sugarhoney 15.02.04, 16:18 Mleczka skondensowanego w tubce, chipsów, świeczek zapachowych i kotów w najbliższym otoczeniu:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garg_ul Kremówek :))) nt. 15.02.04, 16:20 _________________________ Żeby być sobą, trzeba być kimś. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Nie mogę żyć bez... 15.02.04, 16:28 ...internetu.Uzależniłam się...:)I jeszcze bez wielu innych rzeczy nie mogę żyć ale lista byłaby b.długa,a net to pierwsze co mi przyszło na myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugo Re: Nie mogę żyć bez... IP: *.marton.net.pl / 80.51.227.* 15.02.04, 16:33 dziuunia napisała: > ...internetu.Uzależniłam się...:) Bez internetu trochę wytrzymam ale bez komputera już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Nie mogę żyć bez... 15.02.04, 17:13 Ja już nawet nie rozróżniam internet-komputer,komputer-internet wszystko jedno i to samo;) Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Nie mogę żyć bez... 15.02.04, 17:22 komputer i internet to nie to samo, po co mi komputer który nie jest podłączony do netu. Ja nie moge żyć bez piwa Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Nie mogę żyć bez... 15.02.04, 17:25 luksusowy_yacht napisał: > komputer i internet to nie to samo, po co mi komputer który nie jest podłączony > > do netu. Przecież napisałam że z tego wszystkiego nie rozróżniam;)Po prostu jak nie ma netu to nie ma komputera,no chyba że praca jakaś jest do narysowania. > Ja nie moge żyć bez piwa Ja bez piwa mogę się obejść.Za to mój mąż nie może:) Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Nie mogę żyć bez... 15.02.04, 17:36 wybacz czytałem nieuważnie Doskonale rozumiem Twojego męża :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Nie mogę żyć bez... IP: *.topole.waw.pl 15.02.04, 18:00 kompiuter(zamiennie z netem), herbata, majonez, telefon, no i przyjaciele. Kolejność dowolna. a to jest tylko uproszczona lista:) Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: Nie mogę żyć bez... 15.02.04, 18:40 ...zielonej herbaty, snu, gor, swieczek, muzyki, ksiazek, czystych kartek, olowka i tuszu, moich zwierzat, spinek do wlosow i wody niegazowanej i jeszcze kilku osob Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Nie mogę żyć bez pepsi max 15.02.04, 19:05 niestety zostałąm zrobiona na szaro i przestali ja produkować, w każdym razie nogdzie jej nie moge dostać. ratuje sie psi light, ale to nie to samo. muzyka i sen poza tym Odpowiedz Link Zgłoś
bachelorette Re: Nie mogę żyć bez pepsi max 15.02.04, 19:07 bez kawy rano.I koniecznie w łózku. inaczej nie wstaję do wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
qbej Re: Nie mogę żyć bez pepsi max 15.02.04, 19:20 Nie mogę istnieć bez narzekania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Nie mogę żyć bez pepsi max 15.02.04, 20:13 A gdzie ją przestali produkować?Chyba nie piszesz z Polski.Kupuję tę pepsi i teraz ma nawet nowe butelki. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Nie mogę żyć bez pepsi max 15.02.04, 20:14 To było do Coneny oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Nie mogę żyć bez pepsi max IP: *.visp.energis.pl 15.02.04, 20:22 Nie lubię pepsi max, coca-coli ligt itp. Jeśli cola, to normalna. Inna mi nie smakuje. Ja nie mogę żyć bez Forum Gazeta.pl, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
conena 4 dziuunia i piecyk jednocześnie:) 15.02.04, 21:27 dziuunia napisała: > A gdzie ją przestali produkować?Chyba nie piszesz z Polski.Kupuję tę pepsi i > teraz ma nawet nowe butelki. kurczę teraz dostałam szoku... w poznaniu jeszcze mi sie trafia czasem na stacjach benzynowych, w starych butelkach... a kupowalam zawsze w sklepach typu selgros bo wychodziło taniej:) i tam już nie maaaaa:( buu... ale z drugiej strony dzięki za nadzieję, bo myślałam ze przyjdzie mi sie pożegnać z moim narkotykiem, może max wróci do mojego miasta.... a może ja nie wiem gdzie szukać... kto mnie oświeci?? piecyku!!! oczywiście, że nie lubisz lightów ani maxów, a to z tej prostej przyczyny, że jesteś FACETEM i nie musisz liczyć kalorii, tak jak ja na przykład:) jeszcze nie spotkalam faceta, który by lubił jakikolwiek produkt light:) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: 2 conena:) 15.02.04, 22:26 conena napisała: >może max wróci do mojego miasta.... a może ja nie wiem gdzie > szukać... kto mnie oświeci?? Ja kupuję w Carrefourze albo w Auchan.Pewnie jest w Poznaniu jeden z tych sklepów to pozostaje Ci sprawdzić. > > piecyku!!! oczywiście, że nie lubisz lightów ani maxów, a to z tej prostej > przyczyny, że jesteś FACETEM i nie musisz liczyć kalorii, tak jak ja na > przykład:) jeszcze nie spotkalam faceta, który by lubił jakikolwiek produkt > light:) A mój mąż pepsi max lubi,ale light już nie za bardzo bo mówi że czuć słodzik.Ale zgadzam się całkowicie-o kalorie głównie tu chodzi chociaż o smak też.Max jest słodsza niż normalna pepsi czy cola,której w ogóle nie lubię. > pozdr. POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Nie mogę żyć bez... 15.02.04, 20:22 Nescafe Classic, Internetu (ale nie chodzi o uzależnienie, ile o przydatność na co dzień), muzyki w tle i... kalarepy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivvcia Re: Nie mogę żyć bez... 16.02.04, 12:16 mleczka w tubce, moich piesow, muzyki-ciagle u mnie cos gra, no i mojego jaska do spania wszedzie go biore :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 Re: Nie mogę żyć bez... IP: *.laser.pl 16.02.04, 14:14 - mojego kota - oliwek zielonych - pistacji - internetu - czerwonej herbaty pozdrawiam myszka_211 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Nie mogę żyć bez... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 14:31 #dziewczyn #sex-u #samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
julka.x Re: Nie mogę żyć bez... 16.02.04, 18:05 Mojego kompa, muzyki, dobrego filmu i drinka, szczoteczki do zebow, relaxujacych wieczorow w pubie, morza, wypadow na ryby z Tata (to jak jestem w kraju i pogoda dopisuje), szkiel kontaktowych, soku marchewkowego (ale tylko wlasnej roboty), zupy pomidorowej i ogorkow kiszonych, no i suszarki :-D! Ale sie rozpisalam :-D Pozdr Julka Odpowiedz Link Zgłoś
amadea_22 Re: Nie mogę żyć bez... 16.02.04, 19:37 mojego kota, książek i jeszcze raz książek, kawy, tuszu do rzęs, miśka z którym śpię, rozmów z pewnym osobnikiem, muzyki , forum, bibliotek, antykwariatów i rodzinki ;-) , choć pewnie nie w takiej kolejności ! Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: Nie mogę żyć bez... 16.02.04, 21:51 wanny, lozka, munduru, ksiazek, jablek, smiechu, 6letnich martensow (nadaja sie na smietnik), polskiej kielbasy i barszczu z uszkami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna_geras Re: Nie mogę żyć bez... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 21:50 zupy pomidorowej Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Nie mogę żyć bez... 16.02.04, 22:05 ...seksu, kobiet, rodziny, snu, łóżka, znajomych, komputera, książek, telewizji, wódki, muzyki, pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 Re: Nie mogę żyć bez... IP: *.laser.com.pl 17.02.04, 13:24 zapomnialam jeszcze o kilku: - zupy ogorkowej i pomidorowej - mandarynek - gadu - gadu - prostownicy do wlosow - tuszu do rzes i eyelinera - o kocie juz pisalam ale nie moge bez niego zyc - telefonu komorkowego - zegarka - szczoteczki do zabkow i pasty - biletu miesiecznego ( czyli migawki) wiecej narazie nie pamietam ale chetnie dopisze jesli sobie przypomne no to pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: Nie mogę żyć bez...CZEKOLADY! IP: 207.159.92.* 17.02.04, 17:19 Az mi sie nie chce wierzyc, ze nikt do tej pory jeszcze nie wymienil CZEKOLADY ;-)! To chyba moj najwiekszy nalog - probowalam kilka razy odwyku ze wzgledu na kalorycznosc przedmiotu uwielbienia, ale bez powodzenia:-). Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
smia Re: Nie mogę żyć bez... 17.02.04, 18:23 muzyki, szczoteczki do zebow i... bo ja wiem? ostatecznie bez tuszu do rzes i roweru moge sie obejsc od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: Nie mogę żyć bez... 21.02.04, 14:54 -gum do zucia orbit rozowych -tuszu -pudru matujacego -blyszczyka do ust -grzebienia -kolczykow w uszach -telefonu (kom lub zwyklego) -PRZYJACIOL -muzyki -uroczych slodkich maskotek WSZEDZIE :> -owocowych jogurtow -nalesnikow (wszelkiego rodzaju) i wiele innych............ Odpowiedz Link Zgłoś
lilimarlene1 Re: Nie mogę żyć bez... 21.02.04, 23:21 * SŁOŃCA ^ /|\ /|\przyrody, /|\ tęsknoty, literatury, filmu, kawy, herbatek, rozmów, owoców, mojej córki i kici, czekoladek, wspomnień ...i wielu innych róznych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
swmikus Nie moglbym żyć bez... 21.02.04, 23:28 poczucia ze moje marzenia sie nie spelnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś