olare 30.10.08, 09:33 Dziewczyny jestem w 6tc, na usg mam czekac u swojego lekarza do konca listopada a bardzo chcialabym zrobic je wczesniej, zeby zobaczyc czy wszystko jest ok, gdzie mozna w miare szybko dostac sie na usg ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
necia5 Re: pilne usg 31.10.08, 17:46 Kujawa ma w gabinecie USG. Choć nie polecam go jako lekarza prowdzącego - to USG ciężarnej robi przy każdej wizycie. Przyjmuje we wtorki i piątki na Jachowicza. Pod koniec ubiegłego roku cena wizyty razem z USG wynosiła u niego 70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiacicha1 Re: pilne usg 02.11.08, 20:16 Ja proponuje dr.Sabatoską na Chopina przyjmuje i robi badania prenatalne . Odpowiedz Link Zgłoś
www9911 Re: pilne usg 02.11.08, 20:33 Nie polecam Doktora Kujawy bo ma trochę stary sprzęt i bardzo mnie nastraszył przy pierwszej ciążowej wizycie. Jak bardzo się niepokoisz to zrób sobie badanie poziomu hcg we krwi. Zbyt częste usg nie jest dobre dla dzidziusia. Odpowiedz Link Zgłoś
necia5 Re: pilne usg 02.11.08, 21:33 www9911 napisał: > Nie polecam Doktora Kujawy bo ma trochę stary sprzęt i bardzo mnie nastraszył > przy pierwszej ciążowej wizycie. > Jak bardzo się niepokoisz to zrób sobie badanie poziomu hcg we krwi. > Zbyt częste usg nie jest dobre dla dzidziusia. A kiedy to było? - bo wiem że pod koniec ubiegłego roku wymieniał sprzęt do robienia USG. Odpowiedz Link Zgłoś