Dodaj do ulubionych

Dostaję choroby nerwowej

30.12.11, 19:55
Stzrały i wybuchy nasilają się pies i kot oblegają mnie , już rady sobie dać nie mogę , co to ja tatuś ich czy co , jedno i drugie naj;epiej na głowie by urzedowało . Od razu wszystkie kłopoty żołądkowe dostają , szczególnie kot , jutro wybęde z domu , wreszcie sie uwolnię od tatusiowania ...
Szkopda gadać makabra , może dopiero 3 będzie spokój.
Obserwuj wątek
    • waga_1949 Re: Dostaję choroby nerwowej 30.12.11, 20:01
      U nas podobnie.
      • aga-kosa Re: Dostaję choroby nerwowej 31.12.11, 09:19
        Teraz mamy psa "ostrzelanego" nie boi się sylwestrowego wariactwa - poprzedniemu dawałam pół tabletki nasennej. Bał się straszliwie.
        Wytłumaczysz strzelającym, że to boli...aga
    • super.222 Re: Dostaję choroby nerwowej 31.12.11, 09:25
      sagittarius954 napisał:

> Stzrały i wybuchy nasilają się pies i kot oblegają mnie , już rady sobie dać ni
      > e mogę , co to ja tatuś ich czy co , jedno i drugie naj;epiej na głowie by urze
      > dowało . Od razu wszystkie kłopoty żołądkowe dostają , szczególnie kot , jutro
      > wybęde z domu , wreszcie sie uwolnię od tatusiowania ...
      > Szkopda gadać makabra , może dopiero 3 będzie spokój.
      ----------
      Zazdroszczę *piesowi i kotowi*, że mogą Cię *oblegać* big_grin
      Szczęśliwego Nowego Roku i szybkiego powrotu do pełnej
      sprawności i zdrowia. Superka + kilka wisienek. kiss
    • chris.w2 Re: Dostaję choroby nerwowej 31.12.11, 15:21
      sagittarius954 napisał:
      > Stzrały i wybuchy nasilają się (...)

Na tegoroczna strzelanine sylwestrowa mieszkancy Niemiec wydali 120mln€,
      srednio 1,50€ na glowe.
      • iryska2604 Re: Dostaję choroby nerwowej 31.12.11, 17:26
        U mnie na szczęscie spokój - dopiero o 24-tej sie zacznie. Trzeba będzie wyjsc na zewnątrz bo nasza największa suka okropnie sie boi huku.
    • znj2 Re: Dostaję choroby nerwowej 31.12.11, 20:32
      Właśnie wychodzę na tańce. Dosiego Roku 2012
      • waga_1949 Re: Dostaję choroby nerwowej 31.12.11, 21:24
        Moje koty domowe w czasie tej strzelaniny wciskają się pod wannę. Natomiast jutro rano zobaczę, co u działkowców. Ponieważ działki są tuż przy osiedlu,koty będą "na maksa' wystraszone. A strzelanina już się zaczęła i z każdą chwilą się nasila.
        • xy.5 Re: Dostaję choroby nerwowej 31.12.11, 21:31
          U nas chwilowa cisza,ale po północy będzie kanonada.
          • adria231 Re: Dostaję choroby nerwowej 01.01.12, 09:24
            Już rano.Pierwszy raz wyspałam się w noc sylwestrową. Jestem trochę przeziębiona i zakatarzona i nie chcąc nikogo zarazić katarem spędzilam tę noc w łóżku z pilotem.
            Koło północy słyszałam przez sen hałasy fajerwerków i szampanów, ale Szkło Kontaktowe obejrzałam dopiero rano.
            Przypomniały mi się te noce sylwestrowe,gdy jeszcze żyła moja piękna sunia.Bardzo bała się wystrzałów.Okolice północy spędzałyśmy razem zamknięte w łazience.Było to najcichsze i najciemniejsze miejsce w mieszkaniu.Bardzo mi jej brakuje,choć minęły lata....
    • gklej Re: Dostaję choroby nerwowej 01.01.12, 10:57
      szkoda tej kasy co wydadzą ludzie na petardy, lepiej,żeby te pieniądze przeznaczyć dla biednych rodzin lub wybudować jakąs noclegownie dla bezdomnych.
      Mam taką nadzieję,żeby w Polsce żyło się coraz lepiej, nie było bezdomnych, biednych, żeby każdy miał zapewniony byt, tj. socjalne żeby przeżyć, mieć gdzie mieszkać, wtedy ludzie byliby szczęśliwi, nie byłoby tyle nienawiści do polityków.
      A teraz każdy polityk mówi co by to nie zrobił ale jak był u władzy robił to samo,żeby tylko biednych obciążyć dodatkowymi kosztami tak jak obecnie, tylko uderza się w najslabszych.
      • iryska2604 Re: Dostaję choroby nerwowej 01.01.12, 18:34
        Mam taką nadzieję,żeby w Polsce żyło się coraz lepiej, nie było bezdomnych, bie
        > dnych, żeby każdy miał zapewniony byt, tj. socjalne żeby przeżyć, mieć gdzie mi
        > eszkać, wtedy ludzie byliby szczęśliwi, nie byłoby tyle nienawiści do polityków

napisała gklej - chyba wszyscy by tego chcieli ale chyba wiemy ze to niestety utopia.
        A moja Saba oczywiście przy pierwszych wybuchach wydostała sie z boksu i za diabła nie wiemy w jaki sposób.Artystka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka