nessie-jp 24.09.09, 19:02 Czyli o produktach dziwnych i zaskakujących: www.moto-mix.pl/produkt/naklejka-plemnik.htm Naklejka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Re: W oparach absurdu 24.09.09, 19:06 Z tej samej bajki absurdzik pozytywny: Wszyscy znają powszechnie rozlepianą na samochodach chrześcijańską rybkę. A tu mamy: www.moto-mix.pl/produkt/naklejka-sushi-czarna.htm Mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: W oparach absurdu 24.09.09, 19:09 Rybka, sushi- brakuje jeszcze nalepek ze spaghetti. A dokładniej z Latającym Potworem Spaghetti. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: W oparach absurdu 24.09.09, 19:25 Tak w ogóle to ja szukałam takiej naklejki-rybki z nogami, dla darwinistów... Ale nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: W oparach absurdu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.09.09, 19:31 Hmmm... może są firmy, które wykonują nalepki według pomysłu klienta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: W oparach absurdu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.09.09, 19:50 Antyklerykalni mogą używać takich nalepek: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: W oparach absurdu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.09.09, 19:51 A lubiący skandale miłośnicy trunków takich: Odpowiedz Link Zgłoś
blue-leeloo Re: W oparach absurdu 24.09.09, 20:19 Jak pierwszy raz zobaczyłam naklejony na samochodzie jadącym przede mną ten znak, to naturalne było pierwsze skojarzenie ze znakiem chrześcijaństwa. Ale jakoś mi się nie mieściło, że się go umieszcza np. na zderzaku. Tak więc przyszło drugie skojarzenie, że to pewnie znak od producenta. Że taki opływowy kształt modelu, mały opór powietrza, mniejsze spalanie itp :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: W oparach absurdu 25.09.09, 16:16 blue-leeloo napisała: > Jak pierwszy raz zobaczyłam naklejony na samochodzie jadącym przede > mną ten znak, to naturalne było pierwsze skojarzenie ze znakiem > chrześcijaństwa. Ale jakoś mi się nie mieściło, że się go umieszcza > np. na zderzaku. Tak więc przyszło drugie skojarzenie, że to pewnie > znak od producenta. Że taki opływowy kształt modelu, mały opór > powietrza, mniejsze spalanie itp :D ee tam usłyszałam lepsze tłumaczenie "ryby": świeży kierowca Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: W oparach absurdu 12.12.09, 16:27 Rybka oznacza, że kierowca jedzie na oleju ze smażalni:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: W oparach absurdu 24.09.09, 23:01 nessie-jp napisała: > Tak w ogóle to ja szukałam takiej naklejki-rybki z nogami, dla > darwinistów... Ale nie znalazłam. O takiej, ło? Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: W oparach absurdu 24.09.09, 23:15 moja ulubiona wersja tuningowej rybki to ta z patelnią pod spodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) O/t IP: *.cable.smsnet.pl 25.09.09, 16:13 I.nes, ten walther p88 z wizytówki to na męża uspokajacz?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: O/t 12.10.09, 19:40 Gość portalu: :) napisał(a): > I.nes, ten walther p88 z wizytówki to na męża uspokajacz?:)) nie, na każdego chętnego ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: O/t IP: *.cable.smsnet.pl 13.10.09, 20:40 Nie ma to jak zdrowe podejście do instytucji niewolnictwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: O/t 13.10.09, 21:23 Gość portalu: :) napisał(a): > Nie ma to jak zdrowe podejście do instytucji niewolnictwa:) bo w moim wieku, to tylko zdrowie się już liczy :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: O/t IP: *.cable.smsnet.pl 13.10.09, 21:41 Tysiąc lat temu byłabyś pewnie babką stojącą nad grobem, ale nie kokietuj, jeszcze mogiesz se poużywać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek z kotem Re: O/t IP: 208.85.242.* 13.10.09, 21:10 czyli mamy nie walic w konkury? a co jesli ktory absztyfikant sprobuje, zastrzelisz po jak modliszka? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: O/t 13.10.09, 21:22 Gość portalu: jarek z kotem napisał(a): > czyli mamy nie walic w konkury? a tego nie powiedziałam - możecie próbować, choć poprzeczka wysoko ;) > a co jesli ktory absztyfikant sprobuje, zastrzelisz po jak > modliszka? :)))))))))) zależy co wykaże kontrola jakości ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
p.aulinka Re: W oparach absurdu 24.09.09, 23:44 ale nalezy zauważyć ze rzeczony plemnik jest w atrakcyjnej cenie (4 zł) :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: W oparach absurdu 25.09.09, 13:50 p.aulinka napisała: > ale nalezy zauważyć ze rzeczony plemnik jest w atrakcyjnej cenie (4 zł) :) To zapewne wynika z wyczerpania się nakładu Stalowych Jajeczek. Same plemniki nadmiarowe im zostały, to wyprzedają... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: W oparach absurdu 25.09.09, 15:35 likier w plemniku. widziałem takie coś sprzedawane na Walentynki w sklepie spożywczym błeeee (nie wiem czy pójdzie link) w razie czego to tutaj, na dole www.buteleczki.opole.pl/kategoria.php?id=6#63 Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: W oparach absurdu 25.09.09, 15:53 No co ty, plemnik jak żywy! Dokupisz jakieś Jajko-Niespodziankę, i już możesz zakładać zakład produkcyjny bombonierek! Tylko czym się karmi takie czekoladowo-likierowe potomstwo, zanim urośnie w bombonierkę? Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: W oparach absurdu 25.09.09, 18:14 Ładny plemnik. Tak co prawda trochę z wyglądu porażony prądem i sztywny :) Ale co tam, w sam raz na likier Odpowiedz Link Zgłoś
p.aulinka Re: W oparach absurdu 25.09.09, 19:32 A ten z kolei plemnik ma śjakiegoś zeza więc lekko sie boje o jakość materiału genetycznego jaki ze soba niesie Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: W oparach absurdu 25.09.09, 19:36 a powiedz mi jedna z drugo.. widział która z ZAKRĘCONYM OGONEM? no widziałaaa? aaaa? to ile wy macie dioptrii? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: W oparach absurdu 25.09.09, 21:35 drzejms-buond napisał: > a powiedz mi jedna z drugo.. > widział która z ZAKRĘCONYM OGONEM? No dobra, będę od teraz oglądać każdemu ogonek. Z lupą. Jak zakręconego znajdę, to ci podeślę. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: W oparach absurdu 25.09.09, 21:32 i podkrążone oczy ;-) coś nie teges ten plemnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: W oparach absurdu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.09.09, 21:37 To chyba są brwi. Ale w takim wypadku Pan Plemnik ma coś nie tak z szyją. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: W oparach absurdu 25.09.09, 21:39 Gość portalu: 3,14-Roman napisał(a): > To chyba są brwi. Ale w takim wypadku Pan Plemnik ma coś nie tak z szyją. Ón nie ma szyi! To jest ta Pierońsko Szlanga! Wiesz, od grzechu pierworodnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: W oparach absurdu IP: *.cable.smsnet.pl 25.09.09, 21:40 Ale musi być ab:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: W oparach absurdu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.09.09, 21:44 Ale on na takiego sztywnego wygląda, jak on się wokół tego bauma, znaczy, drzewa okręcił? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: W oparach absurdu 25.09.09, 21:58 Wy mnie chcecie do grobu wpędzić z tymi kręconymi ogonkami. No a ten widać był Wynżem Drzeworównoległym, a nie okręcalnym. Wbił się ogonkiem w grunt, oczkiem załypał, likierem skusił... Inna teoria jest taka, że sztywność i prostactwo jest rezultatem bycia ap. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: W oparach absurdu IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.09.09, 22:00 Przecież widać, że ten plemnik się napruł likierem i jest sztywny. Jacy Wy ślepi :) Ja też je widziałam i dla mnie też ohyda, fuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: W oparach absurdu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.09.09, 22:04 Jak w stanie nieważkości, to czemu oczka tak trzeźwo patrzą? Odpowiedz Link Zgłoś
p.aulinka Re: W oparach absurdu 26.09.09, 00:17 maitresse.d.un.francais - nie w ta strone paczysz :) On ma wyraz potepiajacego zdziwienia na twarzy co wynika z wysoko uniesionych brwi niczym u przedwojennej guwernantki ... ps. z zakreconym ogonkiem mówicie - hm, musze sprawdzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciuś Re: W oparach absurdu IP: 195.26.78.* 10.12.09, 11:46 mam takiego! po wyciućkaniu zawartości nalewam do niego ciepłej bądź zimnej wody i zaspokajam nim dziewczyny, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
aschonti Re: W oparach absurdu 12.12.09, 19:36 Jednakowoż 4 zł za JEDNEGO? Żeby ich choć milion było... Odpowiedz Link Zgłoś
mow.mi.boska Re: W oparach absurdu 13.10.09, 20:34 www.giantmicrobes.pl/katalog/komorki-ciala/plemnik pluszowy plemnik i inne komórki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diegosia Re: W oparach absurdu 14.10.09, 10:31 No dobra, plemnika pluszowego miec nie musze... ale te bakterie i inne mikroby sa genialne. Tylko sie zastanawiam, czy aby przez ich posiadanie i udomowienie nie zacheci kolegow (tych mikrobow czyli) do blizszej znajomosci ze mna, bo jesli tak, to musze sie zastanowic nad ostateczna lista ew. chorob... Dzieki za link! :) Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: W oparach absurdu 10.12.09, 12:16 O Jezu, ale fajny, chcialabym miec taka broszke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: W oparach absurdu IP: *.147.96.104.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.12.09, 23:46 Ekhhhh... wątek robi się pomału świński :) (ostrzegam, słowo "broszka" jest przez Naród interpretowane wielojako") Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: W oparach absurdu 13.12.09, 15:42 O masz Ci los, o tym nie pomyslalam. Chcialabym miec taka, ekhm, bizuterie, najlepiej z bursztynem w glowce. Czy ktos wie, gdzie mozna cos takiego dostac, czy trzeba robic na zamowienie? Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: W oparach absurdu 13.12.09, 15:43 www.klimt02.net/uploaded_images/16443.jpg 1.bp.blogspot.com/_N3AIr4ozFyM/SWtzQ_ZIaMI/AAAAAAAAAhY/SgfTKDaE0tw/s400/P1120004.jpg ale to jeszcze nie to Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: W oparach absurdu 11.12.09, 05:02 nessie-jp napisała: > rzeczy. Ale STALOWY PLEMNIK? No a z czego, myslisz, urodzil sie Iron Man? Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: W oparach absurdu 11.12.09, 08:57 Hej no! KOLOR stalowy, a nie plemnik. Na moje oznacza gościa "nieuważnego", któremu kapie z pędzla. Lepiej uważać plemniki atakują!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: W oparach absurdu 13.12.09, 15:54 Kirke, tak z ciekawości - kogo do czego chcesz przekonać, używając takiego zdjęcia w sygnaturce na Forum Humorum? Odpowiedz Link Zgłoś