zajbel 05.06.09, 21:52 to widok z okna mojego pokoju fotoforum.gazeta.pl/photo/0/hd/eh/virj/Ndux3AqUHRMTDRjvkA.jpg" border="0" alt="fotoforum.gazeta.pl/photo/0/hd/eh/virj/Ndux3AqUHRMTDRjvkA.jpg"> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zajbel Re: widok z okna 05.06.09, 21:56 Coś skopałam , na podgladzie zdjęcie było a po wysłaniu nie ma. Jest za to link do tego zdjecia fotoforum.gazeta.pl/u/zajbel.html Odpowiedz Link
mdsa Re: widok z okna 08.06.09, 07:58 Piękny widok tylko pozazdrościć. Szkoda, że nie ma zdjęcia w wizytówce. Odpowiedz Link
dorka556 Re: widok z okna 08.06.09, 08:10 Zdjęcie w wizytówce byłoby już dawno, gdybym umiała umieścić. Zdjęcia mam w IMG a ma być jpg. Jak to zrobić? Odpowiedz Link
cortyzol Re: widok z okna 08.06.09, 08:50 Zakładam ,że masz zdjęcie wprowadzone do moich dokumentów lub obrazów to klikasz na to zdjęcie i je otwierasz.Następnie klikasz na Plik,znajdujesz pozycję > zapisz jako < ,klikasz otwiera Ci się zapisywanie obrazu i tu wybierasz rodzaj zapisu .Przesyłam zrzut ekranu. Odpowiedz Link
mdsa Re: Dorka 08.06.09, 09:12 Dorka ja ci zaproponuję do zdjęcia program, który jest na każdym komputerze, bo nie wiadomo czy ty masz inne programy wgrane. Otwórz zdjęcie za pomocą Paint i potem zapisz w formacie, jakim chcesz. Żeby wgrać fotkę na gazetę to po zalogowaniu się klikasz w ustawienia a potem na dole w Twoja Wizytówka i edytuj i wstawiasz swą fotkę. Odpowiedz Link
mdsa Re: Dorka 08.06.09, 10:05 Dorka a jeśli dalej nie potrafisz wgrać to skontaktuj się ze mną to ci przerobię zdjęcie albo pomogę wgrać. Będę na GG 12763063 troszkę później, jak będę to się odezwę jak zaklikasz. Odpowiedz Link