Dodaj do ulubionych

kiedy wręcza się upominki nauczycielom?

16.07.14, 18:16
Ostatni dzień roku szkolnego jest w piątek, ale wg szkolnego biuletynu jaki dostsjemy co tydzień nie jest na ten dzień przewidziana żadna specjalna uroczystość.

Za to w czwartek, czyli jutro, jest assembly na pożegnanie nauczycieli, którzy opuszczają szkołę; m.in. wychowawczyni mojego syna.

No i głowię się kiedy młody powinien zanieść i wręczyć paniom kartki i upominki. Jutro, czy w piątek? A może wychowawczyni jutro, a asystentkom i pani od angielskiego w piątek?

Pomóżcie, bo zgłupiałam :/
Obserwuj wątek
    • prestitrack Re: kiedy wręcza się upominki nauczycielom? 16.07.14, 18:44
      niestyty nie wiem, podlacze swoje pytanie: czy raport na koniec roku oddaje sie po przeczytaniu czy tylko odrywa ostatnia strone i ja sie oddaje?
      • yskyerka Re: kiedy wręcza się upominki nauczycielom? 16.07.14, 19:45
        U nas nic się nie oddaje, cały raport jest dla rodziców. :)

A kartki i prezenty - jak chcesz. Moja córka zanosi w piątek, bo wcześniej pewnie się nie zbierze z ich wypisaniem.
    • 3-mamuska Re: kiedy wręcza się upominki nauczycielom? 16.07.14, 19:51
      Zanieść w czwartek. Bez sensu dwa razy nosić.
      U nas tak było jak młody kończył przedszkole.
      Party na zakończenie roku było w piatek i wtedy byli tez rodzice ciasta kawa i upominki.
      A dzieci kończyły w środę 3 dni pózniej.
    • run_away83 Re: kiedy wręcza się upominki nauczycielom? 16.07.14, 22:23
      Dziękiza odpowiedzi, wygląda na to że mlody zaniesie wszystko za jednym zamachem w piątek, bo wtedy będą wszystkie panie, pani od angielskiego jutro nie ma w szkole.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka