Gość: viking2 Re: NALEPKI NA ZDERZAKACH IP: *.ADSL.mnsi.net 22.06.04, 03:59 Na tylnej scianie naczepy osiemnastokolowca (glownie w Ameryce Pln): "You don't like my driving? Call 1-800-EAT-SHIT" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko Re: NALEPKI NA ZDERZAKACH IP: 212.75.119.* 22.06.04, 15:36 "Wal smiało - ty płacisz":P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: NALEPKI NA ZDERZAKACH IP: *.crowley.pl 22.06.04, 15:53 Volvo miały takie napisy (oryginalne, fabryczne) SIPS, co oznaczało "Side Impact Protection System" (System ochrony przed bocznym uderzeniem - wzmacniane drzwi etc.). Widziałem w Anglii twórcze roziwnięcie - nalepkę na tylnym zderzaku Volvo jadącego autostradą (duże litery znacznie większe i w innym kolorze): Shooo... I am Probably Sleeping... (Czyli "Cśśśś... prawdopodobnie własnie śpię)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: NALEPKI NA ZDERZAKACH IP: *.nwrk.east.verizon.net 23.06.04, 07:44 "Fuck you" - moja ulubiona. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqqaqq Re: NALEPKI NA ZDERZAKACH IP: *.gazeta.pl 23.06.04, 10:52 "2 fast 4 you" nalepione na tylnym zderzaku tajnowozu z videoradarem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zachary Re: NALEPKI NA ZDERZAKACH IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.06.04, 19:50 "Dupy !!! Nic innego mnie nie zatrzyma" - na przyczepie kempingowej. Odpowiedz Link Zgłoś
kasek Re: NALEPKI NA ZDERZAKACH 24.06.04, 21:59 Na brudnej burcie ciężarówki która zost za sobą kłęby dymu...NAS NIE DOGANIAT Nad pijanym kierowcą autobusu BOŻE PROADŹ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: NALEPKI NA ZDERZAKACH IP: *.chello.pl 14.07.04, 00:04 Znalezione w sieci: "Horn not working watch for finger" Odpowiedz Link Zgłoś
zieelona Re: NALEPKI NA ZDERZAKACH 19.07.04, 07:45 Gość portalu: rudy napisał(a): > Znalezione w sieci: > "Horn not working > watch for finger" No dla mnie po prostu ge-nial-ne! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: NALEPKI NA ZDERZAKACH 20.09.04, 08:27 "Jesli jade zle dzwon do szefa ...." :O) Odpowiedz Link Zgłoś
zieelona Re: NALEPKI NA ZDERZAKACH 20.09.04, 03:52 Ja mam taką: I'VE GOT PERFECT BODY! It's in my trunk. And begining to smell. Odpowiedz Link Zgłoś
bja74 Re: NALEPKI NA ZDERZAKACH 20.09.04, 11:54 1. Pięknie wygrawerowany napis: Ten samochód jest sponsorowany przez teściową 2. Jedu kak magu (oczywiście ichnim alfabetem) 3. Jedna z koleżanek na tylnej szybie malucha miał duuuuzy napis: UWAGA BABA Odpowiedz Link Zgłoś
gawelak Re: NALEPKI NA ZDERZAKACH 20.09.04, 12:48 ogromna betoniarka na 4 osiach, z tyłu miała rure w poprzek (jako zderzak) na na tym zderzaku "Wal śmiało"!! Odpowiedz Link Zgłoś
camilen Re: NALEPKI NA ZDERZAKACH 21.09.04, 08:40 "Ja się dopiero uczę Usmiechnij się!" Napis na samochodach nauki jazdy... Tez jest się z czego śmiać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rosarot Re: NALEPKI NA ZDERZAKACH 22.09.04, 08:35 Zachowaj dystans - przeciez dopiero sie poznalismy. I po niemiecku: Fahr ruhig rein - ich brauche Kohle ( wal smialo, potrzebuje kasy), Kannst ruhig überholen, an der nächsten Ampel sehen wir uns wieder (wyprzedzaj smialo, na nastepnych swiatlach zobaczymy sie ponownie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izzy Re: NALEPKI NA ZDERZAKACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:10 "Spieszysz się? Trzeba było wstać godzinę wcześniej!" Odpowiedz Link Zgłoś