Dodaj do ulubionych

Portable game console

19.02.15, 21:19
Zupelnie zielona w temacie, wiec pytam....
Szukam takiego malego urzadzonka do gier ( dla dziecka, nie dla siebie czy meza;-)
Znalazlam cos w argosie, ale one £150+ wiec dosyc "profesjonalne".
Ja szukam czegos dla 5 latka, fajnego ale prostego ( malego z 1 ekranem) i bez dostepu do sieci. Nawet nie wiem czy cos takiego istnieje. Pamietam kiedys bylo gameboy, ale teraz tyle tego...nie ogarniam.
syn poki co maniakiem gier nie jest i zapewne nie bedzie, ale przyda sie zeby zajac syna czyms czasem w podrozy czy innych "emergency" sytuacjach.
Obserwuj wątek
    • marninor Re: Portable game console 19.02.15, 21:29
      Dla 5latka ktory nie gra a ma to sluzyc okazjonalnie sciagnelabym aplikacje na swoj tel...
      moj syn ma 3ds xl od ponad roku ale on jest zaawansowanym graczem bo ma starszego brata
    • plain-vanilla Re: Portable game console 19.02.15, 21:36
      Kup mu 6 lub 7-calowy tablet. Gry sciagniesz na tablet, potem mozesz wylaczyc wi-fi, bo i tak wiekszosc dziala bez dostepu do sieci. Plus taki, ze reklam nie ma. Do tego mozecie wspolnie korzystac z Internetu i szukac roznych ciekawych artykulow i zdjec oraz piosenek na YouTube. Konsole DS to moze na car boot kupisz, do tego pojedyncze gry. U mnie lezy i sie kurzy, to samo z Vtech Mobigo.
      A o co chodzi z tym, zeby nie bylo dostepu do sieci? Jak dziecku wylaczysz Wi-Fi, to samo sobie wlaczy i pojdzie ogladac nieprzyzwoite strony? Sa chyba tablety, ktore maja mozliwosc ustawienia kilku kont uzytownikow, mozesz wtedy zmodyfikowac, zeby dziecko nie moglo korzystac z Internetu.
    • carmelaxxx Re: Portable game console 19.02.15, 23:09
      kup uzywane psp w zestawie z grami . niestety teraz wszystkie urzadzenia maja wifi . 5 latek doskonale da rade z obsluga tego uzadzenia , ew tablet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka