyjmuje w przychodni Medicus w Kutnie medicuskutno.pl/?pg=glowna . Można się też umówić na wizytę w jego domu w Żychlinie tel. do rez. 606 139 534( najlepiej dzwonić po 19)
          • enaka Re: Problem z zajciem w ciąze 04.10.12, 13:03
            dzięki:)
            czy ciążę i poród również prowadził ten lekarz, czy też zdecydowałaś się na kogoś w Płocku?
    • Gość: gość Re: Problem z zajciem w ciąze IP: *.plock.mm.pl 02.10.12, 20:29
      Ja również polecam doktora Pędraszewskiego.
      • Gość: szczęśliwa mama Re: Problem z zajciem w ciąze IP: *.190.c75.petrotel.pl 11.10.12, 13:18
        Polecam doktora Hawryluka, nie jest tani, ale ma nosa co do problemów z zajściem w ciąże. Ja zawdzięczam mu maluszka, tylko on poznał się jaki był powód u mnie problemu z zajściem w ciąże. Badania, które można było zrobić w szpitalu bezpłatnie, bez problemu mnie kierował. Ja polecam, chociaż przyznaje, że nie jest tanio, ale u mnie było warto stracić te pieniądze.
    • Gość: rokicia Re: Problem z zajciem w ciąze IP: *.205.c71.petrotel.pl 14.10.12, 18:07
      A jakie to są problemy? Jak długo się staracie? Robiliście już jakieś badania?
    • Gość: Kasia Re: Problem z zajciem w ciąze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.12, 12:33
      Hej a próbowałaś Prenatal proBaby? To takie saszetki do picia. Czytałam na forach, że są świetne. Spróbuj a nóż się uda :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka