bomola 15.04.07, 11:50 dziewczyny jakie macie spacerówki chodzi mi o te tupu parasolka albo jakie możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosikka Re: wózek parasolka 15.04.07, 19:19 tu jest wątek o spacerówkach, ale nie tylko parasolkach forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37021&w=55712984&v=2&s=0 My, jak tam pisałam mamy Peg Perego pliko completo jesteśmy bardzo zadowoleni. Ale wszystko zależy co jest dla ciebie priorytetem (waga wózka, jego amortyzacja, wygoda dla dziecka [niby oczywiste, a jednak... ;) ], dodatkowe elementy typy folia przeciwdeszczowa, ocieplacz na nóżki, cena....Można długo wymieniać).Podobno nie ma spacerówki idealnej, ale można się zbliżyć do własnego ideału. Nam się chyba udało :) Może napisz, jakie elementy są najistotniejsze dla ciebie. Wtedy łatwiej coś doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
dagu75 Re: wózek parasolka 16.04.07, 23:48 ja mam polak ale nazwy modelu nie pamiętam. To, co dla mnie najważniejsze- rozkłada się do płaskiego, boki są zabudowane, jest wiatrołap ( i daszek), więc jak młody śpi to jest osłonięty, i to, co kluczowe, nie ma dwóch rączek, tylko pałąk, łamany w środku do składania i można prowadzić jedną ręką, ( a zdarza mi się często). Kosztowała w sklepie 250 zł. Odpowiedz Link Zgłoś