kumpelka15 21.06.08, 12:15 Zastanawiam się dzisiaj od samego rana -gdzie jest teraz nasza Czesia.Czy poradziła sobie z tą cholerną depresją a może nawet gdzieś wyjechała żeby zmienić troszkę otoczenie, bo to dobrze robi? - ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalesonyzony Re: kwiat paproci 22.06.08, 09:07 Moze szuka, moze znajdzie. A lepiej chyba by poskubala dziurawiec i wypila. Niezawodny na depreche. Odpowiedz Link
gazela755 Re: kwiat paproci 22.06.08, 09:31 Dziurawiec, owszem,ale nalezy wowczas uciekac przed sloncem Odpowiedz Link
oponentka Re: kwiat paproci 22.06.08, 10:57 G a z l o ! Czyżbyś nareszcie zrozumiała o czym pisze kaleson..y? Odpowiedz Link
gazela755 Re: Oponentka 22.06.08, 12:23 Czasami jak wyteze wzrok i umysl to udaje mi sie..Ale Tobie Oponentko b.czesto zdarza sie polykac literki i wowczas rowniez mam problem z prawidlowa interpretacja tekstu....A tak nawiasem mowiac, dzis mialam klopot z klawiatura zamiast "z" wyskakiwalo mi"y" jakos sobie poradzilam, ale pytam, dlaczego?,tak sie dzialo? Odpowiedz Link
52ania Re: Dziurawiec... 22.06.08, 13:04 na depresję?Coś czytałam,ze uspokaja.Zazwyczaj piję wywar z dziurawca, kiedy się przejem. Czesiu,odezwij się.Pisałas o depresji i wszyscy teraz się martwią o Ciebie.Świat jest taki piękny.Pomyśl ile jeszcze pięknych zakątków nie zwiedziłaś, ile jeszcze ciekawych atrakcji przed Tobą.Fryzjerka i kosmetyczka czeka na Ciebie))),sprawdzone,działa. Odpowiedz Link
czesiagwp.pl Re: jestem,jestem.... 22.06.08, 13:48 tylko nie mam czasu pisać .Dół się skończył, to nie depresja tylko dół, dołek.....Ostatni bardzo rozrywkowo. Było zakończenie roku UTW i przy okazji 15 -lecie istnienia, najpierw w czwartek oficjalne przyjęcie odczyty /bardzo ciekawe/ życzenia od różnych gości ż Pollski pólnocn-zachodniej i z Niemiec. Było przyjęcie cateringowe wędliny swojskie /2 świnki ./i torty od władzy chyba z 10 dużych.Z kolei w piątek pozegnanie na łonie natury:tance,chóry, kabarety ,i znów żarcia kupa i ciasta itp, przyjemnie było i miło.Czerwiec też mam imieninowy :5 imienin koleżanek i brata jeszcze .Dziś tez wybywam .Miło mi że tęskniliście. Ja również. Teraz trochę posiedzę na tyłku.Chociaż od soboty zaczyna się Scena teatru letniego w Gorzowie /gdzie chodzę od kilku lat/ Są to ciekawe przedstawienia teatralne z całej Polski - raczej takie wesołe , odbywają się w weekendy przez miesiąć. Są fajne i co dobre -darmowe.Pozdrawiam serdecznie .Buziaki dla wszystkich. Odpowiedz Link
52ania Re: jestem,jestem.... 22.06.08, 14:09 Witaj Czesiu.Ja też chodzę na UTW,ale u mnie nie było takiego pożegnania.Ot,występy artystyczne,przemówienia oficjeli i na piwko.Faktycznie, masz tak dużo zajęc,że Twoj "dołek",to takie tam sobie chwilowe zachwianie.Życzę miłej niedzieli i ciekawych wrażen ze sceny teatru letniego. Odpowiedz Link
kumpelka15 Czesia - 22.06.08, 16:08 No to znaczy że wszystko gra....dołek się skończył i życie nabiera barw.Tak trzymać !!! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Czesia - 22.06.08, 17:57 E..jaki tam dołek,jak można go obejść.Lubimy mówić rzeczy na wyrost. Czesia nie lubi samotności i lubi jak się coś dzieje. Odpowiedz Link
czesiagwp.pl Re: Czesia - 22.06.08, 20:40 Hej1 Już po imieninach.To fakt lubię jak coś się dzieje.Mam spore problemy że zdrowiem,wiele osób pyta jak ja to robie ,że mając kłopoty zdrowotne tyle robię ,wyjeżdżam , spotykam się z ludżmi itp. To wszystko mnie ratuje , nie myślę o sobie i swoich problemach/chociaż moje życie nie jest koniecznie różowe/.Ciągle jeszcze głodna życia, wrażeń,no i uwielbiam ludzi,sama usycham...lubię być sama ,ale nie lubię czuć się samotna/choć niestety zdarza MI SIę TO I W TłUMIE/tak mam i nic się na to nie poradzi.Nie mogę się już doczekać tej sceny letniej. Na pierwszy rzut Kowalewski i LIpiNska w "Panie Sułku" .Mam koleżankę od teatru-zawsze razem chodzimy.Pozdrawiam Odpowiedz Link
oponentka Re: kocham pana... 22.06.08, 20:55 Uwielbiam tych artystów oraz kocham "Kocham pana, panie Sułku". Wypisuję się zdecydowanie z UTW, bo co to za zakończenie zajęć? Na północno- zachodnich rubieżach tyle fajnych rzeczy na stołach i sąsiedzi zza Odry... W pażdzierniku gdy znowu się spotkamy, wyjdę i powiem co o tym myślę. Środkowa część kraju, zawsze w tyle. Cieszę się, że się odnalazłaś. O mnie nikt napewno nie pomyśli gdy nagle zniknę z forum. Udanych wakacji. Odpowiedz Link
gazela755 Re.Czesia i Oponentka 23.06.08, 11:05 Czesiu uwazam,ze atrakcji Ci nie brakuje i samotnosc tez Ci nie grozi,ale czasami chcemy czegos innego,czego nie mamy i stad biora sie takie dziwne stany..Ja reaguje na fazy ksiezyca,w pelni lepiej mnie omijac wielkim lukiem.Dzien po pelni wszystko wraca do normy..A w ubieglym tygodniu ksiezyc byl w tej fazie..Oponentko napewno wszyscy zauwazylibysmy Twoja nieobecnosc,wiec badz dalej aktywna na forum..Pozdrawiam Odpowiedz Link
kalesonyzony Re: Re.Czesia i Oponentka 08.07.08, 14:35 Cesia chora na trzustke a oponentka w drodze, nie wiadomo czy na pl drozkach. Jasno sie nie wyrazila. Mila kobitka. Odpowiedz Link