wik-ii 02.03.08, 21:47 witam chcialabym sie dowiedziec czegos o dr Zimoch, slyszalam ze jest naprawde dobry... gdzie ten dr przyjmuje? i czy przyjmuje panstwowo czy prywatnie? z gory dzieki za odpowiedzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michalka26 Re: dr Zimoch 03.03.08, 16:53 ja tylko wiem ze jest ordynatorem dzieciecego na winiarach i przyjezdza na wizyty domowe Odpowiedz Link Zgłoś
iza-81 Re: dr Zimoch 04.03.08, 08:45 dr.Zimoch przyjeżdza na wizyty domowe.jest naprawdę świetnym lekarzem,ma super podejście do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
wik-ii Re: dr Zimoch 04.03.08, 11:12 a jakis nr tel do niego i w jakich godz najlepiej dzwonic? Odpowiedz Link Zgłoś
wik-ii ?????????????? 11.03.08, 16:49 dzwonie pod ten nr ktory podalyscie od 2 dni co 1,5 godz i nikt nie odbiera??? moze macie jakis specjalny patent zeby skontaktowac sie z dr????????? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka62 Re: ?????????????? 12.03.08, 07:44 Nie dodzwonisz sie, bo dr. Zimoch od jakiegoś czasu nie odbiera telefonów z numerów, których nie zna. Kiedyś jak miałam problem z synkiem i potrzebna mi była opinia fachowca , po dokładnym opisaniu problemu w szpitalu, w przychodni gdzie ma przyjęcia, umówiłam się, że zadzwonię i wyznaczymy termin wizyty :) Odpowiedz Link Zgłoś
wik-ii Re: ?????????????? 12.03.08, 10:17 przeciez pytalam sie czy gdzies on przyjmuje... jestem mloda mama i nie orjentuje sie jeszcze! czy naprawde tak trudno udzielic rzeczowej informacji dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
asiek.m Re: ?????????????? 12.03.08, 11:30 dr Zimoch jest ordynatorem oddz dzieciecego na Winiarach, moze sprobuj tam zadzwonic. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka62 Re: ?????????????? 13.03.08, 07:18 Tak przyjmuje w dziecięcej poradnii gastrologicznej (czy jakoś tak) w szpitalu na Winiarach, ale tam musisz mieć skierowanie i terminy odległe, a jako pediatra przyjmuje w przychodni w Bulkowie? (czy jakiejś innej miejscowości). Do tego pracuje jako ordynator na Winiarach, więc nie ma co się wzburzać, po prostu jeśli chcesz zasięgnąć opinii u niego, to musisz umówić się na wizytę prywatną, z tym, że musisz uwzględnić to co napisałam we wcześniejszym poście, że nie odbiera telefonów, których nie zna. Myślę, że ta odpowiedź powinna Cię zadowolić. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: ?????????????? 13.03.08, 11:34 wik-ii napisała: > nie orjentuje sie jeszcze! Tak. Daje się to zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś