zajbel 05.03.08, 15:20 wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=470524 Jeśli wszystko pójdzie dobrze to już niedługo nie będziemy płacić abonamentu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: abonamentRTV 05.03.08, 16:38 Jeżeli już,to napewno nie wcześniej niż od 2009r. Odpowiedz Link
52ania Re: abonamentRTV 05.03.08, 20:34 Abonament opłaciłam za cały rok,bo nie wierzyłam,że może coś się zmienic.Pożyjemy,zobaczymy. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: abonamentRTV 07.03.08, 09:58 w dzisiejszych wiadomościach jest napisane komu ,ile i za co będą wydane nasze pieniądze za abonament ."Jezu ,jak się cieszę..." /fragment piosenki z nie tak dawnej młodości/ aga Odpowiedz Link
52ania Re: abonamentRTV 07.03.08, 10:47 Ustawy jeszcze nie ma i nie wiem, czy tak szybko zniosą ten abonament. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: abonamentRTV 07.03.08, 11:34 Wczoraj czytałam,że emeryci zostaną zwolnieni z abonamentu lada moment.Natomiast od stycznia 2009r wszyscy .Ja zapłaciłam za I kw. i chyba trochę poczekam na rozwój wypadków. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: abonamentRTV 07.03.08, 11:56 Przeczytały Panie ile p.Urbański/chyba nie przekręciłam nazwiska/dał odszkodowania pracownicy ok.430 tys. żal,że nie jestem pracownicą ,to ponad 80 moich emerytur - zazdrość ze mnie wyłazi a feee-wstydź się aga Odpowiedz Link
jaga_22 Re: abonamentRTV 07.03.08, 12:14 "O zmianę warunków kontraktu Raczyńskiej, który pierwotnie miał obowiązywać aż do końca maja 2009 r., wnioskował sam prezes telewizji publicznej. To jego podpis widnieje pod tym dokumentem. Urbański zgodził się także na to, aby w razie utraty pracy Raczyńska otrzymywała odprawę w wysokości pełnej pensji, a nie - jak umawiali się wcześniej - tylko jej część. Zgodził się również na podniesienie jej płacy o 2 tys. zł. Po trzech miesiącach wypowiedzenia byłej dyrektor "Jedynki" zostanie dodatkowo wypłacona odprawa w wysokości sześciomiesięcznych zarobków. A jeżeli w tym czasie nie podejmie pracy u konkurencji, będzie dodatkowo dostawała swoją pensję. Wychodzi więc na to, że przez najbliższe miesiące była szefowa TVP 1 dostanie od telewizji ponad 430 tys. zł brutto." ----------------------------- Taką umowę Andrzej Urbański podpisał na początku listopada ubiegłego roku, tuż po przegranych przez PiS wyborach parlamentarnych. Nie wiem co on tam jeszcze robi. Odpowiedz Link