czekoladka11 23.07.07, 18:03 No włsnie mam prosbe abyscie podały mi namiary na place zabaw w Płocku???z góry dziekuje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janka741 Re: Podajcie mi adresy placów zabaw? 23.07.07, 18:50 Nie znam wszystkich, napiszę Ci gdzie my chodzimy: - plac zabaw na terenie stadionu przy Kochanowskiego/Sportowej - plac zabaw przy ul. Krzywoustego - fajny też jest na Podolszycach Północnych przy Gimnazjum nr 8 - byłyśmy kilka razy i bardzo nam się podobało - duży plac zabaw jest też przy ul. Kilińskiego, a stamtąd już tylko kilka kroków i ZOO:-) W pochmurne dni polecam Ci Hipcia lub basen. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Podajcie mi adresy placów zabaw? 23.07.07, 21:11 Kilka placyków zabaw jest wzdłuż Gierzyńskiego i na Wielkiej płycie, raczej takie przyblokowe. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka11 Re: Podajcie mi adresy placów zabaw? 25.07.07, 21:10 Oj jest tu Was tak dużo a tak mało odpowiedzi w zwiazku z adresami placów zabaw.Wystarczy, ze napiszecie adresy Waszych placów zabaw.Z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
mama0609 Re: Podajcie mi adresy placów zabaw? 27.07.07, 09:59 Witam, na ul. Gieżyńskiego jest kilka placów zabaw. Ogródki Jordanowskie na ul. Kilińskiego i chyba na Kochanowskiego. Na niepogodę, a może i pogodę zamknięte sale zabaw: Eldorado i Hipcio (polecam Hipcia-sprawdziłam dokładnie, bo bywam tam i robiłam córci urodzinki w Hipciu-super). Do tego ZOO, baseny, zajęcia w klubach spółdzielczych i bibliotekach (np. na Gierzyńskiego codziennie 11-14 są zajęcia dla dzieci - każdego dnia inny blok tematyczny) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka11 Do mama0609 28.07.07, 16:59 Mam pytanie od jakiedgo wieku są zajecia w bibliotekach o których pisałaś?Bo ja mam szkraba 1,5 rocznego.Dziekuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama0609 Re: Do czekoladka11 30.07.07, 09:14 Pewnie trochę starsze dzieciaki, proponuję zadzwonić i zapytać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikolaja7 do czekoladka11 31.07.07, 11:05 Zajęcia w bibliotece Chotomek są od 2 lat i ściśle tego przestrzegają. Nie przyjmują młodszych, bo i 2 latków jest chętnych baardzo dużo:) Odpowiedz Link Zgłoś