nowagosia23 23.07.07, 19:31 Witam, Gdzie w Płocku znajdę dobrego fryzjera na obcięcie i modelowanie (na ślub). Z naciskiem na DOBREGO bo Bozia gęstych włosów poskąpiła:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpryszka2 Re: dobry fryzjer 23.07.07, 21:12 Polecam salon Lovely look w Auchannie.Hmmmm.tylko nie wiem jak ta frzjerka się nazywa.Ma na czarno farbowane włosy,długie,zawsze spięte i z tylu troche wypuszczone,króciutką grzywke.Szczuplutka.Można dzwonić na jej nr i się umówić 509250369.Nie wiem czy Ci spasuje ale spróbować zawsze możesz.Pozdrawiam i życze szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekbratek Re: dobry fryzjer 23.07.07, 21:34 ja na swój ślub czesałam sie na Królewieckiej wejście przy sunset suicie - koło polo marketu Fryzura była ok a i potraktowano mnie tak samo jak zwykłego klienta a nie jak fryzurę ślubną czyli 3 razy droższą Odpowiedz Link Zgłoś
brzoskwinka28 Re: dobry fryzjer 30.07.07, 13:51 W auchan w lovely look byłam raz i więcej tam nie pójde... Odpowiedz Link Zgłoś
janka741 Re: dobry fryzjer 23.07.07, 23:25 Ja mogę Ci polecić salon "Iwona" na Piaska. Mnie czesała córka właścicieli - p. Iwona. Fryzura super, wytrzymała wesele i poprawiny bez najmniejszego uszczerbku. W salonie można obejrzeć zdjęcia fryzur w albumie i coś sobie wybrać, ale te fryzury układa tam tylko p. Iwona. Do tej pory na każde wesele chodzę się tam czesać. Ceny również bardzo przystępne. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
arkarusia Re: dobry fryzjer 24.07.07, 11:01 Pan Grzegorz Feliciak na ulicy Gradowskiego- super fryzurka wytrzymała całe wesele :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bejoy Re: dobry fryzjer 31.07.07, 10:52 Mirage na Mickiewicza,wniebieskich pawilonach na piętrze. Mnie czesały,mogą doczepić włosy i różne cudeńkafajne robią. Do tej pory tam chodzę i wcale nie przepłacam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowagosia23 Re: dobry fryzjer 01.08.07, 14:06 Nie posłuchałam Was, dziewczyny i za radą siostry poszłam do Salonu "U Kasi" na 1-go Maja (budynek telekomunikacji przy dawnym Urzędzie Skarbowym). Narazie tylko na strzyżenie. Fryzurka wyszła bardzo fajnie (strzygła mnie pani Kasia). Po porodzie chcę też się do niej umówić na kolor. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś