gad.forumowy 01.12.09, 18:41 Dialog pierwszy: - Witam, są prezerwatywy? - Nie ma. - No to dupa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimbla.londyn Re: Dialogi apteczne 01.12.09, 21:02 forum.gazeta.pl/forum/w,384,101088947,101088947,Smiesznie_w_Aptece_czesc_2.html Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Dialogi apteczne 01.12.09, 21:54 A w tej aptece nie kupisz na pewno gumek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Dialogi apteczne IP: *.cable.smsnet.pl 02.12.09, 10:39 gad.forumowy napisał: > Dialog pierwszy: > - Witam, są prezerwatywy? > - Nie ma. > - No to dupa! "Dwa małżeństwa spotkały się na małym przyjęciu w domku letniskowym. Po udanej kolacji jeden z facetów zaproponował drugiemu, by zamienili się na noc żonami. Drugi pomyślał: ,,A co tam, moja i tak ma okres'' - i zgodził się. Mężczyźni uzgodnili jeszcze, że przy śniadaniu, pukając w słoik z dżemem, dadzą sobie tajemne znaki, ile razy każdy z nich miał żonę kolegi. Nazajutrz rano pierwszy z uśmiechniętą twarzą stuknął łyżeczką w słoik z dżemem dwa razy. Drugi stuknął raz w słoik z dżemem, a po chwili wahania jeszcze dwa razy w słoik z nutellą." Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Dialogi apteczne 03.12.09, 00:28 Dialog apteczny w wykonaniu klasyków: www.modrzew.stopklatka.pl/17aptekarz.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dialogi apteczne IP: *.lanet.net.pl 03.12.09, 22:47 Ostatnio przede mną w kolejce: - Brakuje mi magnezu... - To może (nazwa preparatu)? - A to dobre? - Dobre, bo w kapsułkach dojelitowych. - A to nie, bo mi brakuje w całym ciele a nie tylko w jelitach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigrozmiar Re: Dialogi apteczne IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.09, 10:17 Apteka-dziadek stojący na końcu dlugiej kolejki aby nie stać daremnie pyta aptekarkę.Proszę pani czy są mniejsze prezerwatywy?Bo te które ostatnio kupiłem spadywują...... Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Dialogi apteczne 05.12.09, 01:50 Pani lat 40 plus VAT (więc nie nastolatka) kupuję tabletki antykoncepcyjne Moherowa babcia stojąca w kolejce za nią do aptekarki: "patrz pani jak to się teraz można oficjalnie puszczać" Aptekarka wydając leki i przyjmując zapłatę: "no takie czasy nastały, wszystkie się teraz puszczają" Odpowiedz Link Zgłoś