wacka1 20.03.09, 19:16 wystawę zajbel.Wśród pięknych wytworów jej rąk poczułam klimat świąt.Przyjechałam ze świąteczną kurką i jajeczkiem.Jestem pełna podziwu.Serdecznie gratuluję wystawy.Umówiłyśmy się już na następną w innym miasteczku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wacka1 Re: wilczyco 20.03.09, 21:18 masz nachotę/jak to mawiała moja wnuczka/to sączę naleweczkę.Nie wiem tylko co wy w tym lesie pijacie.Chyba czarną jagodę.Mam.Leć. Odpowiedz Link
zajbel Re: wilczyco 20.03.09, 22:34 Wacusia zrobiła mi ogroną niespodziankę swoją wizytą. Jestem bardzo zadowolona że poznałam ją w realnym świecie. Poznałam Ją od razu jak tylko się odezwała, Wacusiu dzięki za miłe słowa i spotkanie. Odpowiedz Link
baska123 Re: Do Was kochane moje 20.03.09, 22:43 Ten wątek, szczególnie wiadomość o Waszym spotkaniu w realu sprawił mi wielką radość i satysfakcję z założenia tego forum. Teraz wiem, że było warto. Pozdrawiam naj, najserdeczniej-Baśka. Odpowiedz Link
1skowronek Re: Do Was kochane moje 21.03.09, 00:15 Wyrazy szacunku i podziwu dla zajbel. Budujące jest widzieć jak ktoś nie zamyka się tylko w swoich sprawach, ale jest otwarty też na środowisko w którym żyje. Szczerze życzę dalszych osiągnięć - mniejszej i większej wagi. Spotkanie z Wacką - wzrusza. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie. Odpowiedz Link