Dodaj do ulubionych

Warrington-praca od jutra

IP: *.bagu.cable.ntl.com 02.04.07, 21:13
Jesli jest ktos z Warrington kto czyta to forum i poszukuje pracy to prosze
sie 'odezwac'
praca od jutra, od 2pm do 10-pm, przy Liverpool Road, czyli niedaleko samego
centrum Warrington;
pakowanie kosmetykow.
Obserwuj wątek
    • Gość: si Re: Warrington-praca od jutra IP: *.bagu.cable.ntl.com 03.04.07, 16:02
      ogloszenie nadal aktualne, sa obecnie mozliwe 2 zmiany: 6am-2pm i 2pm-10pm
      • Gość: wk Re: Warrington-praca od jutra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 17:01
        fajna praca kurcze,
        • Gość: si Re: Warrington-praca od jutra IP: *.bagu.cable.ntl.com 04.04.07, 18:13
          nooooo.....bardzo fajna.......
          ale NAJfajniej to sie do niej ludzi szukalo:
          niby tyyylu bezrobotnych i szukajacych pracy a 'w praniu' okazalo sie ze Polacy
          to tylko wybrzydzac potrafia, nawet jak im sie prace 'na tacy' poda
          ale ekipa juz zebrana (z trudem!) - zadowoleni, bo nie trzeba dojezdzac (tak
          jak pisalam-blisko centrum) no i podobno 6,80 za godzine :-)
          • Gość: ja Re: Warrington-praca od jutra IP: *.bagu.cable.ntl.com 12.04.07, 19:23
            a sa jeszcze miejsca? jakies dane kontaktowe?
      • Gość: daniell Re: Warrington-praca od jutra IP: 195.8.175.* 04.05.07, 14:19
        witam ; jestem w warrington miesiac , pracowalem w icelandzie lecz stwierdzili
        ze moj angielski nie jest wystarczajaco dobry ,,,< umiem sie dogadac > jezeli
        ta praca z pakowaniem kosmetykow lub jakas inna jest aktualna prosze o kontakt
        pod nr tel. : 07858213369 , mieszkam na chester road takze z dotarciem na
        okreslona godzine nie bede mial problemow - z gory dzieki - daniel
      • Gość: Karola Re: Warrington-praca od jutra IP: *.1-1.cable.virginm.net 22.10.14, 01:21
        wymagana znajomosc języka angielskiego?
    • Gość: bezrobotny Re: Warrington-praca od jutra IP: *.lei3.cable.ntl.com 12.04.07, 19:55
      pewno chodzi o Warrington kolo Liverpulu,bo ze 15 mil od leicester tez jest
      Warrington tylko ze to b.mala wiocha-2 magazyny na krzyz i 1 zmywak-za 6,80£to
      zaraz bym mogl tam jechac,tymczasem moze od poniedzialku bede moze mial robote
      za cale 6£-jako kierowca ciezarowki(spadly zarobki straszliwie-potem z
      doswiadczeniem poszukam lepszej,bo tu kiero tylko doswiadczenie w UK-poza UK
      ich nieinteresuje)
      • Gość: xxx Re: Warrington-praca od jutra IP: 83.141.66.* 04.05.07, 14:50
        serio... ile razy bedziesz pisal ten tekst o kierowcy ciezarowki?
    • Gość: justyna Re: Warrington-praca od jutra IP: 149.254.200.* 10.05.07, 13:15
      Czy Twoja prpopozycja jest nadal aktualna?? Napisz na e-maila szop0@onet.eu
      • Gość: si Re: Warrington-praca od jutra IP: *.bagu.cable.ntl.com 10.05.07, 14:17
        narazie jest komplet no i jeszcze utworzyla sie mala kolejka 'oczekujacych'

poza tym praca nieciekawa - przy rozlewaniu i pakowaniu srodkow do czyszczenia

szkoda tylko ze tu nawet do TAKIEJ pracy sa kolejki chetnych
        • Gość: justyna Re: Warrington-praca od jutra IP: 149.254.200.* 14.05.07, 21:24
          Szukam pracy w Warrington.Jesli ktos ma jakies oferty to odpowiedzcie na maila:
          szop0@onet.eu Z gory dzieki i pozdrawiam
    • Gość: natalia Re: Warrington-praca od jutra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 13:51
      Hej witam serdecznie :) Mam pytanie dotyczace pracy w Warrington- czy są jakieś
      oferty? Niedlugo(22.06.07) przylatuje do Warrington i chciałabym znaleźć jakąs
      pracę (mogę robić "prawie" wszytsko ) :)

Z góry dzięki za jakieś wiadomosci
    • Gość: si Re: Warrington-praca od jutra IP: *.bagu.cable.ntl.com 15.05.07, 12:03
      Narazie jest przestoj ale agencja bedzie potrzebowala/szukala ludzi rowniez do
      innej pracy w Warrington...
      jak tylko zaczna szukac to dam TU znac,
      pozdrawiam.
      • Gość: natalia Re: Warrington-praca od jutra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 13:07
        No to super :) bede w takim razie tu zagladac ;) Mam nadzieje ze jak przyjade
        do Warrington to cos znajde bo wlasnie po to tam jade...

Pozdrawiam cieplutko :)
        • Gość: si Re: Warrington-praca od jutra IP: *.bagu.cable.ntl.com 15.05.07, 15:13
          hi, hi - moja siostra ma taka sama nadzieje :-)
          a ja z kolei trzymam kciuki zeby sie jej udalo (jak dobrze pojdzie to ja
          wciagne tez do tej fabryki)...
          a skad jedziesz?
          • Gość: justyna Re: Warrington-praca od jutra IP: 149.254.200.* 16.05.07, 13:14
            to zajefajnie:)) Jak bedziesz cos wiedziec to daj znac;) Bo ja tez szukam pracy
            w Warrington.Pozdrawiam:))
            • Gość: justyna Re: Warrington-praca od jutra IP: 149.254.200.* 16.05.07, 13:17
              jak mozna sie z Toba skontaktowac??? Nie podales/as zadnego kontaktu:( Moze
              e-mail lub numer telefonu???//
          • Gość: NATALIA Re: Warrington-praca od jutra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:36
            :) No to życze Twojej siostrze szczęścia, ale sobie również tego życze, przyda
            się :)kto wie, może przez przypadek się tam sptkamy w końcu świat jet mały :)
            • Gość: Natalia Re: Warrington-praca od jutra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:38
              Acha jakby ktoś coś wiedzial i chciał powiedziec ;) to podaje maila na wszeli
              wypadek:)

thalia85@interia.pl
              • gosia-nie Re: Warrington-praca od jutra 02.06.07, 19:04
                witam!
                także wybieram się do warrington od 4 lipca. szukam pracy i mieszkania dla 3
                osób. jeśli ktoś chciałby coś współnająć to proszę na maila:)
                pozdrawiam
    • Gość: justyna Re: Warrington-praca od jutra IP: 149.254.200.* 04.06.07, 12:20
      Jestem zainteresowana ta oferta.Mozesz wiecej napisac o szczegolach na mojego e-
      maila lub podac swoj numer telefonu??Bo mozna sie z Toba skontaktoac tylko
      poprzez ta stronke:((A to jest moj numer:7784992958. Dzieki i pozdrawiam:))
    • Gość: Lukasz Skowron Re: Warrington-praca od jutra IP: *.as13285.net 09.02.14, 16:57
      Witam jestem zainteresowany oferta pracy do pakowania kosmetyków itp posiadam wlasne auto jestem osoba ambitna szybko uczaca sie z jezykiem ang. w celu kontaktu prosze o tel. lub e mail
    • Gość: Tomasz Ziemlanowsk Re: Warrington-praca od jutra IP: *.40.249.97.threembb.co.uk 24.02.14, 22:21
      Witam jezeli aktualne prosze o podanie kontaktu lub kontakt ziemlanowskit@gmail.com 07473869554
      • Gość: Agata Re: Warrington-praca od jutra IP: *.12-3.cable.virginm.net 26.02.14, 17:56
        Witam,
        Czy oferta aktualna?
        Pozdrawiam
    • grzes_s Re: Warrington-praca od jutra 18.06.17, 10:46
      Proszę o kontakt. Jestem zainteresowany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka