tamaryszek44 05.10.09, 09:01 Witam poniedziałkowo i słonecznie. Miłego .....dla wszystkich. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wacka1 Re: Nowy tydzień. 05.10.09, 09:52 Witam w słoneczny ,zimny poranek.Zapraszam na poziomki,maliny,orzechy,gruszki.Te postatnie zbieram koszykami i proszę ,by zabrano za darmo i to trudne.Nie robię,nie mam czasu,nie lubię .Takie słyszę odpowiedzi.Ja nie potrafię wyrzucić na kompostownik.Masz babo problem. Odpowiedz Link
52ania Re: Nowy tydzień. 05.10.09, 10:26 Zapraszasz i zapraszasz a ja chętnie skorzystałabym.Potrzebuję gruszek do ususzenia.Dziwię się ludziom,że gardzą takimi rarytasami.Szkoda,że nie jesteś moją sąsiadką.Ja jeszcze robię zaprawy ale tylko z tego co mam w ogrodzie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Nowy tydzień. 05.10.09, 15:18 Ależ Wy, dziewczyny pracowite jesteście. Skąd bierzecie na to czas? Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Nowy tydzień. 05.10.09, 18:48 Wilczyco ty moja, uciekinierko przed łowcami....co ma mi niby być co?? Odpowiedz Link
wadera5 Re: Nowy tydzień. 06.10.09, 09:21 Całe wyjaśnienie masz w sygnaturce.Najważniejsza jest ta druga strona bo nie oślepia.A jak się nauczysz patrzeć w ciemności, dopiero zobaczysz ........ Odpowiedz Link
52ania Re: Wacka1... 06.10.09, 11:23 Dziękuję za propzycję,jasteś szczera dziewczyna i widać u Ciebie to zaangażowanie społeczne.Cieszę się,że Cię poznałam.Dziewczyno,Ty coś w sobie masz,jakiś niewykorzystany potencjał.Napisałam,że chętnie bym skorzystała z gruszek i wyobraź sobie,że zadzwoniła do mnie koleżanka zapraszając mnie do swojej babci na wieś,bo mają bardzo dużo owoców.Mąż już przywiózł gruszki i jabłka.Wywołałaś "wilka z lasu",dziękuję. Odpowiedz Link
iryska2604 Re:jesiennie... 06.10.09, 11:54 Pozdrawiam wszystkich.Wczoraj tarłam jabłka.Od sąsiadki. Odpowiedz Link