aniakubs Re: islandia-prace budowlane 11.05.06, 17:25 potrzebni sa 2osoby do budowy domow operator walca wiertniczy (domy) osoby do budowy drog angielski komunikatywny +354 6638397 aniaolaf@mi.is Odpowiedz Link Zgłoś
rafaello301 Re: islandia-prace budowlane 16.05.06, 14:23 Bardzo prosze o kontakt w sprawie pracy jako robotnik budowlany.Posiadam szerokie umiejętności jeśli chodzi o tą dziedzinę mianowicie pracowałem przez ostatnie dwa lata we Francji i Anglii jako malarz szpachlarz oraz moonter płyt kartonowo gipsowych.Wcześniej również w Polssce pracowałem jako malarz piaskarz i malarz szpachlarz ale również i betoniarz jak i zbrojarz.Również podstawy elrktryki znam.Jestem w staie podjąć pracę chociażby od zaraz.Mój tel.+48 54 2370287 lub 698357545 i adres email:marcello303@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
budrys54 Re: islandia-prace budowlane 18.05.06, 11:32 jestem zainteresowany. Prosze wiecej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
ekmar46 Re: islandia-prace budowlane 26.05.06, 23:29 Witam Serdecznie! Bardzo jestem zainteresowany propzycją pracy za granicą już od zaraz. Posiadam uprawnienia mistrzowski jako malarz budowlany i stolarz. W tym kierunku mam duże doświadczenie zawodowe. Jako malarz prcowałem między innymi w Pracowniach Konserwacji Zabytków (malowałem zamek królewski w Warszawie)Potrafię wykonac również inne towarzyszące prace remontowe jak również montażowe (ścianki działowe, sufity podwieszane)Jako malarz pracowałem w zeszłym roku w Danii. Co do pracy stolarza mam tu również duże doświadczenie. Przez kilka lat prowadziłem własny warsztat stolarski. Co do swojej pracy zawsze wykonuje ja z pełnym zaangażowaniem i dużą dokładnością. Myślę, że swoje zdobyte doświadczenie mógłbym od jaknajlepszej strony przedstawić w wykonywanej pracy. Przy zainteresowaniu się moją osobą bardzo proszę o kontakt e-mail ekmar@pro.onet.pl lub numer tel. +48 13 4648812. Z poważaniem Marek Kwiatkowski Odpowiedz Link Zgłoś