Dodaj do ulubionych

sączące się wody płodowe

11.07.07, 17:13
czy którejs z Was sączyły się wdoy płodowe. Ja od dwóch dni obserwuje że cos mi się chyba sączy bo mam mokra bieliznę. Jes to koloru przezroczystego, jak zwykła woda - czy moga to być wody płodowe czy jest to wydzielina charakterystyczna podczas ciąży? Co mi grozi jesłi tego nie rozpoznam? Jestem dopiero w 35 tyg a do swojego lekarza niestety nie mogę zadzwonić
Dodoam ze bieliznę mam mokra nie przez cały czas ale przede wszystkim rano lub po południu - nie leci mi to cały czas.
Dzięki za każdą wskazówkę
Obserwuj wątek
    • mosia29 Re: sączące się wody płodowe 11.07.07, 19:30
      Radziłabym skontaktowac się z najbliższym szpitalem. mnie wody odeszły nagle w
      36 tyg i nie miałam żadnych bóli porodowych. dziecko bez wód staje się
      osłabione. życzę powodzenia i szczęśliwego rozwiązania.
      • mamamikolaja7 Re: sączące się wody płodowe 11.07.07, 21:52
        To nie muszą być od razu wody a jedynie upławy, które pod koniec ciaży są dość
        obfite. Mimo to skontaktuj sie z lekarzem, bo to cię przede wszystkim może
        uspokoić. Powodzenia:)
        • superwakacje Re: sączące się wody płodowe 11.07.07, 22:20
          to chyba jednak upławy bo nie sącza się cały czas ale skąd ich tyle? podobno to normalne Chyba jestem przewrażliwiona Czy ten stres nigdy się nie skończy?
          • mamamikolaja7 Re: sączące się wody płodowe 12.07.07, 11:05
            kochana ten stres do początek góry lodowej...jak się urodzi to dopiero się
            zacznie:), ale na szczęście łagodzi go ten uśmiech, te małe rączki, ten nosek...
            Trzymaj się będzie dobrze, myśl pozytywnie to dobrze wpłynie na dzidziusia:)
    • pataya Re: sączące się wody płodowe 13.07.07, 12:08
      wiesz co, mam chyba jakies testy w domu pozwalajace sprawdzic czy to wody
      plodowe, gdybys chciala chetnie oddam bo leza niepotrzebne
    • tara34 Re: sączące się wody płodowe 13.07.07, 13:46
      radziłabym Ci ,żebyś odbyła wizytę u lekarza.To najlepsze rozwiązanie,sprawdż
      czy wszystko jest w porządku .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka