Dodaj do ulubionych

Do pia.ed.

16.03.20, 19:32
Witam ...
Był taki wirtualny między nami epizod gdzieś ok.2006 roku.Wymienialiśmy poglądy lub opinie na wszelakie tematy na forum Stargardu,którego już nie ma.Miło mi ,że mogłam ponownie spotkać aktywność Pani na innym forum.
Po mojej dość długiej nieobecności na forum chyba przywrócę swoją aktywność.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • pia.ed Re: Do pia.ed. 23.03.20, 13:01
      inka117 napisała:

> Witam ...
      > Był taki wirtualny między nami epizod gdzieś ok.2006 roku.Wymienialiśmy poglądy
      > lub opinie na wszelakie tematy na forum Stargardu, którego już nie ma.
      Miło mi , że mogłam ponownie spotkać aktywność Pani na innym forum.
      Po mojej dość długiej nieobecności na forum chyba przywrócę swoją aktywność.
      > Pozdrawiam.

Pamietam moja aktywnosc na forum "Stargard szcz." Tam tez spotkalam Sibeliusza, zalozyciela
      Forum Odrzuconych, gdzie czasem sie wpisuje... Ciesze sie z ponownego kontaktu smile
      Moze przeniesiemy sie chwilowo na poczte pia.ed@ gazeta.pl i powspominamy dawne czasy?

Pozdrawiam

Pia z Malmö
      • adria231 Re: Do pia.ed. 23.03.20, 13:29
        I to jest pozytywna strona k.wirusa. Wpływa na odnawianie kontaktów międzyludzkich. To jest właśnie ten plus dodatni.
        • pia.ed Re: Do pia.ed. 23.03.20, 17:01
          Tylko, ze dotad inka117 do mnie nie napisala... Troche pozno zauwazylam jej wpis.
          Sprobuje napisac do niej na poczte Gazety.
          • vermieter Re: Do pia.ed. 23.03.20, 19:58
            minął dopiero tydzień od jej wpisu
          • inka117 Re: Do pia.ed. 25.03.20, 12:08
            Witam.
            Faktycznie,nie sprawdzałam poczty...miło mi z Twojego odpisu.Postaram się napisać wkrótce na pocztę.Pozdrawiam.
            • pia.ed Do pia.ed. ... Do inka117 25.03.20, 12:25
              A ja juz zaczelam sie bac, ze przez moje gapiostwo strace z Toba kontakt...
              Pozdrawiam.

inka117 napisała:

Witam. Faktycznie,nie sprawdzałam poczty...miło mi z Twojego odpisu. Postaram się napisać wkrótce
              na pocztę. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka