Dodaj do ulubionych

Jak mieć przeciwko sobie całe fora

20.11.09, 00:34
i ich użytkowników?
Jak w temacie.
Obserwuj wątek
    • blind_as_a_bat Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 00:38
      A po co?
      • dysqutant Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 01:13
        Po prostu... Fora ze dwora...
    • morekac Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 01:49
      Sposób I
      Zadać durne pytanie typu "Mam dwumiesięczne dziecko, które bez przerwy wymusza
      płaczem jedzenie. Czy trzeba już wprowadzić dyscyplinę i stosować karny jeżyk."
      Kiedy już oburzone forum się rozindyczy, należy napisać "Nie takich rad
      oczekiwałam". Po następnym indyczeniu rzucić coś w stylu "Głupie krowy". Pytać
      tak na każdym forum. Pisać innym, że są głupie/i, popełnić stosowną ilość błędów
      ortograficznych i stylistycznych. Można jeszcze zacząć tak "On pije zdradza nie
      zarabia, ale dziecko musi mieć ojca" Dalsze postępowanie jak wyżej. Miotać obelgi.
      Sposób II
      Wchodzić na każde forum i obsesyjnie pisać "to skutek wredności kobiet" lub
      bardziej powalający tekst - bez większych modyfikacji wrzucać na każdy wątek
      od dylematów nad marką samochodu, poprzez wychowanie dzieci, na przyczynach
      dysleksji kończąc.

• Gość: invisible7 Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.11.09, 02:27
        Pisać "wspułczuję twoim dziecią", "swoim synką", nie stosować interpunkcji i
        podziału na zdania, a na wszelkie uwagi krytyczne wymawiać się dyslekCją.
        • Gość: justytka wspułczuję twoim dziecią IP: *.chello.pl 21.11.09, 14:02
          to nie pomoże, ja po takim tekście rezygnuję z dalszego czytania i nawet nie
          marnuję energii na odpisywanie.
      • airtair Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 21.11.09, 15:34
        Nie mam zamiaru poddawać swojej opinii "wredne baby", choć był ten
        czas, że miałam dobre chęci i intencje- niestety, panie mogą
        wszystko, łącznie z czytaniem myśli.vPewnie wiele za mną, ale
        jeszcze więcej przede mną :>. Za błędy stosownie przepraszam, ba! Ja
        błagam o wybaczenie!
    • Gość: 3,14-Roman Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.146.129.166.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.11.09, 02:39
      Chwalić się i tylko chwalić się. Niech Twój mąż będzie piękny jak Apollin i mądry jak Hermes, a kochający jak troskliwy miś. Niech Twa żona jest Afrodytą o mózgu Ateny i sercu ze złota. Niech Twoje dzieci są ciche, grzeczne, śliczne i otrzymują same szóstki w szkołach. Niech Twa praca jest cudowna i prestiżowa, samochód najlepszy, a dom zawsze świeży i czysty. Pamiętaj- nigdy nie wrzeszcz na dzieci ani na męża/żonę, bądź ideałem i z pozycji boga/bogini patrzącej łaskawie na szaraczków udzielaj światłych rad. O ludziach mniej fajnych od Ciebie wyrażaj się ze źle skrywaną pogardą i lekceważeniem.

Pamiętaj- jesteś inteligentny/lubiany/przystojny/zamożny.

Dla podkreślenia swojego statusu nielubianego ustaw sobie odpowiedni nick. "Inteligent" "Nonkonformista" "Piekna jak marzenie".

A jak wyskoczy Ci jakiś prawdziwy problem do omówienia, załóż sobie jednorazowy nick (po co psuć sobie reputację) i błagaj o pomoc, starając się nie zwracać uwagi na docinki innych "ideałów".

:)
      • drzejms-buond Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 09:35
        oj, to niezwykle proste jest.
        wystarczy pisać to co się myśli
        a gdy myśli się inaczej niż własciel forum
        trzeba poczekać parę dni az plotka o NASZYM ŻYCIU PRYWATNYM
        rozejdzie się drogą mejlową wsród uczestników forum
        a potem , automatycznie info z jednego forum
        przechodzi na następne...

no
        i po paru dniach mamy przesr...
        ludzie uwielbiają plotki, bez względu na status społeczny...
        niestety
        • matylda07_2007 Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 10:02
          Zazwyczaj zaglądam na fora o dzieciach, więc ta tematyka jest mi najbliższa.
          Wystarczy:
          - karmić butelką, nie piersią,
          - podać słodycze,
          - od czasu do czasu dać danonka,
          - to samo z parówką
          I gotowe!
          • Gość: rzarufka Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.214.77-86.rev.gaoland.net 20.11.09, 21:30
            Tez z forow babskich i dzieciowych:
            - karmic piersia dluzej niz 6 mies, albo co gorsza powyzej 1 roku
            - nie kupic wozka z gondolka lub kupic drogi o super designie
            - nosic biustonosz 75 C ( no lobbystki chodzcie mnie zjesc!)
            - napisac post o wrednej tesciowej co obiecala zostac z dzieckiem, ale w oststniej chwili olala wnuka i poszla np. na silownie.
            • Gość: rzarufka Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.214.77-86.rev.gaoland.net 20.11.09, 21:35
              I jeszcze mi sie przypomnialo: kupic ekskluzywna/droga rzecz i wkleic zdjecie na FotoForum. To dopiero popis gromow!
            • Gość: dzidzi Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 22:09
              > - nosic biustonosz 75 C ( no lobbystki chodzcie mnie zjesc!)

albo 75 B (przecież taki rozmiar NIE istnieje) i w dodatku
              zaopatrywać się w bieliznę Triumpha:)

Zadać niewinne pytanie,w jaki sposób zapobiec odwiedzinom kota w
              ogródku i pozostawianiu strawionych śladów przez tegoż zwierzaka.
        • airtair Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 21.11.09, 15:37
          > ludzie uwielbiają plotki, bez względu na status społeczny...
          > niestety
          Co za brednie! Wedle swej natury "trzymają się" grupowo i mają
          zapatrywnie towrzyskie- zaś nigdy nie starają się przekręcać swoich
          imion :).
    • Gość: Agi Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.134.155.3.static.crowley.pl 20.11.09, 12:19
      Wypowiedzieć się krytycznie o jakiejś modnej akcji charytatywnej na rzecz dzieci
      (najlepiej Pajacyk albo WOŚP).
      • izabella1991 Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 15:10
        Proste to-to jak krowi ogon.nalezy zatem:
        - skrytykowac ludzi:starszych,ciezarne i malymi dzieciakami,ktorzy laza jak
        swiete krowy,pakuje sie gdzie nie trzeba...
        -powiedziec jasno i wyraznie,ze bycie ojcem/matka to rowniez obowiazki i nie mam
        zyczenia sluchac wycia,wrzaskow rozwydrzonych bachorow gdziekolwiek
        -przyznac sie,ze np. male dzieci smierdza(wszystkie i bez wyjatkow)
        -u fryzjera,kosmetyczki,w nocnym klubie,na sali egzaminacyjnej(a
        jakze-widzialam)bachory sa potrzebne jak sanki w maju
        -ze co poniektore matki to bezmyslne maciory rozplodowe
        Duzo tego....Acorns mialby pole do popisu.Prawda,wie ktos moze,gdzie on sie
        podziewa?Pozdawiam-Iza
        • Gość: jaga Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.chello.pl 21.11.09, 16:05
          Izuniu nie denerwuj sie tak bo Ci cukieer " skoczy"
    • Gość: rosetta Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 15:24
      No kto jak kto, ale to potrafisz najlepiej, więc po co pytasz Pani vel Panie gazeto o kilku dziwnych logo i idiotycznych wypowiedziach to tu, to tam...
      • Gość: stary piernik Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 16:01
        J.w. :)
        I:
        na Forum Kuchnia przyznać się do stosowania wszelkiego rodzaju
        kostek, veget i innych polepszaczy smaku;
        zwrócić uwagę na błąd ortograficzny - przecież to nie Forum
        Ortografia;
        mieć inne zdanie niż bezkrytyczne Kółko Wzajemnej Adoracji.
    • donyaa Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 17:54
      musisz być chociaż w 10% bystry... więc to nie kariera dla ciebie
      • Gość: rosetta Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 21:30
        Autor: gazeta_mi_placi ☺ 23.10.09, 16:08
        Dodaj do ulubionych Skasujcie
        Odpowiedz
        Nie mam dzieci i nie czuję się mniej kobieca z tego powodu.
        Powiem więcej-miałam w swoim życiu dwóch żonatych i dzieciatych facetów (więc niby ich żony wg tamtej rzekomej teorii były bardziej kobiece ode mnie) i jakoś oni mimo tej "większej kobiecości" woleli spotykać się ze mną smile
        Skoro kobiety w ciąży lub mające dzieci są bardziej kobiece od innych to czemu tamci Panowie woleli spotykać się ze mną: niedzieciatą czyli rzekomo mniej kobiecą?
        Hehe

Z takimi textami, to sorry, ale... Twoja osoba to żenada...
        • invisible7 Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 21:32
          Mieć taką sygnaturkę jak moja obecna :) Pewnie będę miała przeciwko sobie
          wszystkich antykociarzy :) I dobrze - zdania nie zmienię ;)
          • heca7 Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 22:41
            To proste.
            Wystarczy założyć wątek: chodzę do kościoła a Wy?
            wypiłam kieliszek wina w ciąży,
            matka pracująca to zła matka,
            matka niepracująca to zła matka
            itd
            A już napisać, że się chrzci dziecko ze strachu przed rodziną to jak strzelić
            sobie w stopę;)
        • thorgal_aegirsson Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora - OT 20.11.09, 22:36
          Gość portalu: rosetta napisał(a):

> Z takimi textami, to sorry, ale... Twoja osoba to żenada...

"Twoja osoba..." Boskie, fantastyczne. Gdzie uczą takiej polszczyzny? :]
        • Gość: 3,14-Roman Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.146.146.251.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.11.09, 22:50
          Do rosetty: to chyba nie miejsce na prywatne porachunki?
          • dzidzia_bojowa Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 22:55
            Moja osoba stwierdziła, że osoba rosetty ma przeciw sobie całe forum:))))
            • Gość: 3,14-Roman Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.146.146.251.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.11.09, 23:01
              Moja osoba, posiadająca wiedzę na temat forum Humorum, w dniu dzisiejszym stwierdziła, że masz rację.
              :)
              • Gość: 3,14-Roman Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.146.146.251.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.11.09, 23:08
                O, przepraszam! Miało być: "Twoja osoba ma rację".
            • barwin555 Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:19

• maitresse.d.un.francais nie całe forum 21.11.09, 22:42
              tylko wszystkie osoby użytkowników forum
          • misiania Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:03
            no cóż, chyba obie panie - i gazeta i rozeta - gdzieś tu na forach ogólnie
            dostępnych zapragnęły prać prześcieradła...
            • thorgal_aegirsson Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:06
              misiania napisała:

> no cóż, chyba obie panie - i gazeta i rozeta - gdzieś tu na forach ogólnie
              > dostępnych zapragnęły prać prześcieradła...

Muahahhahahahha. XD
              • misiania Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:14
                Muahahhahahahha. XD

coś jak Mahabharata :)))) podobuje mi się :)))
          • thorgal_aegirsson Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:06
            Gość portalu: 3,14-Roman napisał(a):

> Do rosetty: to chyba nie miejsce na prywatne porachunki?

Moja osoba, samozwańczo autorytatywna, stwierdza, że coraz częściej zaglądają tu
            jakieś dziwne postaci.
            • misiania Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:12
              a moja osoba kiwa tylko głową i stwierdza, że masa osób siedzi po krzakach,
              podgląda FH, podczytuje, ale nie zamierza się wysilać na tyle, by coś napisać. i
              dopiero gdy jakiś post dźgnie kogoś jak pogrzebaczem w piętę to nagle rąsie
              klawiaturę odnajdują...
              • airtair Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 21.11.09, 15:42
                Były czasy, że trzeba było do książek zaganiać... dziś to samo do
                klawiatury. ;)
        • Gość: 3,14-Roman Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.146.146.251.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.11.09, 23:10
          Kiedy słyszę: "moja osoba", oczyma duszy mojej widzę człowieka trzymającego zwłoki w tapczanie.

Tak w ogóle, to z tymi osobami fajna zabawa jest. Pewnie wielu z Was zetknęło się w swoim życiu z jakimś kodeksem prawnym i zauważyło określenie: "osoby trzecie". Zawsze mnie to bawiło. Przecież jest tylko jedna osoba trzecia- DUCH ŚWIĘTY.
          • thorgal_aegirsson Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:15

> Kiedy słyszę: "moja osoba", oczyma duszy mojej widzę człowieka trzymającego
            zwłoki w tapczanie.

Akurat ja widzę wtedy Przemysława Edgara. Taaa, wiem, nie kopie się leżącego. ;)
          • misiania Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:16
            a mnie zawsze zachwycały określenia "samopierw", "samowtór" i "samotrzeć".
            jednosłowowe oksymorony, bajka dla mózgu po prostu! :D
            • 3.14-roman Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:27
              W takim razie twojej osobie powinno spodobać się to:

"Jarosław zaś zebrawszy Ruś i Waregów, i Słowien, poszedł przeciw Bolesławowi i Światopełkowi, i przyszedł ku Wołyniowi, i stali po obu stronach rzeki Bugu. I miał Jarosław piastuna i wojewodę imieniem Budy, i począł on lżyć Bolesława, mówiąc: „Oto ci przebodziem oszczepem brzuch twój tłusty". Był bowiem Bolesław wielki i ciężki, że i na koniu ledwo mógł siedzieć, lecz był roztropny. I rzekł Bolesław do drużyny swojej: ,,Jeśli was ta obelga nie obraża, to ja polegnę sam". Wsiadłszy na koń wjechał do rzeki, a za nim wojsko jego. Jarosław zaś nie zdążył uszykować się, i zwyciężył Bolesław Jarosława. I uciekł Jarosław samoczwart."
              --
              "Kiedy on myśli, to mózg mu tak fajnie o czaszkę grzechoce"
              (przyjaciel o mnie)
              • gazeta_mi_placi Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:50
                Roman a maila ostatniego otrzymałeś? :P
            • dzidzia_bojowa Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:34
              Jam wiem czy oksymorony? Raczej archaizmy. Wiadomo przecież, ze nie ma w tym nic
              sprzecznego: samowtór, czyli osoba opisywana z towarzyszem. I analogicznie:
              samotrzeć czyli w trójkę z głównym bohaterem. Sorry za dydaktyzm. To się już nie
              powtórzy, słowo!
              • misiania Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:41
                wiesz, oksymoron w sensie: samo - wtór. samo - trzeć. samo - czwór. idąc tym
                tropem to jestem na tym łez padole samo - sześćkomasiedemsiedemmiliardowęć.

jedźmy, nikt nie woła :)))
                • dzidzia_bojowa Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:47
                  misiania napisała:

> wiesz, oksymoron w sensie: samo - wtór. samo - trzeć. samo - czwór. idąc tym
                  > tropem to jestem na tym łez padole samo - sześćkomasiedemsiedemmiliardowęć.
                  >
                  > jedźmy, nikt nie woła :)))

Dobre:) Poddaję się:)
                  Ale w dawnej Polszcze to w takiej liczbie konnych nie udawano się w dal. Chociaż
                  może, kto wie?
                  • Gość: vandulka Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 10:47
                    A nie, moja osoba protestuje - jeszcze Walezy uciekł z Krakowa
                    samopiąt i na tym koniec, samoszóść już nikt nie peregrynował, nie
                    było też samotłum. Ja tam bym to przywróciła, bo wdzięczne i dobrze
                    oddaje istotę rzeczy - jeden ważniak i otoczenie. Jak Święta Anna
                    Samotrzecia.
              • frred Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 21.11.09, 00:48
                Dzidziu, popieram Cię całym przepitym sercem, choć być może samo...tnie. To są
                archaizmy, a nie oksymorony. "To jest dupa, synu. I nigdy nie daj sobie wmówić,
                że to jest coś innego" - że niedokładnie zacytuję Mleczkę.

Ataki na Ciebie są atakami na mnie.

Jednak jest to zamęt grubymi nićmi szyty i te zniknięte parówki jeszcze mocniej
                zewrą nasze szeregi.
          • dzidzia_bojowa Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:18

> Kiedy słyszę: "moja osoba", oczyma duszy mojej widzę człowieka trzymającego zwł
            > oki w tapczanie.

A mnie nieodmiennie zwrot ten kojarzy się z panem Edgarem Gosiewskim. Nie wiem
            dlaczego bo przecież "moją osobą" z upodobaniem tytułuje się wielu polityków.
            • thorgal_aegirsson Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:21
              dzidzia_bojowa napisała:

> A mnie nieodmiennie zwrot ten kojarzy się z panem Edgarem Gosiewskim. Nie wiem
              dlaczego bo przecież "moją osobą" z upodobaniem tytułuje się wielu polityków.

Przybij 5. ;)
          • Gość: Azorek Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.09, 11:31

> Kiedy słyszę: "moja osoba", oczyma duszy mojej widzę człowieka trzymającego zwł
            > oki w tapczanie.

:)))))))))
            Oh, Roman, Roman...:)))
    • gazeta_mi_placi Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 21.11.09, 11:54
      Forum Oszczędzanie i Codzienne Zakupy:

*Przyznać się że robi się zakupy w innych sklepach spożywczych niż Lidl
      i Biedronka.
      *Niewinnie zapytać gdzie można kupić produkt "taki a taki" (z półki wyższej niż średnia).
      *Kupować kosmetyki w Sephorze a nie w Biedronce i nie ukrywać tego.
      *Zapytać się gdzie możliwie najtaniej kupić czarne trufle (w końcu forum "Oszczędzamy" więc czemu nie zaoszczędzić na truflach i zapytać gdzie taniej)

Forum Kraków:

*nieśmiało odnieść się do tego,że w Nowej Hucie bywa niebezpiecznie
      i już dla stada nowohucian jesteś wrogiem nr 1.
      Wypomną Ci nawet w innym wątku,że to dlatego że "rzucił Cię chłopak z Huty".W końcu w Nowej Hucie jest zielono i bezpiecznie :-)

Forum Ciąża i Poród:

* jak wyżej napisać że w ciąży było się na całonocnej imprezie,poleciało na urlop do tropików samolotem w dodatku i od czasu do czasu pija się kieliszek czerwonego wina
      * zapytać ile płaci się za cesarkę bez wskazań medycznych

Inne fora:

Zaatakować osoby powszechnie lubiane i mające wokół siebie tłumek TWA.
      Gdy poprze Cię w tych atakach osoba z przeciwnego obozu (też mająca tłumek TWA choć może mniejszy) przez pewien czas miej z nią wspólny front po czym za jakiś czas zaatakuj także ją.
      Wtedy już będziesz obrywać symetrycznie z obu stron :-)

• airtair Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 21.11.09, 15:31
      Najlepiej pić herbatę i kawę w towarzystwie, ale tak naprawdę mieć
      coś przeciwko piciu kawy i herbaty- a to może być aluzja do np.
      światłowstrętu, który mozna pomylić ze światowstrętem- jedno "ł"
      zawieruszone, wszak anglicy nie mają niczego podobnego w swoim
      alfabecie, a najprościej rzecz ujmując- wtedy ma się przeciwko sobie
      nie tylko fora ale ba, cały świat i bal :/.
    • Gość: gosc Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.tbcn.telia.com 21.11.09, 22:38
      byc soba Gazeto ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka