jagodajna Re: Wylew 13.12.09, 11:51 Bardzo pomocne, nie wiedziałam o tych trzech pytaniach /wskazówkach/. Dziękuje Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Wylew 13.12.09, 16:23 Dzięki - cos w tym jest.Siostra miała udar i własnie mówiła że jej zdrętwiały usta i tak sie dziwnie czuła.Dobrze wiedzieć. Cortyzol,a o ten twój kiciuś tak sie odpasł że taki wielki?Wiesz że to prawie fotka mojego Dzidka-mam takiego. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Wylew 15.12.09, 00:01 KTO na diecie? Piszesz tak skrotowo, ze nie wiadomo o co chodzi cortyzol napisał: > Już na diecie. Odpowiedz Link
eurytka Re: Wylew 15.12.09, 09:12 Jak to kto! Kot na diecie! pia.ed, zauważyłam, ze słabo kojarzysz i wielu spraw nie kumasz. Trochę oleju na święta wtranżol sobie. Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Wylew 15.12.09, 13:06 Cortyzol, jak Ci się udaje utrzymać dietę dla kota? Na moje trzy - dwa są wypasione. Weterynarz też mówiła o odchudzaniu, ale co mam zrobić jak dopominają się o jedzenie i spać nie dają? Kotka waży ponad 6 a kocur ponad 7 kg. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Wylew 15.12.09, 13:29 Skorzystam z porady. 1. Przede wszystkim nie udalo mi sie otworzyc linka, wiec nie wiedzialam co zawiera 2. Kazde slowo cortyzola jest na wage zlota, wiec je oszczedza, i odpowiada czasem jednym slowkiem 3. Obrazkowi nigdy sie nie przygladalam, pewnie dlatego ze jest za duzy wiec nie wiedzialam, ze "cortysol ma kota". 4. Myslalam ze to cortyzol mial wylew i teraz jest na diecie ... co by mu pewnie nie zaszkodzilo eurytka napisała: > Jak to kto! > Kot na diecie! > pia.ed, zauważyłam, ze słabo kojarzysz i wielu spraw nie kumasz. > Trochę oleju na święta wtranżol sobie. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Wylew 15.12.09, 13:54 Pia.ed - ja tu czasami też pisuję i cortyzol odpowiedział poprostu na moje pytanie.Takie proste -jak sie dokladnie przeczyta. Odpowiedz Link
cortyzol Re: Wylew 15.12.09, 19:54 Ja swojego kota odchodziłem przez zastosowanie zmniejszenia racji do 0,2Mp.Co w tym trudnego? Odpowiedz Link
dede43 Re: Wylew 16.12.09, 07:07 I dobrze cortyzol. Lepiej być wielkim duchem (choć to nie zawsze widać) niż wielkoludem (wielkotem??) Odpowiedz Link
super222 Re: nie zgadzam się... 16.12.09, 07:21 ...z dede43 - u mężczyzny liczy się nie tylko *wielkość ducha*... ale czy pia.ed będzie wiedziała o co chodzi? dede43 napisała: >i dobrze cortyzol. Lepiej być wielkim duchem< No dobrze...a jeżeli ani to, ani to? Odpowiedz Link
dede43 Re: nie zgadzam się... 16.12.09, 09:30 Oj Super, czy nie jesteś tu trochę uszczypliwa?. I czy na pewno przypadkiem trochę uszczypliwa? Odpowiedz Link