Dodaj do ulubionych

Oferta Dla Emeryta

19.03.17, 22:14
Zachęcam wszystkich Emerytów i Rencistów do założenia dedykowanego dla Was rachunku bankowego , który jest CAŁKOWICIE darmowy w przeciwieństwie do innych banków.
Wystarczy Kliknąć TUTAJ i złożyć wniosek przez internet.

Bonusy :
1.Darmowe Konto
2.Darmowa Karta
3.Brak ukrytych opłat w stylu " Konto darmowe gdyzrobisz płatność"
4.Zabezpieczenie Renty i Emerytury przed złodziejami
5.Szybkie dostarczenie przelewem Emerytury i Renty na konto + powiedomienie SMS , że pieniądze już są
6.Możliwość darmowego ustalenia przelewów cyklicznych za świadczenia
7.Darmowe Przelewy.
8.Wszystkie bankomaty za darmo
9.Przyjazny i najprostszy serwis bankowości internetowej
10.Bezkonkurencyjność i przyjazna obsługa

NEST BANK DLA EMERYTA
Obserwuj wątek
    • leda16 Re: Oferta Dla Emeryta 19.03.17, 22:38
      Basiu, czy takie spamy nie powinny być usuwane?
      • mammaija31 Re: Oferta Dla Emeryta 19.03.17, 22:40
        to nie spam.
        • leda16 Re: Oferta Dla Emeryta 19.03.17, 23:06
          mammaija31 napisał(a):

> to nie spam.

Więcej - to jest molestowanie ekonomiczne!
          • engine8 Re: Oferta Dla Emeryta 20.03.17, 04:39
            Alez skad- to dobra oferta.
            • aga-kosa Re: Oferta Dla Emeryta 20.03.17, 08:46
              A kto już ma taką ofertę zrealizowaną? Czy jest zadowolony jak oferta jest w "praniu"? Mam do najbliższego banku PKO 12 km. Czy oferowany może być bliżej? czy dostarczą do domu za friko - bo listonosz dostaje końcówkę.
              W podobnej sytuacji w mojej okolicy jest około 40 emerytów. aga
              • mammaija31 Re: Oferta Dla Emeryta 20.03.17, 10:50
                Witam. Placówek jeszcze jest mało , natomiast cały czas powstają nowe. Konta sama używam i jestem bardzo zadowolona. Nie ponoszę żadnych opłat i mam wszystko za darmo. Polecam gorąco.
                tnowaczynski.produktyfinansowe.pl/e/lead/1562/?source=lt
                • mammaija31 Re: Oferta Dla Emeryta 20.03.17, 10:51
                  Tak dostarczeine dokumentów , karty i innych formalności odbywa się za darmo.
                • leda16 Re: Oferta Dla Emeryta 20.03.17, 11:48
                  mammaija31 napisał(a):

Konta sa
                  > ma używam i jestem bardzo zadowolona. Nie ponoszę żadnych opłat i mam wszystko
                  > za darmo. Polecam gorąco.

Jako pracownica banku i naganiaczka, rzeczywiście możesz mieć "wszystko za darmo" + prowizja od każdego złapanego frajera. Natomiast naiwnym ku przestrodze cytat z Tabeli opłat i prowizji dla klientów indywidualnych:
                  "...Realizacja przelewu - na rachunek w innym banku zleconego w Oddziale lub telefonicznie 5 zł...Zmiana zlecenia stałego - 5 zł...Wyciąg miesięczny wysyłany pocztą lub na żądanie - 5 zł...Realizacja przelewów miesięcznych w banku: każdy kolejny przelew w miesiącu kalendarzowym - 5 zł...Inne czynności dostępne w bankomacie BZWBK: sprawdzenie dostępnych środków każdorazowo - 5 zł...Potwierdzenie wykonania przelewu: od jednego potwierdzenia - 10 zł..." Dla innych obywateli UE jest taniej - 1 euro. A biorąc pod uwagę wysokość ich dochodów i emerytur - prawie za darmo. Wnioski pozostawiam Czytelnikom. Dodam tylko, że to nie po chrześcijańsku Dzidzia tak biednych polskich rencistów i emerytów jelenić licząc na ich otępienie starcze. W każdym innym banku zlokalizowanym na terenie Polski większość tych operacji (np. potwierdzenie przelewu, pocztowy wyciąg miesięczny, sprawdzenie dostępnych środków) jest BEZPŁATNE. Gdy zarejestrowałam działalność gospodarczą, w drugim tygodniu pracy już miałam sporo telefonów z podobnymi ofertami od różnych bangsterów. Niektórzy po 3-4 razy wydzwaniali, aż musiałam kodeks karny z paragrafem o molestowaniu ekonomicznym cytować. Tak tak, tego typu molestowanie też jest karalne, podobnie jak nękanie wierzyciela przez różnej maści windykatorów.
                  • engine8 Re: Oferta Dla Emeryta 20.03.17, 19:04
                    W koncu bank ot nie instytucja charytatywna i gdzies musza zarobic...?
                    Najwazniejsze dla kazdego aby przeanalizowal jakie rzeczy sa dla niego wazne i zdecydowal.
                    • leda16 Re: Oferta Dla Emeryta 20.03.17, 20:47
                      engine8 napisał(a):

> W koncu bank ot nie instytucja charytatywna i gdzies musza zarobic...?

Ależ oczywiście. Jednak reklama też powinna być uczciwa. Ta kłamie, że wszystko za darmo a po przejrzeniu regulaminu okazuje się, że drożej niż w innych bankach. Takie numery już były i w kasie Grobelnego, Amber Gold, w pośrednictwie sprzedaży gazu, prądu i u wielu innych naciągaczy. Ty Kolego jak wnioskuję na Zachodzie mieszkasz, więc polska rzeczywistość jest Ci pewnie obca.
                      • engine8 Re: Oferta Dla Emeryta 20.03.17, 22:27
                        Przesadzasz..... Pokazala liste rzeczy waznych i pozytwnych - kazdy kto reklamuje zachwala pozytywy - nieprawda?
                        Ale byl link to strony gdzie kazdy moze sobie pogrzebac i znalezc co go interesuje...poniewaz jesli ktos zalozy konto i nie robi zadnych "skomplkowanych" tranzakcji to oferta calkiem rozsadna... A jesli ktos robi cos co nie jest wyszczegolnione to ma latwy dostep do tych informacji i musi zdecydowac czy to jest produkt dla niego odpowiedni... I mozna porownac banki i ich koszty i moze sie okazac ze dwie osoby dojda do zuplenie roznych wnioskow.. Dlatego wszytkie banki istnieja poniewaz maja klientow ..
                        I wg mnie jest to zupelnie fair - jak ktos wierzy jedynie w to co pokazuje reklama i nie poswieci czasu na zapoznanie sie ze szczegolami to mi go nie szkoda...
                        Nie oczekujesz chyba ze ktos Ci bedzie reklamowal produkt i wyszczegolnial wszytkie negatywne aspekty?
                        A w kazdym jednym produkcie kazdy znajdzie dluga liste rzeczy negatywnych.
                  • super.222 Re: Oferta Dla Emeryta 20.03.17, 19:19
                    >>>> Gdy zarejestrowałam działalność gospodarczą ... <<<

Piszesz na forum emerytów więc nie staraj się przekazywać informacji,
                    które nas już nie interesują.

Mam konto w Banku PKO BP. Złożenie odpowiedniej deklaracji w placówce
                    uwolniło mnie od opłat za przelewy, prowadzenie konta i wszelkiego rodzaju
                    haracze, które wymieniłaś. Korzystanie z karty płatniczej i pobranie na niej
                    300,- zł/m-c automatycznie zwalnia mnie od wszelkich opłat dla banku.
                    Nie wiem czy jest to oferta jedynie dla emerytów.

big_grin
                    • engine8 Re: Oferta Dla Emeryta 20.03.17, 22:29
                      Znaczy sie ze emeryci juz nie moga zalozyc dzialalnosci? chyba przesada...
                      Dzisiejsi emeryci maja przed soba 25-30 lat calkiem aktywnego zycia - zwlaszcze ci z forum tzn co maj pojecie o technologi i komputerach
                      • baska123 Re: Oferta Dla Emeryta 31.03.17, 16:28
                        Co poczną te "dobre bankusie" jak wpływy od Emerytów przestaną płynąć?

Jak donosi gazeta.pl

"Od przyszłego roku może braknąć nawet 63 mld zł na wypłaty emerytur. Prezes ZUS mówi, że z biegiem lat świadczenia państwowe będą się zmniejszać. Z KATEGORII KRAKÓW Taranował auta na Ruczaju. Próbował wręczyć policjantom łapówkę Wisła - Lech: Komplet publiczności szykuje się na piłkarską ucztę [LIVE, TRANSMISJA, ONLINE] „Rzeczpospolita” napisała ostatnio, że w 2018 roku na wypłaty emerytur może zabraknąć nawet 63 mld zł. Prezes ZUS Gertruda Uścińska zakłada jednak, że „skutki finansowe na lata 2018-2022 w związku z obniżeniem wieku emerytalnego to 55 mld zł”. Niemniej to państwo będzie musiało sfinansować deficyt.
                        "
                        Czytaj więcej: www.gazetakrakowska.pl/wiadomosci/krakow/a/emerytury-z-zus-beda-topniec,11933524/
    • madopar50 Re: Oferta Dla Emeryta 31.03.17, 11:11
      AMBERGOLD +
      • aga-kosa Re: Oferta Dla Emeryta 31.03.17, 16:40
        Jutro i tylko jutro wszystkie banki, każdemu emerytowi po okazaniu legitymacji ZUS wypłacą jednorazowo żywą gotówką wartość 1/2 l dowolnie wybranego alkoholu. aga
        • marbor1 Re: Oferta Dla Emeryta 01.04.17, 13:23
          Aga, dzięki za informację. Zadzieram kiecę i lecę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka