mord-erca 15.07.08, 15:02 Moje maleństwo miałoby 1,5 roczku, moja córeczka rodzeństwo - żałuje, bardzo żałuje, do końca życia nie da mi to spokoju. Tylko na mnie nie krzyczcie,wiem że zrobiłam źle, że zabiłam - musiałam to z siebie wyrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwija Re: żałuję 16.07.08, 07:15 pytanie czy zrobilas to dla własnej wygody... czy musialas z jakiegos powodu..... Odpowiedz Link Zgłoś
mord-erca Re: żałuję 16.07.08, 14:26 zrobiłam bo nie chciałam dziecka, a teraz dałabym wszystko żeby je mieć - to jest moja kara Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: żałuję 16.07.08, 22:40 Nie, spokojnie o nie jest kara, raczej konsekwencaj wcześniejszych działań. To da się przejść i odzyskać radość tylko to trochę trwa i dobrze byłoby postarać się o pomoc jakiegoś dobrego terapeutę, który pomoże Ci przejść wszyskie etapy żałoby i pomoże Ci wybaczyć sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.gazety.wyborczej Re: żałuję 18.07.08, 11:02 Czy korzystałaś z pomocy psychologa? Odpowiedz Link Zgłoś
porzuconawciazy Re: żałuję 24.09.08, 20:32 Prosze Cie, idz do terapeuty! Stoje przed tym wyborem i wiem doskonale co to znaczy miec te klebiace sie w glowie mysli... Odpowiedz Link Zgłoś