olecky 19.06.04, 07:49 ...by zmierzyc szerokosc tunelu: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,2138915.html patrz tez: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,2138917.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
roweroraffi Re: 4 lata potrzebowal ZDM... 19.06.04, 09:54 olecky napisał: > ...by zmierzyc szerokosc tunelu: A to rezultat tylko jednej z trzech wizji lokalnych tego dnia, które udało się wykonać. Koledzy udowodnili też (bo mnie z racji badań, zdejmowania gipsu i takich tam zwierzaków nie było tam), że ścieżka przy ul. Modlińskiej mogłaby mieć ładne przejazdy przez Kowalczyka, Leszczynową oraz większą szerokość na niektórych odcinkach a także, że dobrze byłoby ją połączyć z istniejącym systemem ścieżek na Tarchominie (połączenie przy Urzędzie Gminy). Udowodniono też, że po Zachodniej stronie mostu Gdańskiego w skwerze 20x100m zmieści się ścieżka szerokości 2m która będzie robiła za zjazd z mostu :-) Link Zgłoś
michaues Re: 4 lata potrzebowal ZDM... 19.06.04, 14:52 Ja się pytam, czy był tam kol. Skeler? Bo jeśli nie, to chyba powinien wytłumaczyć się, czemu swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem wkłada kij w szprychy warszawskich rowerzystów. Wstyd kolego! :-) P.S. Gratuluję! pzdr MS Link Zgłoś
roweroraffi Re: 4 lata potrzebowal ZDM... 19.06.04, 15:06 michaues napisał: > Ja się pytam, czy był tam kol. Skeler? Bo jeśli nie, to chyba powinien > wytłumaczyć się, czemu swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem wkłada kij w > szprychy warszawskich rowerzystów. Wstyd kolego! :-) Hahahaha.. właśnie - Skeler przyznaj się i powiedz nam wreszcie czemu Ciebie tam nie było... przyznaj, że na rondzie Żaba nie odwalasz 'prywaty' bo do Suchej jeździsz rzadko i zawsze ulicą... :-))))) Link Zgłoś
rano1 Re: 4 lata potrzebowal ZDM... 22.06.04, 15:31 Ups...niestety chyba "żydzi" zablokowali te podstrony :-) NIestety nic nie obejrzałem. Nie otwiera mi się :-( Rozumiem, że pomiary dały pomyślny rezultat a tunel jest bezpieczniejszy dla Formuły 1, niż ten w Monaco :-D Link Zgłoś