zanetka78 20.02.07, 22:34 Witam Dziś przyłączyłam do grona płockich mam. Często z synkiem chodzę do parku na Poldolszycach. Może Wy też tam chodzicie? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ithilhin Re: Mamy z Podolszyc 21.02.07, 01:07 bede chodzic w marcu :-) z noworodkiem, dwulatkiem i osmiolatka czasem. na razie czekam na porod. ale na forum jest kilka mam podolszycowych, moze jakis wspolny spacerek na wiosne, co? Odpowiedz Link Zgłoś
monia4545 Re: Mamy z Podolszyc 21.02.07, 07:21 witam, na spacerek bardzo chętnie. My mieszkamy na południowych, a do parku też zaglądałyśmy często. Teraz już nie, bo pogoda taka sobie no i pracuję do 15.00, więc nie ma jak. Pozdrawiamy Monika z Natka Odpowiedz Link Zgłoś
katrind Re: Mamy z Podolszyc 21.02.07, 12:40 Spacerek jak najbardziej. Też jestem z Podolszych Pd ale do parku chodzimy. Mam synków:2 letniego i 3 miesięcznego Odpowiedz Link Zgłoś
ithilhin Re: Mamy z Podolszyc 21.02.07, 19:06 Katrind to moze nasze Macki sie dogadaja jesli sie kiedys spotkamy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zanetka78 Re: Mamy z Podolszyc 21.02.07, 20:11 Cześć :) Dzięki za odpowiedzi. Być moze z niektórymi mamami znamy się już z widzenia :). Mój synek ma 14 miesięcy i mam nadzieję ze nasze maluchy niedługo zaczną sie razem bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_so Re: Mamy z Podolszyc 23.02.07, 09:45 cześć zanetka78 my możemy się znać z widzenia :)ja też chodziłam na spacery z moim synkiem do parku. Wróciłam do pracy więc na razie się nie spotkamy ale może w jakiś weekend i jak tylko pogoda się poprawi. Pozdrawiam wszystkie mamusie z parku Asię,Gosię, Monikę, Anię,Olę i niestety już nie z parku Agatę;) i te których nie znam również, do zobaczenia na wiosnę jak tylko dzień będzie dłuższy to po pracy będę mogła dołączyć. Małgosia z Mikołajkiem Odpowiedz Link Zgłoś
zanetka78 Re: Mamy z Podolszyc 23.02.07, 22:34 Hej :) Faktycznie wymieniłaś jak mi sie wydaje same znane imiona tzw. mafii wózkowej :). Agata sie wyprowadziła jeśli mówimy o tej samej osobie. Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce. Żaneta i Krzyś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ithilhin no to co? slonce swieci, moze sie spotkamy? 27.03.07, 20:53 w parku na przyklad? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek9940 Re: no to co? slonce swieci, moze sie spotkamy? 27.03.07, 21:14 A może spotkanko na starówce.Przy fontannie też jest fajnie i miło.Więc kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś