Gość: ... IP: *.195.c76.petrotel.pl 06.02.13, 08:41 Witam szukam fryzjerki ktora by mi obcieła włosy po modzie moze ktos mi poleci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: fryzjer IP: *.195.c76.petrotel.pl 06.02.13, 20:01 żebym nie wygladała jak 60 babcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: fryzjer IP: *.ip.netia.com.pl 06.02.13, 22:48 Gość portalu: ... napisał(a): > żebym nie wygladała jak 60 babcia Ale tak wyglądasz i będziesz wyglądała, musisz się z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: fryzjer IP: *.play-internet.pl 09.02.13, 17:50 jak masz tak p.......ć to lepiej idź się naćpaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onna Re: fryzjer IP: *.plock.mm.pl 08.02.13, 01:08 fryzure zwykle dobiera sie do ksztaltu twarzy, rodzaju wlosow, takze temperamentu i stylu zycia. jesli dla ciebie "po modzie" oznacza modnie, to jesli tobie akurat aktualnie "modne" fryzury nie pasuja do twarzy itd to bedziesz wygladala kiepsko. Jak jest modny wsciekly żółty to tez go nosisz "bo jest modny" mimo, ze wygladasz w nim jak idiotka ? Fryzjer ma dobrac fryzure tak by pasowala do danej osoby, podkreslala jej styl a nie wygladala jak ksero tysiaca dziewczyn "modnie" obcietych, poza tym jesli ktos tak slepo podąża za moda, tzn ze nie ma swojego stylu a tym samym charakteru, jest nijaki i mysli ze jak bedzie "modny" to bedzie super wygladac a czasem wyglada to smiesznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: fryzjer IP: *.play-internet.pl 09.02.13, 17:51 Zggadzam sie w zupełności. Moze źle napisałam że po modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loch Re: fryzjer IP: *.plock.mm.pl 09.02.13, 18:40 Spróbuj może u Sylwii na sienkiewicza,tam gdzie jest PSS Zgoda i Pub"Loch".Może Sylwia ci podpasi.ma rękę do cięcia i umie doradzić Odpowiedz Link Zgłoś