nuria.1 02.08.08, 13:16 Witam Moja Pociecha wymaga rehabilitacji metodą Bobath, czy któraś z Was nie ma przypadkiem namiarów na dobrego rehabilitanta? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ani78 Re: metoda Bobath 02.08.08, 22:21 Rehabilitowałam swoją pociechę metodą Bobath, a pomagała mi w tym rzeczywiście świetna rehabilitantka. Napisz na e-maila ankantp@wp.pl, to podam Ci namiary na nią. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gujdka Re: metoda Bobath 10.08.08, 18:58 poszperaj na googlach i znajdź ośrodek rehabilitacji tą metodą w Warszawie na ul. Polnej Róży - będzie tam też namiar na rehabilitantkę - świetna kobitka, dziecko mojej szwagierki było przez nią rehabilitowane (miało napięcie mięśniowe, wcześniak) i szybko wszystko wróciło do normy - rehabilitacja odbywa się poprzez zabawę i wykonują ją sami rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
plockona Re: metoda Bobath 16.10.08, 21:05 forum nazywa się pogaduchy PŁOCKICH mam. więc gdzie do Wawy. Metoda Bobath co do zasady to zabawa, każdy rehabilitant bedzie się bawił z dzidzusiem. Proponuję udac się do przychodni na Tysiąclecnia. A prywatnie to Cech Rzemiosł ul.Jachowicza na parterze są gabinety. Oraz na Dworcowej 12 B lokal A. Odpowiedz Link Zgłoś
stephka Re: metoda Bobath 27.10.08, 09:53 to prawda ze forum nazywa sie pogaduchy płockich mam ale w Płocku nie ma osoby która ma certyfikat z Bobatha www.ndt-bobath.pl/index.php?pID=find rehabilitantki Pani Musiał i Radwańska mają Vojtę ale na pewno podstawy i znajomość Bobath również... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
stephka Re: metoda Bobath 05.12.08, 13:16 sprostowanie pani Musiła Ma certyfikat Bobath Odpowiedz Link Zgłoś