Dodaj do ulubionych

Przykazania rodziców

25.07.11, 11:12
Ojciec wygłosił mi tylko jedno kazanie . W wieku 15 lat powiedzia,ł że oficjalnie alkohol będe mógł wypic w domu przy stole, dopiero jak pójde do pracy i przyniose pierwsza pensję . I do póki będę kawalerem a będe mieszkał z nimi w domu bedę oddawał im pieniądze . Do momentu zaś zanim osiagne wiek dorosłości, żebym nie liczył iz będzie tolerancyjny dla mnie
jeśli przekroczę granice trzeźwości .
Obserwuj wątek
    • anka125 Re: Przykazania rodziców 25.07.11, 13:09
      Hehe,miałam to samo.I jeszcze dodatkowo to,że miałam nakaz bycia w domu od godziny 20.Ani minuty później.
      Coś podobni byli nasi ojcowie,podobni smile
      • dominika.24 Re: Przykazania rodziców 25.07.11, 13:16
        Sagi miałeś bardzo dobrego ojca,ja jestem dumna ze swoich rodziców,bo też miałam nakazy i rozkazy,które wpoiłam swoim dzieciom i też bardzo się cieszę że mam z tego efekty,myślę że Ty też.
        • dobra-kobieta Re: Przykazania rodziców 25.07.11, 13:21
          ja byłam krotko trzymana, chyba nawet za krotko, bo za wszelką cenę chciałam sie wyrwać z domu, co nie wyszło mi na dobre. Moja corka mieszka z chłopakiem, w mojej młodosci nie do pomyslenia, a ja jestem za tym , zeby sie gruntownie poznali, moze to uchroni ich przed rozczarowaniem.
          • czarna12.3 Re: Przykazania rodziców 25.07.11, 17:21
            Moi rodzice mieli 4 córki i w wakacje ,na zabawie, mogłyśmy być do godz. 24.00
            Raz zabalowałyśmy i 30 min. po północy, na środku sali zjawiała się nasza mama z miotłą.
            I tak nauczyla nas punktualności. Mamy to do dzisiaj.
            • amityr Re: Przykazania rodziców 25.07.11, 18:28
              Ja tam miałem pełen luz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka