Dodaj do ulubionych

WYSOKIE ZAROBKI,HOSTESSA-WŁOCHY

31.01.06, 16:22
Mam super oferte dla wszytkich dziewczyn!!!!!!Pracuj jako hostessa we
Włoszech:)

Przeciętnej urody dziewczyny zarabiają średnio po 80euro dziennie,a te
ładniejsze nawet po ponad 125euro dziennie.

Praca jest legalna z ubezpieczeniem i pozwoleniem na pracę.
Dokumenty te wyrabia i opłaca pracodawca.

Pracodawca z którym my współpracujemy ma kilka klubów: tylko dla
hostess,tylko dla tancerek lub mieszane.

WIECEJ INFORMACJI :

rekrutacja@starpromotions.info
Obserwuj wątek
    • ewelinaf Uważajcie Dziewvczyny 01.02.06, 07:47
      Wszelkiego rodzaju „agenci tancerek, modelek i hostess” mamią wspaniałymi
      wyjazdami do Włoch czy do innych państw. Młode dziewczyny mają pracować tam
      jako tancerki. Mało kto jednak wie, że we włoskich night clubach mężczyźni
      mają prawo dotykać dziewczęta tam pracujące.
      Wiele młodych kobiet, szczególnie te w trudnej sytuacji życiowej zrobi wszystko
      żeby zarobić. Wyjazd do Włoch wydaje się dziewczynie, którą na niewiele stać,
      życiową szansą na nie tylko wspaniały zarobek, ale także na przeżycie przygody.
      Rzeczywistość jest jednak inna. Wprawdzie pracownicy agencji obiecują złote
      góry – za tydzień można według nich zarobić nawet tysiąc euro, jednak, jak
      twierdzi La Strada, ci ludzie nie mają żadnego interesu w mówieniu prawdy.
      Przedstawiciele firm, które oferują takie wyjazdy wielokrotnie podkreślają, że
      praca nie ma nic wspólnego z erotyką,. Brzmi ciekawie, prawda? Dziewczyny mają
      pracować jako tancerki, które namawiają panów do kupowania drinków, albo
      umilania im wieczoru co niejednokrotnie jest jednoznaczne z uprawianiem seksu
      za pieniądze. Dziewczyną nie wolno się skarżyć, muszą robić to, czego życzą
      sobie klienci.
      Nawet jeśli dziewczyna nie jest prostytutką, musi zgodzić się na poklepywanie
      po pośladkach, dotykanie piersi, sprośne uwagi… Jak podkreśla pani Joanna
      Garnier z fundacji La Strada, we Włoszech często zdarzały się klasyczne formy
      przymusu do prostytucji. Pani Joanna przytacza kilka historii młodych kobiet,
      które wyjechały wierząc, że uczciwie zarobią wielkie pieniądze, tymczasem na
      miejscu okazywało się, że nie tylko muszą świadczyć usługi seksualne, ale także
      obietnice o wielkich pieniądzach można odłożyć między bajki. Klasyczny
      przykład: młoda dziewczyna odpowiada na ogłoszenie z prasy zamieszczone przez
      agencje. Opłacona podróż itp, wyjeżdża do Włoch planując wrócić za kilka
      miesięcy. Na miejscu okazuje się jednak, że jeśli chce zarobić musi stać się
      prostytutką. Wiele dziewcząt, które pracowały we Włoszech, bez żenady przyznaje
      się na internetowych forach, że zarabiały tam jako prostytutki, jednak każda
      jadąc tam nie wiedziała, w jakim charakterze będzie pracować.
      Oto kilka takich listów:
      "Do wloch wyjechalam za namowa kolezanki...ze niby taka swietna praca.... 70
      euro za noc. Charakter- jako taki misio co umila pobyt starym panom w
      klubie.Dla niektorych moze nie brzmi to tak strasznie... Ja czulam sie tam
      okropnie. Nikogo nie intereuja twoje zainteresowania , wyksztalcenie... jedynie
      cialo, uwazaja cie za najgorszego smiecia.Zapraszaja na kolacje aby pokazac sie
      na miescie z nowa panienka (tylko 2 razy bylam na takiej kolacji , zawsze
      potrafilam cos wymyslec....choroba, bol glowy itp. ) Seksu bezposrednio nikt mi
      nie proponowal , ale z obserwacji wiem, ze tak konczyly sie wszystkie wyjscia z
      klubu. Szef nie byl ze mnie zadowolony , wiec dostalam "wypowiedzenie" z pracy.
      Dziewczyny nie pakujcie sie w to ! "
      "byłam we Włoszech; praca jest cięzka fizycznie, ale psychicznie bardziej, bo
      mimo że nie byłam prostytutką, propozycje seksu za pieniądze zdarzały się
      codziennie. Poza tym siedzenie z pijanymi albo naćpanymi klientami to nic
      przyjemnego. Nie ma co ukrywać, że mężczyźni chcą dotykać dziewczyn; są nawet
      oddzielne, zaciemnione miejsca, w których trundo się rozmawia."
      "generalnie powiem tak...sprawa wyglada nastepujaca...przed wakacjami
      wyjechalam do pracy we wloszech...nie wiedzialam jak bedzie to
      wygladalo...sprawdzalam agencje na wszystkie mozliwe sposoby...dzwonilam do
      osob bedacych tam ,szukalam w internecie,kontaktowalam sie z La Strada...ale i
      tak jadac tam nadal nie bylam pewna i nie wiedzialam co mnie czeka..na miejscu
      okazalo sie ze mam mieszkac z Rumunkami w obrzydliwym mieszkaniu..bylam w
      szoku...warunki mieszkaniowe fatalne...grzyb na scianach, smrod...itp , jednak
      jezeli chodzi o prace to prawda jest taka, ze KAZDA dziewczyna pracuje JAK
      CHCE!!! jedna zarabia ladna buźka, a inna tylkiem..u mnie w lokalu prawie
      wszystkie laski byly chętne i kazdy o tym wiedzial ..

• salma2000 Re: Uważajcie Dziewvczyny 01.02.06, 16:39
        praca jest sprawdzona,sa to solidni posrednicy,zapewniony bezposredni kontakt a
        nie tak jak w przypadku innych agencji ze dziewczyny trafiaja do malo ciekawych
        miejsc.jezeli jestesie zainteresowane wyjazdem do japponii to rowniez prosze
        do nmnie napsiac maila a wysle bardzo szczegolwe informacje,pozatym mozemy sie
        spotkac osobiscie a ja wszystko objasnie,poaze dokumenty,zdjecia itp.
        prosze tez nie sugerowac sie komentarzami.jest to zagranie konkurencji lub osob
        ktorym po prostu sie nudzi:))
        najsmieszniejsza sytuacja byla dziewczyna ktora sie wypowiadala gdzies na forum
        w internecie ze wyjechala z nasza agencja do tokyo gdzie zaszla w ciaze!!!
        hehehe tylko ze agencja star promotions nie wysyla dziewczyn do tokyo i nigd
        tego nie robila:D ale ludzie maja wyobraznie:))
        ale coz...i tak nasza agencja ma bardzo dobra renome wsrod dziewczyn
        wyjezdzajacyh za granice jako hostessy.my zawsze interesujemy sie co sie dzieje
        z dziewczynami.(wiem to bo sama zaczynalam jako ich klientka)

DO MOJEGO STADKA KOMENTATOREK:)))
        ciekawa jestem czy wy macie w ogole jakas prace bo z tego co widze to dniami
        sleczycie przec forum i czatujecie tylko na moje wpisy ahahaha:)))
        • ewelinaf ODPOWIADAM SALMIE 03.02.06, 10:12
          salmo2000 KŁAMIESZ! NA waszej stronie można przeczytać:
          Agencja Star Promotions - praca jako hostessa lub tancerka w najlepszych klubach
          w TOKIO ( Roppongi, Ginza, i Yokohamie)(salmo Piszesz: "ze agencja star
          promotions nie wysyla dziewczyn do tokyo i nigdy tego nie robila...") SALMO
          ZADAJ SOBIE TROSZKĘ TRUDU I SPRAWDŹ CO MACIE NA WASZEJ STRONIE Agencji Star
          Promotions, a nie wypisuj kłamstw i mie kompromituj się.
          NA WASZEJ STRONIE MOŻNA SIE DOWIEDZIEĆ: KIM JESTEŚCIE
          Kim jesteśmy? Grupą młodych dziewczyn, które mają za sobą pracę w Japonii jako
          hostessy badź też tancerki pod okiem solidnej i poważanej w Japonii Agencji
          Star Promotions(POWAŻNA FIRMA BEZ ADRESU I TELEF.!) strona w aktualizacji,
          wkrotce podamy link (w aktualizacji już od niepamiętnych czasów?!.
          Wiemy z własnego doświadczenia, że podjąc decyzje o pierwszym wyjeździe nie
          jest łatwo, że wymaga to odwagi szczególnie że w Polsce mało osób (CO ROKU 10
          TYS. MŁODYCH POLEK TRAFIA DO ZAGRANICZNYCH DOMÓW PUBLICZNYCH I SEXCLUBÓW -
          WIĘKSZOŚĆ Z NICH NABIERANA NA LEGALNĄ PRACĘ JAKO HOSTESSY, TANCERKI itp PRZEZ
          RÓŻNEGO RODZAJU AGENCJE I POŚREDNIKÓW OFERUJĄCYCH "LEGALNĄ" PRACĘ) jest w
          stanie udzielić rzetelnych informacji
          ( a wasza "agencja" jest tego przykładem - ani adresu, ani telefonu nawet nie
          wiadomo w jakim mieście macie siedzibę CZY NIE JEST TO PODEJRZANE?!) na ten
          temat a większość agencji traktuje dziewczyny przedmiotowo i są gotowi wmówić
          ci wszystko byś wkońcu z błyskiem w oku powiedziała " a co mi tam, jadę!".
          Wkrótce(To też już od jakiego czasu?! wieczne nigdy) planujemy rozpoczać
          publikacje opinii i historii dziewczyn, które pracowały już w Japonii.( czy
          zamieścicie również tę zamieszczoną ponizej?!) Często pytacie dlaczego nie
          publikuemy zdjęć hostess. Przyczyna jest bardzo prosta: ze względu na ich
          prywatność, ( no cóż trudno się tym chwalić uprawiając taką profesję) zdjęcia
          naszych podopiecznych podczas pracy w Japonii dostępne są jedynie dla
          aplikujących kandydatek i przesyłane są e-mailem. (bardzo proszę o takie
          zdjęcia na maila to uwierzę)
          salmo pewnie chodziło Ci o tę wypowiedź biednej, oszukanej dziewczyny, której
          nie sposób było nie zauważyć i nie zapamiętać na forum, dlatego ją tutaj cytuje:

"Postanowiłam napisać ponieważ nie mogę spokojme patrzyć na te oferty
          zamieszczane co jakiś czas na tym forum, dla bezrobotnych, najczęściej biednych
          osób. W internecie pełno jest stron bardziej odpowiednich dla takich
          propozycji. Nie dajcie się nabrać dziewczyny. Ja, głupia odpowiedziałam na taką
          ofertę i wyjechałam na "kontrakt" do Japonii, szczesliwie wrocilam, ale tego co
          mnie tam spotkalo nie życzę nikomu. Czary już opadły po przylocie do Tokio i
          przyjeździe do "tzw.apartamentu" okropna nora, którą musiałam dzielić z trzema
          innymi dziewczynami, które już od dwóch miesięcy były na kontrakcie. Kiedy
          pytałam o szczegóły dotyczące pracy hostessy śmiały się i mówiły "sama
          zobaczysz". Potem wizyta w clubie - miejscu pracy. Nie czarujmy się tzw.
          hostessa ma być posłuszna i robić wszystko co gość takiego clubu od niej
          zażąda. Sprzeciw uznawany jest za zerwanie kontraktu. Kiedy postawiłam
          się "opiekunowi - rezydentowi", że nie tak miało to wyglądać Oczywiście mogę
          wyjechać, ale najpierw zwrócę 600$ za bilet do Tokio, a potem jeszcze muszę
          sobie sama kupić bilet na samolot do Polski. Sytuacja bez wyjścia byłam bez
          grosza. Daleko od domu, żadnej pomocy. I zaczeło się musiałam iść z kazdym,
          kto sobie tego życzył - starzy, pijani, śmierdzący i zadnego wyboru. Co jakiś
          czas odbywały się "wymiany" dziewcząt między clubami dla "odświeżenia
          asortymentu" Nie chcę opisywać tego koszmaru. Bagno. Chcialabym o tym okresie
          zapomniec.. ale "niestety" wrocilam z prezentem, urodziłam synka i nawet nie
          wiem kto jest jego ojcem" Myślę, że dlatego, że byłam w ciąży przestałam być
          już tam potrzebna i pozwolono mi wyjechać. Wyjeżdzając do Japonii byłam
          oczarowana tym krajem. Myślałam, że wiele zobaczę i jeszcze dobrze zarobię.
          Prawdziwa przygoda.
          Nic z tego. Nie zobaczyłam nic, a to co zarobiłam wystarczyło mi zaledwie na
          bilet do kraju.
          P.S. Nie podaje nazw ani zbyt wielu szczegółow, ponieważ obawiam się tego, że
          mogą się na mnie zemścić, a zeznawać przecież nikt mnie fizycznie nie zmuszał.
          To jest międzynarodowa gangsterka. Biznes się kręci, a przecież sutenerstwo
          jest ponoć karalne w tym kraju. Gdyby ktoś z policji chciał to chyba może
          namierzyć taką "salme2000" - Jeżeli by chcial? Np. wiem, że taka "salma2000",
          a to tylko mały pionek, dostaje za każdą zwerbowaną dziewczynę ok. 10 000 yenów
          (3 grosze za 1 yena)"
          salmo teraz próbujesz nabierac naiwne dziewczyny na Włochy. Mam tylko nadzieje,
          że w końcu ktoś odpowiedni powołany do tego w tym kraju "prawa i
          sprawiedliwości" się tym zainteresuje. W Polsce jest 500 tys. zawodowych
          prostytutek (jak podają różne źródła) może wśród nich przeprowdzisz werbunek na
          stronach w necie bardziej do tego odpowiednich, a nie na forum PRACA GW. Tam
          przynajmniej nie będziesz musiała udawać i wypisywać tych kłamstw jak tutaj
          nabierając porządne młode dziewczyny. Chociaż domyślam się, że łatwiej takim
          jak ty zarobić na młodej, niedoświadczonej osobie niż cwanej prostytutce, bo
          pewnie juz sama jesteś weteranką w tej profesji i teraz ty chcesz zarobić na
          kimś w ten podły sposób.
    • urania77 Re: WYSOKIE ZAROBKI,HOSTESSA-WŁOCHY 03.02.06, 20:09
      SALMA2000 NAPISAŁA:
      prosze tez nie sugerowac sie komentarzami.jest to zagranie konkurencji lub osob
      ktorym po prostu sie nudzi:))
      KONKURENCJA??????????? JAKA KONKURENCJA, NIKT Z NAS NIE WYSYŁA DZIEWCZYN DO
      BURDELI TAK JAK TY, BRZYDZĘ SIĘ TAKIMI OSOBNIKAMI JAK TY, BO PRZEPRASZAM ALE
      TRUDNO CIĘ NAZWAĆ CZŁOWIEKIEM SKORO ŚWIADOMIE NARAŻASZ DZIEWCZYNY NA BAGNO

ale coz...i tak nasza agencja ma bardzo dobra renome wsrod dziewczyn
      wyjezdzajacyh za granice jako hostessy.my zawsze interesujemy sie co sie dzieje
      z dziewczynami.(wiem to bo sama zaczynalam jako ich klientka)
      JEŻELI TO PRAWDA TO DLACZEGO ŻADNA DZIEWCZYNA NIE WYRAŻA SIĘ POCHLEBNIE O
      WASZEJ AGENCJI, NIE WIDZIAŁAM ŻADNEGO POSTU W OBRONIE WASZEJ AGENCJI, DLATEGO
      NIE MOGĘ CI UWIERZYĆ, KŁAMIESZ NIESTETY

DO MOJEGO STADKA KOMENTATOREK:)))
      ciekawa jestem czy wy macie w ogole jakas prace bo z tego co widze to dniami
      sleczycie przec forum i czatujecie tylko na moje wpisy ahahaha:)))
      NIE CODZIENNIE, AKURAT TEŻ NIE MIAŁABYM CO ROBIĆ TYLKO PILNOWAĆ CZY SĄ TWOJE
      POSTY NA FORUM, MUSZĘ CIĘ ROZCZAROWAĆ CZYTAM WSZYSTKIE POSTY ODNOŚNIE PRACY,
      ALE NIKT NIE WYPISUJE TAKICH BREDNI JAK TY
      A MAM W SWOJEJ NATURZE TO ŻE REAGUJĘ NA DWIE RZECZY:
      NA GŁUPOTĘ I
      NA KŁAMSTWO, A TYLKO TO SOBĄ REPREZENTUJESZ DLATEGO KOMENTUJĘ I NIE ZABRONISZ
      MI TEGO

BĘDĘ KOMENTOWAĆ I WPROWADZAĆ CHOCIAŻ CIEN PODEJRZENIA WŚRÓD CHĘTNYCH DO TEGO
      TYPU WYJAZDÓW

SALMO2000 JAKA SZANUJĄCA SIĘ AGENCJA NA TYLKO E-MAILA, NIE MA ADRESU AGENCJI W
      POLSCE, NIE NA TELEFONU STACJONARNEGO

AGENCJA WIDMO

NIE POZDRAWIAM CIĘ BO NIE JESTEM WREDNA I ŻYCZĘ CI WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE,
      CZYLI PROKURATURY NA GŁOWIE, BO ŻEBY CIĘ KTOŚ WYDUPCZYŁ TO BYŁOBY MAŁO

A SALMO JESZCZE BYM ZAPOMNIAŁA, LINK DO TWOJEJ PROPOZYCJI WYJAZDU:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=698&w=36097363

P.S :))))))))))))) SAME ZADOWOLONE OSOBY TAK, NIE OSZUKUJ SIEBIE A TYM BARDZIEJ
      INNYCH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka