gazeta_mi_placi 20.11.09, 00:34 i ich użytkowników? Jak w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dysqutant Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 01:13 Po prostu... Fora ze dwora... Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 01:49 Sposób I Zadać durne pytanie typu "Mam dwumiesięczne dziecko, które bez przerwy wymusza płaczem jedzenie. Czy trzeba już wprowadzić dyscyplinę i stosować karny jeżyk." Kiedy już oburzone forum się rozindyczy, należy napisać "Nie takich rad oczekiwałam". Po następnym indyczeniu rzucić coś w stylu "Głupie krowy". Pytać tak na każdym forum. Pisać innym, że są głupie/i, popełnić stosowną ilość błędów ortograficznych i stylistycznych. Można jeszcze zacząć tak "On pije zdradza nie zarabia, ale dziecko musi mieć ojca" Dalsze postępowanie jak wyżej. Miotać obelgi. Sposób II Wchodzić na każde forum i obsesyjnie pisać "to skutek wredności kobiet" lub bardziej powalający tekst - bez większych modyfikacji wrzucać na każdy wątek od dylematów nad marką samochodu, poprzez wychowanie dzieci, na przyczynach dysleksji kończąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: invisible7 Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.11.09, 02:27 Pisać "wspułczuję twoim dziecią", "swoim synką", nie stosować interpunkcji i podziału na zdania, a na wszelkie uwagi krytyczne wymawiać się dyslekCją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justytka wspułczuję twoim dziecią IP: *.chello.pl 21.11.09, 14:02 to nie pomoże, ja po takim tekście rezygnuję z dalszego czytania i nawet nie marnuję energii na odpisywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
airtair Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 21.11.09, 15:34 Nie mam zamiaru poddawać swojej opinii "wredne baby", choć był ten czas, że miałam dobre chęci i intencje- niestety, panie mogą wszystko, łącznie z czytaniem myśli.vPewnie wiele za mną, ale jeszcze więcej przede mną :>. Za błędy stosownie przepraszam, ba! Ja błagam o wybaczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.146.129.166.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.11.09, 02:39 Chwalić się i tylko chwalić się. Niech Twój mąż będzie piękny jak Apollin i mądry jak Hermes, a kochający jak troskliwy miś. Niech Twa żona jest Afrodytą o mózgu Ateny i sercu ze złota. Niech Twoje dzieci są ciche, grzeczne, śliczne i otrzymują same szóstki w szkołach. Niech Twa praca jest cudowna i prestiżowa, samochód najlepszy, a dom zawsze świeży i czysty. Pamiętaj- nigdy nie wrzeszcz na dzieci ani na męża/żonę, bądź ideałem i z pozycji boga/bogini patrzącej łaskawie na szaraczków udzielaj światłych rad. O ludziach mniej fajnych od Ciebie wyrażaj się ze źle skrywaną pogardą i lekceważeniem. Pamiętaj- jesteś inteligentny/lubiany/przystojny/zamożny. Dla podkreślenia swojego statusu nielubianego ustaw sobie odpowiedni nick. "Inteligent" "Nonkonformista" "Piekna jak marzenie". A jak wyskoczy Ci jakiś prawdziwy problem do omówienia, załóż sobie jednorazowy nick (po co psuć sobie reputację) i błagaj o pomoc, starając się nie zwracać uwagi na docinki innych "ideałów". :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 09:35 oj, to niezwykle proste jest. wystarczy pisać to co się myśli a gdy myśli się inaczej niż własciel forum trzeba poczekać parę dni az plotka o NASZYM ŻYCIU PRYWATNYM rozejdzie się drogą mejlową wsród uczestników forum a potem , automatycznie info z jednego forum przechodzi na następne... no i po paru dniach mamy przesr... ludzie uwielbiają plotki, bez względu na status społeczny... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 10:02 Zazwyczaj zaglądam na fora o dzieciach, więc ta tematyka jest mi najbliższa. Wystarczy: - karmić butelką, nie piersią, - podać słodycze, - od czasu do czasu dać danonka, - to samo z parówką I gotowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.214.77-86.rev.gaoland.net 20.11.09, 21:30 Tez z forow babskich i dzieciowych: - karmic piersia dluzej niz 6 mies, albo co gorsza powyzej 1 roku - nie kupic wozka z gondolka lub kupic drogi o super designie - nosic biustonosz 75 C ( no lobbystki chodzcie mnie zjesc!) - napisac post o wrednej tesciowej co obiecala zostac z dzieckiem, ale w oststniej chwili olala wnuka i poszla np. na silownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.214.77-86.rev.gaoland.net 20.11.09, 21:35 I jeszcze mi sie przypomnialo: kupic ekskluzywna/droga rzecz i wkleic zdjecie na FotoForum. To dopiero popis gromow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzi Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 22:09 > - nosic biustonosz 75 C ( no lobbystki chodzcie mnie zjesc!) albo 75 B (przecież taki rozmiar NIE istnieje) i w dodatku zaopatrywać się w bieliznę Triumpha:) Zadać niewinne pytanie,w jaki sposób zapobiec odwiedzinom kota w ogródku i pozostawianiu strawionych śladów przez tegoż zwierzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
airtair Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 21.11.09, 15:37 > ludzie uwielbiają plotki, bez względu na status społeczny... > niestety Co za brednie! Wedle swej natury "trzymają się" grupowo i mają zapatrywnie towrzyskie- zaś nigdy nie starają się przekręcać swoich imion :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.134.155.3.static.crowley.pl 20.11.09, 12:19 Wypowiedzieć się krytycznie o jakiejś modnej akcji charytatywnej na rzecz dzieci (najlepiej Pajacyk albo WOŚP). Odpowiedz Link Zgłoś
izabella1991 Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 15:10 Proste to-to jak krowi ogon.nalezy zatem: - skrytykowac ludzi:starszych,ciezarne i malymi dzieciakami,ktorzy laza jak swiete krowy,pakuje sie gdzie nie trzeba... -powiedziec jasno i wyraznie,ze bycie ojcem/matka to rowniez obowiazki i nie mam zyczenia sluchac wycia,wrzaskow rozwydrzonych bachorow gdziekolwiek -przyznac sie,ze np. male dzieci smierdza(wszystkie i bez wyjatkow) -u fryzjera,kosmetyczki,w nocnym klubie,na sali egzaminacyjnej(a jakze-widzialam)bachory sa potrzebne jak sanki w maju -ze co poniektore matki to bezmyslne maciory rozplodowe Duzo tego....Acorns mialby pole do popisu.Prawda,wie ktos moze,gdzie on sie podziewa?Pozdawiam-Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.chello.pl 21.11.09, 16:05 Izuniu nie denerwuj sie tak bo Ci cukieer " skoczy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosetta Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 15:24 No kto jak kto, ale to potrafisz najlepiej, więc po co pytasz Pani vel Panie gazeto o kilku dziwnych logo i idiotycznych wypowiedziach to tu, to tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary piernik Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 16:01 J.w. :) I: na Forum Kuchnia przyznać się do stosowania wszelkiego rodzaju kostek, veget i innych polepszaczy smaku; zwrócić uwagę na błąd ortograficzny - przecież to nie Forum Ortografia; mieć inne zdanie niż bezkrytyczne Kółko Wzajemnej Adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
donyaa Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 17:54 musisz być chociaż w 10% bystry... więc to nie kariera dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosetta Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 21:30 Autor: gazeta_mi_placi ☺ 23.10.09, 16:08 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Nie mam dzieci i nie czuję się mniej kobieca z tego powodu. Powiem więcej-miałam w swoim życiu dwóch żonatych i dzieciatych facetów (więc niby ich żony wg tamtej rzekomej teorii były bardziej kobiece ode mnie) i jakoś oni mimo tej "większej kobiecości" woleli spotykać się ze mną smile Skoro kobiety w ciąży lub mające dzieci są bardziej kobiece od innych to czemu tamci Panowie woleli spotykać się ze mną: niedzieciatą czyli rzekomo mniej kobiecą? Hehe Z takimi textami, to sorry, ale... Twoja osoba to żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
invisible7 Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 21:32 Mieć taką sygnaturkę jak moja obecna :) Pewnie będę miała przeciwko sobie wszystkich antykociarzy :) I dobrze - zdania nie zmienię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 22:41 To proste. Wystarczy założyć wątek: chodzę do kościoła a Wy? wypiłam kieliszek wina w ciąży, matka pracująca to zła matka, matka niepracująca to zła matka itd A już napisać, że się chrzci dziecko ze strachu przed rodziną to jak strzelić sobie w stopę;) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora - OT 20.11.09, 22:36 Gość portalu: rosetta napisał(a): > Z takimi textami, to sorry, ale... Twoja osoba to żenada... "Twoja osoba..." Boskie, fantastyczne. Gdzie uczą takiej polszczyzny? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.146.146.251.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.11.09, 22:50 Do rosetty: to chyba nie miejsce na prywatne porachunki? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 22:55 Moja osoba stwierdziła, że osoba rosetty ma przeciw sobie całe forum:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.146.146.251.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.11.09, 23:01 Moja osoba, posiadająca wiedzę na temat forum Humorum, w dniu dzisiejszym stwierdziła, że masz rację. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.146.146.251.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.11.09, 23:08 O, przepraszam! Miało być: "Twoja osoba ma rację". Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais nie całe forum 21.11.09, 22:42 tylko wszystkie osoby użytkowników forum Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:03 no cóż, chyba obie panie - i gazeta i rozeta - gdzieś tu na forach ogólnie dostępnych zapragnęły prać prześcieradła... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:06 misiania napisała: > no cóż, chyba obie panie - i gazeta i rozeta - gdzieś tu na forach ogólnie > dostępnych zapragnęły prać prześcieradła... Muahahhahahahha. XD Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:14 Muahahhahahahha. XD coś jak Mahabharata :)))) podobuje mi się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:06 Gość portalu: 3,14-Roman napisał(a): > Do rosetty: to chyba nie miejsce na prywatne porachunki? Moja osoba, samozwańczo autorytatywna, stwierdza, że coraz częściej zaglądają tu jakieś dziwne postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:12 a moja osoba kiwa tylko głową i stwierdza, że masa osób siedzi po krzakach, podgląda FH, podczytuje, ale nie zamierza się wysilać na tyle, by coś napisać. i dopiero gdy jakiś post dźgnie kogoś jak pogrzebaczem w piętę to nagle rąsie klawiaturę odnajdują... Odpowiedz Link Zgłoś
airtair Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 21.11.09, 15:42 Były czasy, że trzeba było do książek zaganiać... dziś to samo do klawiatury. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.146.146.251.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.11.09, 23:10 Kiedy słyszę: "moja osoba", oczyma duszy mojej widzę człowieka trzymającego zwłoki w tapczanie. Tak w ogóle, to z tymi osobami fajna zabawa jest. Pewnie wielu z Was zetknęło się w swoim życiu z jakimś kodeksem prawnym i zauważyło określenie: "osoby trzecie". Zawsze mnie to bawiło. Przecież jest tylko jedna osoba trzecia- DUCH ŚWIĘTY. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:15 Gość portalu: 3,14-Roman napisał(a): > Kiedy słyszę: "moja osoba", oczyma duszy mojej widzę człowieka trzymającego zwłoki w tapczanie. Akurat ja widzę wtedy Przemysława Edgara. Taaa, wiem, nie kopie się leżącego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:16 a mnie zawsze zachwycały określenia "samopierw", "samowtór" i "samotrzeć". jednosłowowe oksymorony, bajka dla mózgu po prostu! :D Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:27 W takim razie twojej osobie powinno spodobać się to: "Jarosław zaś zebrawszy Ruś i Waregów, i Słowien, poszedł przeciw Bolesławowi i Światopełkowi, i przyszedł ku Wołyniowi, i stali po obu stronach rzeki Bugu. I miał Jarosław piastuna i wojewodę imieniem Budy, i począł on lżyć Bolesława, mówiąc: „Oto ci przebodziem oszczepem brzuch twój tłusty". Był bowiem Bolesław wielki i ciężki, że i na koniu ledwo mógł siedzieć, lecz był roztropny. I rzekł Bolesław do drużyny swojej: ,,Jeśli was ta obelga nie obraża, to ja polegnę sam". Wsiadłszy na koń wjechał do rzeki, a za nim wojsko jego. Jarosław zaś nie zdążył uszykować się, i zwyciężył Bolesław Jarosława. I uciekł Jarosław samoczwart." -- "Kiedy on myśli, to mózg mu tak fajnie o czaszkę grzechoce" (przyjaciel o mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:50 Roman a maila ostatniego otrzymałeś? :P Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:34 Jam wiem czy oksymorony? Raczej archaizmy. Wiadomo przecież, ze nie ma w tym nic sprzecznego: samowtór, czyli osoba opisywana z towarzyszem. I analogicznie: samotrzeć czyli w trójkę z głównym bohaterem. Sorry za dydaktyzm. To się już nie powtórzy, słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:41 wiesz, oksymoron w sensie: samo - wtór. samo - trzeć. samo - czwór. idąc tym tropem to jestem na tym łez padole samo - sześćkomasiedemsiedemmiliardowęć. jedźmy, nikt nie woła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:47 misiania napisała: > wiesz, oksymoron w sensie: samo - wtór. samo - trzeć. samo - czwór. idąc tym > tropem to jestem na tym łez padole samo - sześćkomasiedemsiedemmiliardowęć. > > jedźmy, nikt nie woła :))) Dobre:) Poddaję się:) Ale w dawnej Polszcze to w takiej liczbie konnych nie udawano się w dal. Chociaż może, kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vandulka Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 10:47 A nie, moja osoba protestuje - jeszcze Walezy uciekł z Krakowa samopiąt i na tym koniec, samoszóść już nikt nie peregrynował, nie było też samotłum. Ja tam bym to przywróciła, bo wdzięczne i dobrze oddaje istotę rzeczy - jeden ważniak i otoczenie. Jak Święta Anna Samotrzecia. Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 21.11.09, 00:48 Dzidziu, popieram Cię całym przepitym sercem, choć być może samo...tnie. To są archaizmy, a nie oksymorony. "To jest dupa, synu. I nigdy nie daj sobie wmówić, że to jest coś innego" - że niedokładnie zacytuję Mleczkę. Ataki na Ciebie są atakami na mnie. Jednak jest to zamęt grubymi nićmi szyty i te zniknięte parówki jeszcze mocniej zewrą nasze szeregi. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:18 Gość portalu: 3,14-Roman napisał(a): > Kiedy słyszę: "moja osoba", oczyma duszy mojej widzę człowieka trzymającego zwł > oki w tapczanie. A mnie nieodmiennie zwrot ten kojarzy się z panem Edgarem Gosiewskim. Nie wiem dlaczego bo przecież "moją osobą" z upodobaniem tytułuje się wielu polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 20.11.09, 23:21 dzidzia_bojowa napisała: > A mnie nieodmiennie zwrot ten kojarzy się z panem Edgarem Gosiewskim. Nie wiem dlaczego bo przecież "moją osobą" z upodobaniem tytułuje się wielu polityków. Przybij 5. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.09, 11:31 Gość portalu: 3,14-Roman napisał(a): > Kiedy słyszę: "moja osoba", oczyma duszy mojej widzę człowieka trzymającego zwł > oki w tapczanie. :))))))))) Oh, Roman, Roman...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 21.11.09, 11:54 Forum Oszczędzanie i Codzienne Zakupy: *Przyznać się że robi się zakupy w innych sklepach spożywczych niż Lidl i Biedronka. *Niewinnie zapytać gdzie można kupić produkt "taki a taki" (z półki wyższej niż średnia). *Kupować kosmetyki w Sephorze a nie w Biedronce i nie ukrywać tego. *Zapytać się gdzie możliwie najtaniej kupić czarne trufle (w końcu forum "Oszczędzamy" więc czemu nie zaoszczędzić na truflach i zapytać gdzie taniej) Forum Kraków: *nieśmiało odnieść się do tego,że w Nowej Hucie bywa niebezpiecznie i już dla stada nowohucian jesteś wrogiem nr 1. Wypomną Ci nawet w innym wątku,że to dlatego że "rzucił Cię chłopak z Huty".W końcu w Nowej Hucie jest zielono i bezpiecznie :-) Forum Ciąża i Poród: * jak wyżej napisać że w ciąży było się na całonocnej imprezie,poleciało na urlop do tropików samolotem w dodatku i od czasu do czasu pija się kieliszek czerwonego wina * zapytać ile płaci się za cesarkę bez wskazań medycznych Inne fora: Zaatakować osoby powszechnie lubiane i mające wokół siebie tłumek TWA. Gdy poprze Cię w tych atakach osoba z przeciwnego obozu (też mająca tłumek TWA choć może mniejszy) przez pewien czas miej z nią wspólny front po czym za jakiś czas zaatakuj także ją. Wtedy już będziesz obrywać symetrycznie z obu stron :-) Odpowiedz Link Zgłoś
airtair Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora 21.11.09, 15:31 Najlepiej pić herbatę i kawę w towarzystwie, ale tak naprawdę mieć coś przeciwko piciu kawy i herbaty- a to może być aluzja do np. światłowstrętu, który mozna pomylić ze światowstrętem- jedno "ł" zawieruszone, wszak anglicy nie mają niczego podobnego w swoim alfabecie, a najprościej rzecz ujmując- wtedy ma się przeciwko sobie nie tylko fora ale ba, cały świat i bal :/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jak mieć przeciwko sobie całe fora IP: *.tbcn.telia.com 21.11.09, 22:38 byc soba Gazeto ;))) Odpowiedz Link Zgłoś