Dodaj do ulubionych

Orlen podwyżki

IP: *.c157.petrotel.pl 12.03.13, 22:56
Skoro pracownikom tak źle w Orlenie to niech zmienią pracodawcę. Nikt ich tam siłą przecież nie trzyma. Niech przejdą do prywatnych firm i poczują "luksus" innej pracy.
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiek Re: Orlen podwyżki IP: *.043.c84.petrotel.pl 13.03.13, 09:47
      ho,ho,ho nie bądz taka zawistna z tego co wiem to w orlen zwykli pracownicy nie mają takich luksusów znam kilka osób które zarabiają niewiele,,,
      • Gość: Mama Re: Orlen podwyżki IP: *.c157.petrotel.pl 13.03.13, 18:10
        no to właśnie niech sobie zmienią pracę na lepiej płatną a nie wyłażą na ulicę protestować
        • Gość: Mamusia Re: Orlen podwyżki IP: *.188.c71.petrotel.pl 18.03.13, 08:03
          Skoro sprawa nie dotyczy ciebie bezpośrednio, to po co się wtrącasz? Skoro pracownicy uważają, że im się należy- to tak jest i wara innym od tego! A swoją zazdrość i złośliwość możesz sobie dalej hodować!
          • Gość: Mama Re: Orlen podwyżki IP: *.c157.petrotel.pl 18.03.13, 22:29
            Wyłaża jak glizdy na ulice
        • Gość: sm48 Re: Orlen podwyżki IP: *.253.c88.petrotel.pl 20.03.13, 08:33
          nie ma gorszej cholery jak włażenie brudnymi nogami w sprawy innych.Zazdroość?-przecież nie Ty im ewentualnie dasz.Pracowalem tam 40 lat i wiem że czego chcą to im się słusznie należy,a Ty nie zaglądaj do kieszni innych ,to wstrętne ,pozdrawiam
          • Gość: Mmam Re: Orlen podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.13, 08:51
            Uderz w stół a nożyce się odezwą
          • Gość: Bogacz do bidoty w Orlenie IP: *.c157.petrotel.pl 21.03.13, 23:09
            nie ma gorszej cholery jak włażenie brudnymi nogami w sprawy innych, brudne nogi to masz sam, podłe jak Twoje..Zazdroość?- > przecież nie Ty im ewentualnie dasz. Nie, nie dam im, ale dzięki NIM wszystko w tym mieście drożeje. Bo to przeecież miasto bogaczy Orlenowskich. I dZIĘKI nim za wszystko drożej zapłacimy my wszyscy. Pracowalem tam 40 lat i wiem że czego chcą
            > to im się słusznie należy,a Ty nie zaglądaj do kieszni innych ,to wstrętne ,poz
            > drawiam.
            To po groma ciężkiego pracowałeś tam 40 lat skoro tam jest tak źle i tak mało płacą!!! Nikt Cię na siłę tam nie trzymał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka